Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gözlemcisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

İşler şu anda biraz tahmin edilemez durumda. Neredeyse her şey olabilir, bu yüzden açık fikirli olun. İnsanların garip şekillerde davrandığını fark edebilirsiniz: çocuklarınız normalden daha duygusal olabilir veya eşiniz karakteri dışında bir şey söyleyebilir. Bugüne spontane yaşamak için bir fırsat olarak bakın. Anı yaşamak için elinizden geleni yapın, insanların davranışlarını kontrol etmeye çalışmayın.

Bugün yaratıcı bir modda olabilirsiniz. Evde bir evcil hayvan projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Bir şeyler inşa etmek isterseniz, bazı marangozluk işlerine kalkışabilirsiniz. Doğanız gereği bir sanatçıysanız, biraz çizim veya grafik tasarım yapabilirsiniz. Ve eğer müzikle ilgilenen biriyseniz, müzik yapmaya veya dinlemeye başlayabilirsiniz. Hayal gücünüzün ortaya çıkmasına ve hayata bakış açınızı aydınlatmasına izin verin.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

Fazladan sabırlı olman gerekiyor. Günün enerjisi duygusal açıdan yoğun bir gün yaşatabilir. Biraz uyuşuk hissedebilir ve işlerini olduğundan uzun sürede tamamlayabilirsin. İnsanların da iletişimlerinin tutarsız olduğunu fark edebilirsin. Her şeyi iki kez kontrol et. Hatalardan kaçınmak için önemli bilgileri doğruladığına emin ol.Bugün silahlarınıza sarılın ve insanların sizin huzurunuzu bozmasına müsaade etmeyin. Unutmayın ki bu sizin hayatınız ve onu nasıl yaşadığınızdan siz sorumlusunuz. Başkalarının kötü alışkanlıklarından etkilenmeyin. Kendiniz ve bedeniniz için neyin iyi olduğuna siz karar verebilirsiniz. Kendinize dikkat edin ve bu aralar sizi çevreleyen mahalle baskısına teslim olmayın. Düşündüklerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma konusunda daha istekli davranmak gerekebilir. Her zamankinden daha sıkı bir çalışma düzeni içinde bulunmak isteklerine daha kolay ulaşmanı sağlayacak. Programına uymak için daha özenli davranmalısın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuzdaki Ay, size kararlılık ve güç veriyor. Ancak bu gücü, çevrenizdekiler üzerinde bir baskıya dönüştürmediğinizden emin olmalısınız. Bazen insan etrafındaki kişilere verdiği enerjinin fakında olmayabiliyor.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin sana karşı olan tutumunu gözlemliyorsun. Bu süreçte rahatsız olduğun konuları dile getirmekten de çekinmeyeceksin. Ay bugün burcunda hareket ediyor. Mutfakta farklı tarifleri denemek isteyebilirsin. Sanata ilgisi olan bir Oğlak burcuysan, seminerleri takip edip, spontane planlar yapmaya karar verebilirsin. İdeal kilona ulaşmak için yapılacakları değerlendirebilirsin.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlarınızı görüşmek üzere ikili ilişkilerinizi kullanarak çözüm arayışınız olacaktır. İş hayatınızda ve duygusal dünyanızda dengeler değişiyor. Bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu duruma karşı daha sakin olun.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı olaylar sinirlerinizi yıpratsa da gerekli mesajları alabilirseniz hayattan çok şey öğreneceksiniz. Çevrenizin desteğini görmezden...

3 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için başkalarıyla kıymetli bağlar kurmak açısından son derece önemli. Kendinizi hızlı gelişen ve zekice ilerleyen sobetlerin ve tartışmaların içinde bulabilir ve bunlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Madalyonun her iki yüzünü de görmekte başarılısınız fakat bu sizi kararsızlığa ve ilişki kurmakta zorlanmaya itiyor. Bir yol seçip oradan ilerleyin. Kararlı olun!

3 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dengeli bir mali duruma erişiyor ve daha fazla para kazanmak için motive oluyorsunuz. Bugün kan bağınız olan kişilerle samimi sohbetler edebilir, evde neşeli bir havanın tadını çıkarabilirsiniz. Kariyer yolunuzla ilgili tüm kafa karışıklıklarınız ve şüpheleriniz netleşiyor ve profesyonel hayatınızda tüm zorlukları üstlenmeye hazırlanıyorsunuz. Ciddi olmayan bazı gönül işlerine adım atabilirsiniz.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün farkında olacağınız bir gün.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Ay sizin burcunuzdaki seyahatine devam ediyor olacak. Henüz yapmadıysanız yeni yıla dair plan ve programlarınızı tamamlayabilirsiniz. Yenifikirleri geliştirmek için de güzel bir gün.

3 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçınmanız gerekiyor. Biraz ilgili davranın. Çalışma hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alın. Gelir durumunuz rahat, rahat harcamanıza olanak sağlıyor. Son günlerde uyku düzeniniz ve beslenmeniz bozuldu. Hayatınıza biraz daha disiplin getirin.

3 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>