Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sezgilerini Duymazdan Geliyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda size keyif verebilecek etkiler alıyorsunuz. Mutluluğa ve huzura adım adım yaklaşma şansınız var. Aktif etkiler almaktasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Hisleriniz doğrultusunda harekete geçmelisiniz.

Kişisel sorumluluklarınızla başa çıkmakta zorlanmayacaksınız. Size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirebileceğiniz bir gün. Aktif enerjiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Size verilen sözlerin karşılık bulmama ihtimali var. Ödemeler ve borçlar konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Profesyonelleşmek istediğiniz bazı konular olabilir. Bunlarla ilgili araştırmalar ve maddi planlamalar yapmanız gerekebilir. Duygusal etkileşimler ve sosyal ortamlardaki hareketlilikler odak noktanızı değiştirebilir.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizi düzene koymak ve hedeflerinize odaklanmak için harika bir gün olabilir. Sabırlı ve kararlı bir şekilde ilerleyerek, istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. İş ilişkilerinizde net ve dürüst olmaya özen göstermelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve bugün kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her açıdan kariyerinde önemli atılımlar yapmanı sağlayacak fırsatlara hazır mısın? Özellikle bugüntoplantısı yapmak, organizasyon konulu işlerde beceri göstermek son derece önemli olacak. Yeni tanıştığın kişilere karşı sezgilerini duymazdan gelebilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ilişkinizin sıradanlaştığı fikrine kapılabilirsin.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözle görünür sonuçlar elde etmedikçe hayatın boşa aktığını düşünebilirsiniz. Peki ya bu sonuçlar varsa ve siz hayat telaşından fark edemediyseniz? Bugün bu soruyla ve sorunun yanıtlarıyla ilgilenebilir, hayatınızın gelişmelerini daha yakından takip edebilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi paylaştırmanız sizin için daha iyi olabilir. Yeniden gündeme gelen işlerde başkalarının katılımını sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Gün içinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanıza yönelerek doğru olanı gerçekleştirmeniz sizi huzurlu hale getirecektir. Bir şeyleri kendiniz için istemek yerine etrafınızla da paylaşmalısınız.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşın veya aile büyüğün ile aranda bazı tartışmalar yaşanabilir bugün. Bu durumu telafi etmek ve düzeltmek için kendine biraz zaman ayırman ve sakinleşmen gerekecek. Ani tepkilerden uzak durmalısın bugün.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün romantik konular, öğrenme, paylaşma ve genel olarak ilişkiler kurmak için hoş ve hatta belki de çığır açıcı bir enerji getiriyor. Kendinizi her zamankinden daha özgür ve daha spontane hissedebilirsiniz. Bir arkadaş aracılığıyla öğrenilecek ilginç şeyler olabilir ya da ilgi duyulan bir konu için ilham gelebilir. Teknoloji, size yeni bir iletişim kanalı açabilir veya özel bir arkadaşınızla bağlantı kurabilirsiniz. Romantik bir ilişkiden gelen haberler hoş ve beklenmedik olabilir! Gün sizi sosyal ve yaratıcı açıdan iyi bir forma sokar, belki de yeni tutkular için hayatınızda yer açar!

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, gelecek tekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz..

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön plana çıkabilir. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Kısa sürede her şey yoluna girecek. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 42" R
Ay
Boğa
27° 07' 12" R
Merkür
Koç
22° 29' 00"
Venüs
Boğa
11° 26' 39"
Mars
Koç
06° 14' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 43"
Satürn
Balık
17° 16' 57"
Uranüs
Boğa
22° 50' 08"
Neptün
Balık
29° 09' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 37"
Lilith
Başak
24° 16' 41"
True Node
Koç
15° 18' 36"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>