Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yanlış Anlaşılıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 70%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Yeni ve olağan dışı bir şeye harcayacak fazladan enerjin olabilir. Bir maceraya atılmak hayatına renk katacaktır. Güvenli ve kimsenin zarar görmeyeceğinden emin olduğun sürece neden denemeyesin? Bugün kendine farklı şeylere girişmek için izin ver. Böylece ufkun genişleyecektir.Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

6 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yatırım ve birikim konularıyla ilgilenebilirsiniz. İş hayatında finans odaklı görüşmeler ve planlamalar gündemde olabilir. Mesleğinizde kendinizi geliştirmeye odaklanma zamanı.

6 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik ve akılcı çözümlerin her ortamda farkını ortaya koymanı sağlayabilir. Aile içinde yaşanabilecek fikir ayrılıklarına dikkat.

6 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı dengede tutmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak adına gerçekleştirdiğiniz çalışmalar boşa çıkıyor gibi hislere kapılmanıza yol açabilir. Zamana bırakarak ilerlemelisiniz.

6 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız parasal değişiklikler sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde farkındalığınızın artacağı olaylar yaşanabilir. Çatışmalara karşı dikkatli olunması gereken zamanlar var.

6 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda çevrenizden destek görebilirsiniz ayrıca çevrenizin başarılarınızda da payı olabilir. Sağlığınız konusunda endişeye yer yok.

6 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir şey hissetmiyormuş gibi yapmaktansa, bugün nasıl hissettiğinizi ifade etme riskini almak daha iyidir.  Gerçek şu ki, karşınızdaki kişi muhtemelen sizden daha çekingen, ama aynı zamanda eşit derecede çekici. Birinizin bir şeyler yapması gerekiyor; aksi takdirde hiçbir şey olmayacak.

6 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz.. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

6 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birkaç gündür devam eden tatsız hava bugün de devam ediyor. Hisleriniz konusunda emin olamıyorsunuz. Yetmezmiş gibi hislerinize takılmış olmak da sizi rahatsız ediyor. Biraz dışarı çıkın. Sosyalleşin. Tanımadığınız insanlara merhaba deyin. Havanızı değiştirmeye çalışın.

6 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinizdeki tutkuyu arttırabilmek için elinizden gelen her şeyi yapın. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Aklınızdaki soruları çözebilmek için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

6 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki sorunların birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Yine de problemleri oluruna bırakmanız, sorunların artmasına neden oluyor. İşte yaşadığınız bir gerilim var. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir, dikkatli olun.

6 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 29" R
Ay
Yay
19° 58' 37"
Merkür
Koç
16° 09' 42"
Venüs
Koç
27° 43' 22"
Mars
Balık
27° 40' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 17"
Satürn
Balık
16° 20' 14"
Uranüs
Boğa
22° 11' 45"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 28"
Lilith
Başak
23° 02' 34"
True Node
Koç
15° 28' 15"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>