Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gururlanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Şansın harika bir yöne dönecek. Üzerinde çalıştığınız yaratıcı bir projeye dikkat çekmekle ilgili birkaç ipucu alabilirsiniz. Yolunuza iyi şeyler çıkacak. Kişisel hayatınızda ise, ssevgilinizle zaman geçirmekten keyif alacak, geleceğe dair iyimser hissedeceksiniz.

Yaratıcılıkta zirvedesiniz, özellikle de bugün! Orijinallik ve yetenekle dolup taşıyor,arkadaşlarınızı muhteşemliğinizle büyülüyorsunuz. Kendi içinizde bazı gizli saklı şüpheleriniz olsa da, kendinizden en iyisini beklediğinizde bunu ortaya çıkarabildiğinizi biliyorsunuz. Bugün, bünyenizde birleşip güçlenen motivasyonunuz ve yaratıcılığınızla, muhteşem performansınıza hiçbir şey gölge düşüremeyecek.

Bugün hayal gücünüz en üst seviyelerde. Yazı yazma, müzik veya dans, hangisiyle ilgileniyorsanız yaratıcı hayal gücünüzün çoğunu kullanacaksınız. Çünkü eğer öyle yapmazsanız, düşünceleriniz geldiği gibi kaybolabilir. Eğer çok yoğunsanız, en azından içgüdülerinizi ve onları geliştirmek için napmanız gerektiğini yazmaya biraz vakit ayırın. Bu şekilde, sonrasında onlara geri dönebilmeniz için elinizde yeterince kayıt olacak.

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Neyi nasıl yapacağınıza dair her zaman bir cevabınız var gibi görünüyor! O kadar çok alanda uzmansınız ki muhtemelen insanlar her zaman sizden tavsiye istiyor. Ancak bugün tavsiyelerinizin yetersiz kaldığını görebilirsiniz. Belki de insanların bir şeyler öğrenebilmek için kendi hatalarını yapmaları gerekiyordur. Bugün insanlar bir şeyleri kendi başlarına çözümlemeye çalışırken onlara karşı sabırlı olmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kafanızın içi çok kalabalık olabilir, çünkü yakın ve uzak, genç, yaşlı ve ölü insanlardan telepatik iletişim alabilirsiniz. Kulağa çok acayip geliyor, biliyoruz, ama sezgisel güçleriniz bugün adeta ateş ediyor. Kaynağını tam olarak belirleyemeseniz bile, çok gerçek resimler, görüntüler ve mesajlar alabilirsiniz. Yüksek ve net bir şekilde gelen bir mesaj da şudur ki, yaratıcı tarafınızı her zamankinden daha çok ortaya çıkarmanız gerektiğidir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kafa karışıklığı, unutkanlık, dalgınlık yaşayabilirsiniz. Bu yüzden saat 16.04'e kadar riskli adımlar atarken dikkatli olmalı, iletişiminizde daha özenli olmalısınız. Barışmalar olabilir. Gün boyu duygusal destek ihtiyacı artıyor.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninalanında uzmanlaşmış olan kişilerdenteklifi alabilirsin. Yaşam koşullarının olumlu yönde değişiyor olması çevrenin dikkatini biranda üzerine çekebilir. Akrabaların ailene seni öven sözler sarf edebilir. Gururunun okşanması hoşuna gidiyor. Fakat bunu kontrol altında tutmasını bilmelisin. Kendine fazla güvenmen hataları beraberinde getirebilir.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünceleriniz konusunda daha iyimser olmalı ve girişimlerinizden vazgeçmemelisiniz. İkna kabiliyetinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Kendinizi sevdiğiniz dostlarınızdan ya da duygusal anlamda güven duyduğunuz insanlardan destek alarak ilerletmeyi seçmelisiniz. Maddi ve finansal konularda uzun zamandır uğraştığınız konular sonuçlanabilir ve bu konu da güzel bir bütçe planlaması yapabilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bazı insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Sabah saatlerinde almanız gereken kararlarda acele etmeyin. Gün içinde güçlü durmanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinde yaşanabilecek ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

7 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade etmek, güler yüzlü olmak, enerjinizi dışa pozitif yollarla yansıtmak hususunda önemli aşamalar kaydediyorsunuz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendine güveni olmayan bir kişinin duygularını incitmemek için gerçeği gizlemeksizin için yorucu olabilir. Şu anda bunun için zaten hiç sabrınız yok.

7 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde yakın çevrenizle ilgili konular ön planda.Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 16:05 itibariyle ev ve aile konuları önem kazanıyor. Venüs'ün Yengeç burcundaki seyahati ikili ilişkileriniz için destekleyici olacaktır. Yeniortaklıkları için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

7 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinizin gününü aydınlatıyorsunuz. Yeteneklerinize ve içinizdeki yaratıcı güce inanıpyerindeki olmak istediğiniz noktaya ulaşın. Herhangi bir olaydan dolayı strese girerseniz, derin bir nefes alın ve yavaşça verin.

7 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

7 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 28" R
Ay
Başak
03° 02' 33"
Merkür
Boğa
00° 33' 07"
Venüs
Boğa
20° 31' 46"
Mars
Koç
11° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 11"
Satürn
Balık
17° 49' 38"
Uranüs
Boğa
23° 15' 52"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 52"
Lilith
Başak
25° 05' 49"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>