Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişim Gündemde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Yeni ve olağan dışı bir şeye harcayacak fazladan enerjin olabilir. Bir maceraya atılmak hayatına renk katacaktır. Güvenli ve kimsenin zarar görmeyeceğinden emin olduğun sürece neden denemeyesin? Bugün kendine farklı şeylere girişmek için izin ver. Böylece ufkun genişleyecektir.Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

4 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün acelecilikten kaçının. Kendi hedeflerinize ve kariyer planlarınıza dair kriterlerinizi yüksek tutun. Kendi potansiyelinizi fark edin.

4 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim konusu bugün gündeminde. Kişisel bakımın ile ilgileneceğin bugünde, saç stilinde değişikliğe gitmek isteyeceksin. Son günlerde kendini daha fazla duyarlı hissediyorsun. Empati yapmanın önemini bugün daha iyi anlayacaksın. Akşam saatlerinde artan diş hassasiyetin seni rahatsız edebilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi tekrarladığınızı düşünerek yaptığınız işleri acımasızca eleştirebilirsiniz. Bu durumu fazla abartıp takıntı haline getirmemelisiniz. Bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bunu değişim noktasındaki bir gösterge olarak düşünün ve kendinizi güncelleyin.

4 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizdeki eski konular gündeme gelebilir. Kendinizi aile içindeki mevzulara karşı fedakâr yaklaşım içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemeniz sizin için iyi olacaktır. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Akışta kalın.

4 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin yüksek olduğu bu dönemde aldığınız kararlara dikkat etmelisiniz. İstikrarlı ve gelişme vaat eden konuları gündeminize alın.

4 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fikirler denemeyi ve yeni insanlar keşfetmeyi seven biri olarak, şimdi başlayan dönemden memnun kalacaksınız. İletişim, beraberlik ve sosyallik önümüzdeki birkaç haftaya hükmedeceğinden, dışarı çıkıp hünerlerinizi sergilemek için mükemmel bir zaman olacak. 

4 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata geçirmeyi düşündüğünüz projeleriniz konusunda sabırlı olmalı, karşınızdaki kişilerin fikirlerine saygı göstermelisiniz. Partnerinizden beklediğiniz duygusal destek gelecektir. Sonuca gitmeyi denemelisiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

4 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte huzurlu ve sakin bir gün geçireceksiniz. Finansal kayıplar yaşamak istemiyorsanız daha dikkatli harcamalar yapmalısınız. Kendinizi daha dengelenmiş hissetmek için meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlandığınız halde bugün susmayı tercih edebilirsiniz. Bugün birçok konuda çözüme ulaşacak ve bundan kişisel tatmin sağlayacaksınız. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bir gün.

4 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 46' 49" R
Ay
Yengeç
11° 41' 15" R
Merkür
Koç
25° 42' 39"
Venüs
Boğa
15° 26' 11"
Mars
Koç
08° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 35"
Satürn
Balık
17° 31' 49"
Uranüs
Boğa
23° 01' 27"
Neptün
Balık
29° 14' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 17' 60"
Lilith
Başak
24° 38' 16"
True Node
Koç
15° 01' 30"
Son Güncelleme : 12/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>