Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yarım Alıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2021, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 100%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Bu sabah normalden daha zor uyanabilirsiniz, çünkü enerjiniz çok zayıf. Kişisel ya da profesyonel baskılar, anlamsızlığa kapılmanıza sebep olabilir ama bu tuzağa düşmeyin. Anlık uyuşukluğa rağmen, ufuktaki her şey göründüğünden çok daha iyi görünüyor - bunun en önemli sebebi de sizin çalışkanlığınız. Bu geceyi erken bitirin; yarın daha enerjik hissedeceksiniz.

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Yeni ve olağan dışı bir şeye harcayacak fazladan enerjin olabilir. Bir maceraya atılmak hayatına renk katacaktır. Güvenli ve kimsenin zarar görmeyeceğinden emin olduğun sürece neden denemeyesin? Bugün kendine farklı şeylere girişmek için izin ver. Böylece ufkun genişleyecektir.Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha temkinli olmalısınız. Yatırım, ödeme, satın alım gibi pek çok konuda geleceğini göz önünde bulundurarak, risk analizi yaparak ilerleyin. İsteklerinizde netleşmeniz, yaşamın size bu istekleri sunmasını sağlayabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hızlı kararlar vermen gerekebilir. Beklemediğin sorunlar karşısında panikleyebilirsin. Fakat vaktiyle iyiliğinin dokunduğu insanların sana yardıma gelmesi durumu toparlıyor. Doktor kontrollerine aksatmadan yerine getirmek istiyorsun. Sağlık konusundaki şüphelerinden kurtulmak isteyeceksin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız hayal kırıklığına uğrayabilir. Uzun zamandır kabuklarınızı kaldırdığınız güvendiğiniz bir kişi tarafından yanılgıya uğrayabilirsiniz. Bu yüzden biraz daha seçici ve sakin kalmanızda fayda var. Direk duruma giriş yaparsanız duygusal olarak sonrasında  toparlanmanız uzun sürecek.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumunuzu değiştirmeniz gereken olaylarda aksiyon almaktan çekinmeyin. Olayları daha esnek bir gözle görmeye ihtiyacınız olabilir.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacağını bildiğiniz insanlara ulaşın. Sizden haber almak isteyen insanlar olduğunu bildiğinize göre odanızda yalnız ve depresyonda oturmanız için hiçbir sebep yok. Başkalarının sizin düşüncelerinizi ve hislerinizi dinleyemeyecek kadar meşgul olduğunu düşünmeyin.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için, olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor; sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Bugün, bu konuda kendinizi savunmanız gereken noktada pasif kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız

7 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözemediğiniz için partnerinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Bugün pahalı şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Meditasyon yapmak kendinizi daha dengelenmiş hissetmenize yardımcı olur.

7 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye neşe ve tutkuyla yaklaşın, kaybetmezsiniz! İşinizde yakın vadede büyük değişimler yok. Yine de büyük değişim olamaz diye küçükimkanlarını da geri çevirmeyin. Karşınıza böyle birkaç imkan çıkacak, değerlendirin. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

7 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 32' 41" R
Ay
Akrep
20° 02' 11" R
Merkür
Koç
15° 59' 03"
Venüs
Koç
24° 48' 46"
Mars
Balık
25° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 07' 11"
Uranüs
Boğa
22° 03' 45"
Neptün
Balık
28° 45' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 22"
Lilith
Başak
22° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>