Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sinilerin Geriliyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Son zamanlarda aşk hayatınız konusunda biraz stresli hissediyor olabilirsiniz. Fakat bugün daha bu stresten kurtulacaksınız. Eğer bir ilişkiden çıktıysanız, nihayet bu travmayı atlatmaya ve tekrar bir şeyler hissetmeye başlayacaksınız. Şu anki ilişkinizde sorun yaşıyorsanız, ilişkinizin olumlu taraflarını görebilir ve birlikte ilerlemeye hazır hissedebilirsiniz.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

İstediğini almak kolay olacak. Günün enerjisi sana fazladan güven verecek ve seni neşelendirecek. Mesela bir anda, hoşlandığın kişiye çıkma teklifi etmek gözüne kolay görünecek. Ayrıca utangaç hissetmeyeceksin; çünkü cesaretle donatılmış olacaksın! Bu olumlu enerjiden faydalanmalısın. Çekici bulduğun o arkadaşını akşam yemeğine çıkar. İlk adımı sen at.Birisiyle entelektüel olarak sohbet etmek istemediğin takdirde, evde olmak isteyeceksin. Tabi bu zihinlerin kapışması, evinin mutfağında da olabilir. Belki de her şeyden kaçınmak için tek başına bir yürüyüşe çıkmalısın veya savaşa hazırlanmalısın. İnsanlar bugün pek de sempatik olmayabilir, o halde zırhını kuşan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yanlış bir şey söyleme ya da yapma ihtimaliniz yok. Aslında, bugün sergilediğiniz yetenekler genel geçer dorğular olacak. Niçin bu yeteneğinizi biraz daha ciddiye almıyorsunuz? Bu yeteneği ucuz bir numara gibi görüyor, eğlenceli ama getirisi olmayan bir şey olarak değerlendiriyorsunuz. Bu düşüncenizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İsterseniz, bu "ucuz numara"nızla para bile kazanabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İhtiyacınız olan her şeye veya gerekli bilgilerin tümüne sahip değilseniz, düşünmek için zaman ayırın. Kime sorabilirsin? Hangi yerlere erişebilirsiniz? İhtiyacınız olanı nerede bulabileceğinizi kim bilebilir? Panik olmaktan ziyade size yardımcı olabilecek kişilerin listesini oluşturun. Kendinize güvenin!

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünortamınla ilgili her zamankinden daha fazla düşünceli ve sinirli olabilirsin. Sorulan sorulara bile yüksek ses tonuyla cevaplar verip ortamın gerginlik kat sayısını arttırabilirsin. Bugün özellikle birlikte çalıştığın insanların son zamanlardaki ekip çalışmasından uzak, anlayışsız tavırlarına daha çok öfkelenebilirsin. Empati yapmaktan uzak insanlar bugün daha fazla gözüne batabilir. Aceleci olmadığın takdirde sorunların üstesinden gelebilirsin. Maddi anlamda birikim yapmana rağmen, bu birikimi yatıracağın yer konusunda kararsızlık yaşayabilirsin. İkili ilişkilerde temkinlisin.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevindirici haberler kendinize olan özgüveninizi arttırabilir. Bugün daha aktif ve sosyal olmayı tercih edin. Mesela uzun süredir görmek istediğiniz bir müze ya da bir sergiye giderek kendinizi mutlu edebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yoğun görüşme ve toplantıların olduğu zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konularla uğraşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşamanız muhtemel. Öğlen saatlerinde çift durumlar arasında kararsızlık yaşayabilirsiniz. İç uyumunuzu yakalamakta zorlanabilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netleşme olacak, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda elinize beklemediğiniz yerden para gelebilir ya da paranız bereketlenebilir, çoğunlukla paranızı harcama noktasında problem yaşayabilirsiniz

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte iletişim ve yolculuklar açısından hareketli bir döneme ilerleyebilirsiniz. Yazmaya, konuşmaya, derdinizi, isteğinizi anlatmaya, aktarmaya meraklı ve ilgili olabilirsiniz. Komşularınız ve kardeşlerinizle iletişiminiz artabilir.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kulağınıza gelen ilginç haberler sizi hiç şaşırtmasa da başkalarını şaşkına çevirecek. Şaşırmama sebebiniz ise bu haberi bekliyor olmanızdan kaynaklanıyordu. İleri görüşlülüğünüz bu durumda da size yardımcı oluyor.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var. Bugün sevgilinizle aranızda farklı bir yakınlaşma olabilir. Kalbi boş olanlar, hoşlandıkları biri ile konuşma fırsatı bulacaklar. İş yerinizde günlük rutin işlerinizi yürütmek sizin için zor olmayacak; fakat işinizi ilgilendiren idari ve hukuksal bazı konularda güçlüklerle karşılaşmanız mümkün. Son zamanlarda maddi konularda hatalar yapıyorsunuz, artık daha dikkatli olmalısınız. Başağrılarınız geçmezse, doktora gidin.

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Azim ve kararlılığınızın ön plana çıkacağı, bu şekilde sizi de ön plana sürükleyeceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Büyük hedeflere ulaşmanızı sağlayacak planlamalara girişebilir, bu sayede çevrenizdekileri de etkileyerek size yardımcı olmalarını sağlayabilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konular beklenmedik şekilde su yüzüne çıkabilir. Beklenmedik haberler söz konusu olabilir. Kendinizle ilgili ufak tefek ama sizi oldukça değiştirecek değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Hayallerinize ulaşabilecek enerjiniz var. Yeniden umut beslemeye başladınız. Bu da hayat enerjinizi yükseltecektir.

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; çalışma ortamında aşırı hareketlilik yaşayabilir, birkaç işe birden yetişmeye çalışabilirsin. Yazışma, rapor tutma ya da sözleşmelerle ilgilenebilir; hatta ofis taşınması yaşayabilirsin. Üretkenliğin yaptığın işten kazancının artmasını sağlayabilir, ekonomik şartlarını düzeltebilirsin.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>