Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hızlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 70%

Arkadaşlık ve sosyalleşme için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir akşam yemeğine davet edildiyseniz, gidin. Ya da kendi evinizde bir buluşmaya ev sahipliği yapmak istiyorsanız, bunu da yapabilirsiniz! İnsanlarla rahat, açık görüşlü bir şekilde takılmanın keyfini çıkaracaksınız. Son haftalardaki stresinizi biraz eğlenerek ve kahkahayla atmanız gerek. Yani, bu endişeleri kafanızdan atın!

Birine boyun masajı yaptırmalısınız. Omuzlarınızı esnetin ve sırtınızın üstündeki bu düğümlerin bir kısmını çözmeye çalışın. İş nedeniyle omuzlarınızda biriken çok fazla gerginlik var ve bunun serbest bırakılması çok önemli, yoksa hayatınızın diğer alanlarında patlayacak ve size zarar verecek. Bugün, bir adım öne, bir adım geriye gittiğinizi hissettiğiniz bir gün olabilir. Öyle ya da böyle, adım atmak için fazla çekingensiniz!

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Bugün maddi şeylere odaklanman gerekiyor. Duygularını biraz sınırlandırılmış bulabilirsin ama güzel ve konforlu ortamlarda neşeni bulabileceksin. İnsanların her zamankinden daha eleştirel olduğuna tanık olursan şaşırma. Ağızlarından yardım amaçlı çıkan kelimeler sana acı verici gelebilir. Olumlu bir bakış açısı ve tutum geliştirmeye çalış; aksi takdirde kendi kendine acıyarak gittikçe olumsuzluğa gömülebilirsin.İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizdeki insanların alışılmadık düşünceleri sizi yanlış yola itebilir. Sizi bildiğiniz yollardan öven biri tarzını değiştirmiş ve bu da sizi sindirmiş olabilir. Söylenen hiçbir şeyi tasdiklemek zorunda olmadığınızın farkına varın. Fakat çevrenizdekilerin fikirlerine saygı göstermenin sizin için çok önemli olduğunu da unutmayın.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda risklere ve tehlikelere dikkat etmeli, kıtlık ve borç enerjisi içinde kalmamaya, bolluk bilincini geliştirmeye çalışmalısınız. Sahip olmadıklarınız yerine sahip olduklarınıza odaklanmak bereketi arttıracaktır.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı tavırların ile planlarından ödün vermediğin bir gün olabilir. Olumsuz düşünen insanlar önüne engeller çıkarsa da hızlı çözümler üretebiliyorsun. Evin dekorasyonu ile ilgili değişiklik yapmak için harcamaların artabilir. Estetik yaptırma gibi bir düşüncen varsa, doğru gün bugün olmayabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlence anlayışınızı değiştirmek isteseniz de mesafeli kimliğinizi yenemiyorsunuz. Nerede mesafeli nerede eğlenceli olacağınızı belirlemek sizin için zor bir durum değil. Biraz dikkat ve özenle, arkadaşlarınızın da desteğiyle kendinize uygun alanlar oluşturabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgilenmek, onlarla hoşça vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu sizi duygusal tamamlanma içinde hissettirebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu konuda çevrenizden destek alacaksınız. Akşam saatlerinde hobilerinizle ilgilenmek size keyif verecektir.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde enerjinizi düşürecek mayhoş haberlerle çok fazla alakalı alacaksınız. Tamamen geçici olduğunu bilin içiniz rahat olsun.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerden güçlü destek alabileceğiniz, iletişim konusunda kendinizi en iyi ve güçlü şekilde ifade edeceğiniz bir zamanda bulunmaktasınız. Buradagörüşmeleriniz de olumlu geçer ancak iletişim konusunda her kelimenizi seçmenizde fayda olacaktır. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde sevgiyle iletişim kurabilir, olumlu haberler ve davetler alabilir, ilişkilerinizi en iyi hissettirecek şekilde geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oluşturmaya çalıştığınız mesafe, diğer kişiyi kaygılandırarak size tutunmasına neden oluyor olabilir. Öte yandan, onları rahatlatmak güvensizlikleri azaltabilir ve size arzuladığınız nefes alma alanını sağlar. Bu şekilde kontrol etmek zorunda kalmak can sıkıcı olsa da, bağlantınızı ikinizin de takdir edeceği şekillerde dengeleyecektir.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Bugün enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz.

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim konusunda çok başarılısınız. İnsanların isteklerine nezaketle cevap verebiliyorsunuz. Eskiye göre daha sabırlı ve sakinsiniz. Enerjiniz de yerinde. Bugünü evinizde geçirmeyin. Programlarınız olsun. Dışarıda, temiz havada olmak size çok iyi gelecek.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ne olursa olsun, hiçbir zaman eşiniz ile birbirinize yalan söylemeyin. Bugünyerinizde kendinizi çok stresli ve gergin hissedebilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye çalışmalısınız.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geri çekmek isteyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizden yeterli destek alamayabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>