Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyler var ve bunları konuşmak için fırsat bulamıyorsunuz. Bugün belki fırsat bulabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

Maddi olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan borç istemek ya da harcamalarınızı yapmamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizden para yardımı istemelisiniz.

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sezgileriniz, kavrayamadığınız, belli nedenlere oturtamadığınız huzursuzluklar yaşatabilir. Kendinizle tartışıp bir şeyler keşfetmeye çalışmak yerine, kendinizi ilerleyen saatlere bırakmalısınız. Sorumluluk duygunuz, kendinize güveninizi pekiştirebileceğiniz yeni yükler almaya hazır. Ama bu artı sorumluluklar, birkaç gün bir bölünmüşlük hissi verebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir günde olacaksınız. Maddi konularınıza vaktinizi alabilir. Güzel görünümlerin hakim olduğu bir gün sizleri bekliyor. Gelirinizde artış yaşayabilirsiniz. Yatırım yapma fikriniz varsa yarın Merkür retro harekete dönmeden önce imzalarınızı atmanızda yarar var. Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etkinin akşam saatlerinde devreye girmesiyle şansınızın da açıldığı bir zaman diliminde olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatil planları yapıyorsun!Bir süredirortamında mutsuz olduğunu hissediyorsan, olayları akışına bırakman gerek. Bu mutsuzluk hissi geçici olabilir. İnsanlara kibar davranmaya çalışıyorsun ama fayda etmiyor! Arkandan konuşanlar artık sana açıkça meydan okuyacaklar. Kimseyle yarışmak zorunda hissetmesen de, benim yarışım kendimle, kendimi geçmeye çabalıyorum desen de bugün insanlar başını ağrıtacak gibi görünüyor. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planları yapabilirsin. Esprili tavrını akşam saatlerinde ön plana çıkartıp, seninle uğraşan insanlarla dalga geçmeyi tercih edebilirsin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularınızla ilgili şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olan kredi başvurularınızla ilgili güzel ve sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi daha bireysel ifade etmek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliğe gidebilir, farklı tutumlar izleyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Teknik konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde olaylara karşı daha iyimser yaklaşmaya özen gösterin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haklarınız üzerinde hak iddia eden kişiler olabilir. İş ve eğitim alanlarında kendinizi korumalı hatta gerekirse bu saboteleri edenlere

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızı, yeteneklerinizihayatınızda göstermek ve takdir toplamak isteyebilirsiniz. Açık fikirli ve yenilikçi yaklaşımlarla hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konular gündeme gelebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi konularda yenilenme ihtiyacınız açığa çıkarıyor. Sabah saatlerinde sosyal ihtiyaçlara yoğunlaşın. Öğleden sonra fikir çatışmaları gelişebilir, adil olmak önemli.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcu birden fazla işi bir arada götürebileceğiniz, sizin için iletişim trafiğinin yüksek olacağı aktif bir gün olacaktır. Çok önemli işlerinizi erteleyebilirsiniz. Anlaşmalara imza atarken veya maillerinizi gönderirken iki kere dikkat etmeniz gerekiyor. İletişim evinizdeki Merkür, Şiron ile kol kola iken, acele ile kurduğunuz iletişimlerde kendinize zarar veren konuşmalar yapabileceğinizin uyarısını yapıyor.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygularınızda bir yoğunlaşma söz konusu olabilir. Bu sebepten, yakınlarınızla birlikte olmayı arzulayacaksınız. Onlarla bir araya gelmek, hareketli bir günün sonrasında size gerçekten de çok iyi gelecektir.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 52' 20" R
Ay
Aslan
09° 11' 46" R
Merkür
Koç
28° 08' 58"
Venüs
Boğa
18° 06' 11"
Mars
Koç
10° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 15"
Satürn
Balık
17° 41' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 47"
Lilith
Başak
24° 52' 41"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>