Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zamanını Verimli Kullanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 90%

Kişisel istekleriniz konusunda netleşmelisiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışmak için kedinize daha çok güveneceksiniz. Bir organizasyon veya bir atölyeye katılmaya karar verebilirsiniz. Bu sosyal ortamda, kafanızın uyuştuğu insanlarla bağlantı kurabilir veya şu anki ilişkinizi geliştirmeye hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Sevgilinize bir hediye verin ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor olabilir ve heyecan verici yeni fikirlerle ortaya çıkabilirsiniz. Bu yeni fikirler evinize uygulanabilir ya da kişisel bir hobiyle ilgili olabilir. Aklınıza gelen herhangi bir fikri unutmamaya çalışın. Bir web sayfası, bir sanat eseri ya da ev için bir marangozluk projesi açısından tasarım vizyonu elde edebilirsiniz. Ya dayerinde bir şeyle uğraşmanın yenilikçi bir yolunu keşfedebilirsiniz.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Bütünüyle kararsız ve güvensiz hissedeceğin zorlu bir durumun ortasında kendini bulabilirsin. Özgüvenin bir yöne çekilirken olumlu enerji tam zıt yöne çekilecek. Bu ikilem, yaşamının birbirinden ayrı tutmaya çalışabileceğin farklı yönlerini bütünleştirememenle ilgili. Her şeye bir bütün olarak yaklaş ve eylemlerinin her türlü şeye olabilecek büyük etkisini düşün.Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili gündemler ön planda. Beden sağlığınıza daha çok özen göstermeli, ruh sağlığınız için gerilim ve stresten uzak kalmaya gayret etmelisiniz. Çocuklarınız ve aileniz, sevdikleriniz için çabalamaktan geri durmayın.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket edecek. Sabah sporunu aksatmıyorsun. Maddi açıdan elinin güçlü olması yeni harcamalar yapmana neden olabilir. Eğitim gören bir Oğlak burcuysan boş zamanlarını iyi değerlendirmek istiyorsun. Katıldığın kişisel gelişim kurslarının sayısını arttıracaksın.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizde beklenilmedik diyaloglar yaşanabilir. Nedenini anlamadığınız bir sorunun ortasında kalarak bütün gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Ortaklı ilişkilerinize dikkat edin. Rekabet etmek ya da sizin aracı olduğunuz insanların sizi aradan çıkartarak yeni işler organize etmesi gibi durumlara şahitlik edebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça girişimci ve sorumlu bir tutum içinde olabilirsiniz. Ancak şartları aşırı zorlamak yerine daha planlı olmaya bakmalısınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ertelediğiniz ve çok fazla enerjinizi sarf etmek istemediğiniz konular tekrar tekrar gündeme gelebilir. Duygusal konularda şanslı sizinle.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar kendinize güveniniz o kadar yüksek ki giriştiğiniz işlerde hiç kimse sizi durduramayacak! Başarılı olmanızı engelleyecek hiçbir engel yok önünüzde. Hızınızı hiç kesmeden aynı hırsla çalışmaya devam edin. Güzel günler yakın. 

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda önsezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacak. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için zorlamayın ve her şeyi akışına bırakın. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok yardımcı oluyorsunuz. Bugün kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz ve etrafınızdaki herkese mutluluk saçacaksınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda önemli ve köklü değişimlerin yaşanacağı ve bakış açınızın değişeceği bir gün. İş ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek ve ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Zekanız ve yaratıcılığınızla mesleğinizde zirveye çıkmanız hiç de zor değil! Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 25" R
Ay
Yay
25° 45' 12"
Merkür
Koç
16° 14' 44"
Venüs
Koç
28° 16' 14"
Mars
Balık
28° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 29"
Satürn
Balık
16° 22' 39"
Uranüs
Boğa
22° 13' 16"
Neptün
Balık
28° 50' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 31' 60"
Lilith
Başak
23° 05' 31"
True Node
Koç
15° 26' 47"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>