Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün iyi haberler alabilirsiniz. Belki de beklenmedik bir fırsatla ilgili ailenizden bir telefon gelebilir. Ya da sevgiliniz, ilişkinizde büyük bir değişiklik yapmayı önerebilir. Bu değişiklikleri sizin için bir tehlikeli olarak görmeyin. Güçlü enerjiler şu anda sizi koruyor ve başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Belli bir durum hakkında düşünme şeklinizi değiştirmeye çalışan kuvvetli bir güç olabilir. Gerçeklerin nereden geldiğinin bilincinde olun. Birisi size sadece gizli bilgileri veriyor olabilir, böylece genel planlarına uygun bir şekilde hareket edeceksiniz. Diğerleri sizin için en iyi şeyi aramıyor olabilir, bu nedenle bunu yapanın siz olması önemlidir. İşin kendinize ait olan kısmını sorgulamadan körlemesine atlamayın.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Oğlak oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Son zamanlarda aile tarihinizi incelediniz mi? Kültürel arka planınız ilginizi çekiyor mu? Nasıl bir sosyal çevreye doğdunuz? Bu sosyal çevrenin nasıl değerleri var? Baktığınızda, bu değerlere yakınlık duyuyor musunuz ya da tam tersine sizin sahip olduğunuz değerlerden uzak olduklarını mı düşünüyorsunuz? Bunlar bugün aklınızı kurcalayan ilginç düşünceler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların seni yormasına izin vermemelisin. Bir süreliğine herkesten uzaklaşıp kendi başına kalmak sana iyi gelecek. Bu sayede yaratıcılığını keşfetmek senin için daha mümkün olabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir başkasının onayını almak için onun hoşuna giden şeyleri yapmaya çalışıyor olabilirsiniz. Ancak belki buna gerek kalmadan bambaşka bir yol olduğunu fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda karşınızdaki kişiyle açıkça konuşmaktan çekinmeyin. Belki de açık sözlülüğünüz sayesinde, o istediğini onayı alabilir ve hayranlık uyandırabilirsiniz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar senin için hiç olmadığı kadar önemli hale geliyor. Geçmişte elde ettiğin tecrübelerini kullanarak hataların önüne geçeceksin. Eğer evli bir Oğlak burcuysan, eşinle maddi konularda düzenleme yapmak isteyeceksin. Uzun zamandır gayrimenkul alma planların varsa, fırsat doğabilir. İlişkilerinde kontrolü ele almak isteyebilirsin.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi sonlandırdığınız için pişman oluyorsunuz. Gururunuz yeniden iletişime geçmenize engel oluyor. Böyle yaparak geçmişteki güzel yaşantınıza hasret yaşıyorsunuz. Gururunuzun kölesi olmayın. Hikayenin sonunda çok pişman olabilirsiniz. Bunu kendinize yapmayın.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizi bir an önce bitirmek istiyorsanız sistemli olmanız şart. Biraz vurdumduymazlık sizi duygusal zarardan uzak tutacaktır.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

5 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olarak gelen bir bereket cebinizi rahatlatacak bu da size biraz huzur sağlayacaktır. Aile, özellikle de kardeşler arasında sözlü tartışmalar meydana gelebilir. Karşınızdaki insanı kırmak istemediğiniz durumlarda haklı çıkma dürtüsünü bastırıp durumu idare etmeye çalışın. Geri adım atmak sizi bazı konularda zorlasa da kendi iyiliğiniz içinde bazen en iyi adım olabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diğer zamanlarda zor olduğunu düşündüğünüz değişiklikleri yapın. Doğru olanı yapmak için disiplin ve iradeniz var. Artık gösterişli değilsiniz, ama yaptıklarınız gelecek için güçlü bir temel bırakır. Siz nasıl tutumlu olmanız ve aynı zamanda ilerlemeniz gerektiğini iyi biliyorsunuz.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konular gündeminizde olabilir. Bugün rahat bir akışa kavuşmanız mümkün. Beklediğiniz bir ödemeyi alabilir, bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak için de uygun bir gün.

5 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz bitebilir. Gelecekteki kariyerinizi etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

5 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 54"
Ay
Akrep
13° 26' 51"
Merkür
Koç
26° 01' 01"
Venüs
Balık
20° 30' 22"
Mars
Balık
04° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 23"
Satürn
Balık
13° 11' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 14"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 29"
Lilith
Başak
19° 41' 52"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>