Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Arkadaşlarının Fikirlerine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 20%
Sağlık 70%

Bir süredir uzakta olan veya görüşmediğiniz bir aile ferdiyle buluşmanız oldukça güçlü duygular doğurabilir. Geçmişten gelen hatıralar aklınıza gelebilir ve sizi hem nostaljik hem de biraz sinirli yapabilir. İkincisini frenlemeye özen gösterin, bu buluşmayı mahvetmek istemezsiniz. Bunun yerine, bu eski anılara iyi bir taraftan bakın ve şimdi sizin için ne anlama geldiklerini çözmeye çalışın. O halde akışına bırakın.

Bugün yaptığınız her işte kendinizden biraz daha emin olmanız gerekiyor! Elbette faydalı olmak önemlidir, fakat kendinizi inkar etmek değil. İş yerinde, özgünlüğünüzü, kendi tarzınızı vurgulamayı düşünün. Unutmayınız ki, kapalı arkadaş ve aile çevresi dışında bile kendiniz olabilirsiniz. Sadece bir deneyin! Asla bilemezsiniz, insanlar sizi sadece kendiniz olduğunuz için sevebilir!

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Kariyerini ilerletmekte ve bilgi birikimini arttırmaktasın. Bu gayet güzel fakat bugün yine de çok züppe ve kendini aşırı önemseyen imajına bürünmek istemiyorsun. Günün enerjisi küçük meseleleri büyütebilir. Sen sadece zekice davranmak isterken; başkaları kıskanç ve mantık dışı tavırlar sergileyebilir. Bu enerjilerini kişisel algılama. Sen gitmekte olduğun yere ve neler öğrendiğine kendini ver.An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında yaşamınız ve geleceğinizle ilgili ciddi meselelere odaklanabilir, ileriye dair bir karar verebilirsiniz. Aile ilişkiler, ebeveynlerle ilişkiler tutulma etkileri devam ederken bir nebze zorlanabilir. Objektif olma, karanlık duygu ve düşüncelerden uzaklaşma zamanı. İçinizdeki çocuğu ortaya çıkarmaya, kulak vermeye çalışın.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile yaptığın fikir alışverişi sonucu çok istediğin teknolojik bir ürünü almaktan vazgeçiyorsun. Onlar seni fiyatı daha uygun bir ürün satın alman konusunda ikna ediyor. Artan para ile ailene hediye almak isteyebilirsin. Hayatının her alanında aileni düşünüyor olman onlara gurur veriyor. Ancak bu duygunu kontrol altında tutmalısın.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız girişimleri acele bir şekilde tamamlamak isterken bazı aksilikler söz konusu olabilir. Daha planlı ve sakin ilerlemenizi tavsiye edebiliriz. Kariyerinizde yöneticilerinizin manipülasyonları ya da size fazla sorumluluk yüklemesi sizi bunaltabilir. Hemen her şeyden kopamayan sizlerin bu kadar öfkeli yaklaşımları birikim olabilir. Aşama aşama hareket etmeyi tercih edin. 

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde doğru kararlar vermek isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş stresinizi atmak için sizi harekete yönlendiren alanları gözünüzün önüne almaya çalışın. Harekete geçmek için adım atın ve yarını beklemek fikrinden uzaklaşın.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın sonuna kadarki gündemimizi belirleyecek, yılın en önemli göksel olaylarından biri meydana geliyor. Bugünkü tutulma ile son iki yıldır hayatınızda meydana gelen roket hızındaki değişimleri gözden geçirecek ve önümüzdeki günlere dair planlar yapacaksınız. Yılın ikinci yarısını sadece isteklerinize odaklanarak geçirmekte fayda var, zira 27 yıllık yeni bir döngü inşa etmektesiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nietzsche'den alıntılar yapmamanız ya da Varlık Felsefesi hakkında saatler boyunca konuşmamanız sizin entelektüel bir birey olmadığınızı göstermez. Sadece bildiklerinizi kendinize saklamayı tercih ettiğinizi gösterir. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz, hem de böyle bir konuda!

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Dün gerçekleşen tutulmanın ardından bugün kendinizi gergin hissedebilirsiniz.Ay'ın Kova burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Bütçe planlaması yapmak için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün geçmişte yaşadığınız güzel anılar aklınıza gelebilir. Sağlığınız, hayatınızın yoğun temposundan dolayı zarar görüyor. Yavaşlayın ve zihninizi karmaşık sorulardan arındıracak şeylere yönelin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

6 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 59" R
Ay
Yay
25° 12' 35"
Merkür
Koç
16° 14' 14"
Venüs
Koç
28° 13' 09"
Mars
Balık
27° 59' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 54"
Satürn
Balık
16° 22' 26"
Uranüs
Boğa
22° 13' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 51"
Lilith
Başak
23° 05' 15"
True Node
Koç
15° 26' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>