Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendine Mola Vermek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün odaklanmak ve disiplinli olmak için bazı teşviklere ihtiyacınız olacak. Muhtemelen çalışmadan daha çok eğlenme havasında olacaksınız! Coşkunuzu yükseltmek için gün boyunca görevlerinize ve ev işlerine sık sık ara verin. Yapmanız gerkeenlere eğlenceli ve spontane bir şekilde yaklaşabilirseniz, zamanın hızla geçtiğini göreceksiniz. Kendinizi motive etmenin yaratıcı yollarını bulun.

Bıkmış hissediyor musunuz? Sizi anlıyoruz. Ne kadar sıkı çalıştığınızı ve hem işte hem de evde ne kadar çaba harcadığınızı biliyoruz. Bugün sadece hepsinden uzaklaşmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Peki neden yapmıyorsunuz? Tüm işaretler minik bir tatilden büyük ölçüde yararlanacağınızı gösteriyor. Uzun bir öğle yemeğine çıkın ve kütüphanenin kitap yığınlarında kaybolun. Ya da daha iyisi, şehirdeki en iyi restoranda bir masa ayırtın. Bütün gün akşam yemeğini dört gözle bekleyeceksiniz. Yarına kadar, bir kez daha eski neşeli kendin olacaksın.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizin ne kadar kolay bir şekilde kontrolünüzden çıktığını görmek bazen size çok acayip gelebilir. Bugün çevrenizdeki gerginlikle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu kimse anlamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Sadece biraz sakin olmanız gerek! Ailenizde göz ardı ettiğiniz problemleri çözmeye ne dersiniz?

3 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili gündemler ön planda. Beden sağlığınıza daha çok özen göstermeli, ruh sağlığınız için gerilim ve stresten uzak kalmaya gayret etmelisiniz. Çocuklarınız ve aileniz, sevdikleriniz için çabalamaktan geri durmayın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunu iyi değerlendirmek istiyorsun. Sorumluluklarına, görevlerine ara vermek isteyebilirsin. İştahın açık olabilir. Sevdiğin yemekleri yaparak kendine bir ziyafet yapabilirsin. Arkadaş grubundaki dedikodular kulağına çalınabilir. Hiç ummadığın kişilerin senin hakkında yaptığı konuşmaları öğrenebilirsin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile kurmak ya da ilişkinizi ciddiyete taşımak için fiili bir girişimde bulunabilirsiniz. Zamanının geldiğini düşünerek partnerinizle geleceğinizi inşa etmek isteyebilirsiniz. Şayet bu durumlarla alakanız yoksa bualanınızda önemli bir yeni girişim olarak tanımlanabilir. Ayrıca bugün sağlıklı bir beslenmeye geçmeyi tercih edin.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuza ilerleyerek sizi duygusal açıdan daha hassas kılmakta. Eve yönelik işler, ailevi konular ya da annenizle ilgili işler daha sık gündeme gelebilir.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi güçlü ve şanslı hissedebilirsiniz. Her konuda isteklerinizin hızlı ve pratik bir biçimde gerçekleştiğini göreceksiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken iletişime çok açık bir gün, kendinizi biraz daha gösterme fırsatınız olabilir. Lider yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve iddialı davranabilirsiniz. Ay’ın ışığıyla parlayabilirsiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizden şüphe etmeyin. Yetersizlik gizlice kalbinize girse de, kendinizi aslında oldukça güçlü hissediyor olmalısınız. İşlerin net olmaması sizin lehinize çalışmadıkları anlamına gelmez. Her şeyin yolunda gideceğinden emin olduğunuz sürece bir sorun yok.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kimsenin kalbinizi kırmasına izin vermeyin. İş yerinizde patronunuzun gözüne girebilmek istiyorsanız daha üretken olmalısınız. Geçmişinizde yaşadığınız olumsuz olayları bir kenara bırakın ve neşelenmeye çalışın.

3 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi kesip atmak istiyor ama bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Sevgilinizin yeni yeni tanık olduğunuz olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Karar sizin! İşinizle ilgili yeni gelişmelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu yenilikler karşısında daha esnek ve pozitif bir tavır almanız kendi yararınıza olacak. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Bazı harcamalarınızı kısmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

3 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 59' 24" R
Ay
Yay
21° 57' 26"
Merkür
Koç
16° 11' 20"
Venüs
Koç
27° 54' 40"
Mars
Balık
27° 47' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 25"
Satürn
Balık
16° 21' 04"
Uranüs
Boğa
22° 12' 16"
Neptün
Balık
28° 49' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 60"
Lilith
Başak
23° 03' 35"
True Node
Koç
15° 27' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>