Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hislerine Bağlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk ve romantizm ile ilgili durumların şu anda çok daha ağır ve daha yoğun hale gelmesi muhtemel. Sevdiğiniz kişiye daha derin bir bağlılık göstermeye hazır mısınız? Şu sıralar böylesine bir bağlılık göstermek oldukça zor, çünkü kaybedeceğiniz özgürlük kafanızı karıştırıyor olabilir. Şimdi, gerçekle yüzleşip kendinizi sizin için en önemli insanlara adama zamanı.

Dört gözle bekleyeceğiniz olağanüstü bir gün geçirmeniz olası! Bugün gezegenlerin açıları, son iki hafta boyunca deneyimlediklerinizin bir tür sentezini yapacak. Belki yakın zamanda birisine çekici niteliklerinizi sergilemiş olabilirsiniz. Kesinlikle takdir edildi! Reddedemeyeceğin bir teklif alabilirsiniz ... Bütün dürüst çalışmalarının mükafatını alacaksınız ve yıldızlar da sizin tarafınızda!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Biraz agresif hissediyorsun. Önemli bir konuda ilerlemek için daha da bastırıyorsun. Yoluna kimsenin çıkmasına izin vermeyeceksin. Bu günlerde, artık geminin limana yanaşma zamanının geldiğini düşünüyorsun. Fakat biraz daha sabır; gelecek. Birkaç hafta daha sabırlı olabilirsen, büyük bir dönüm noktasıyla karşılaşacaksın. Başarılı bir döngüye gireceksin.Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neyi nasıl yapacağınıza dair her zaman bir cevabınız var gibi görünüyor! O kadar çok alanda uzmansınız ki muhtemelen insanlar her zaman sizden tavsiye istiyor. Ancak bugün tavsiyelerinizin yetersiz kaldığını görebilirsiniz. Belki de insanların bir şeyler öğrenebilmek için kendi hatalarını yapmaları gerekiyordur. Bugün insanlar bir şeyleri kendi başlarına çözümlemeye çalışırken onlara karşı sabırlı olmanız gerekebilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz, sevdikleriniz, aile gibi gördüğünüz ilişkileriniz öne çıkabilir. Ebeveynlerden destek alabilir, aile içinde sevindirici durumlar yaşayabilirsiniz. Bazıları için duygusal birlikteliklerin ilerletilmesi, geleceğe dair konuşmalar olabilir.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başladığın ilişkin hakkında arkadaşlarının görüşlerinin olumsuz olması canını sıkabilir. Her türlü görüşe saygı duyuyorsun. Duygularını inandığın şekilde yönlendiriyorsun. Bu sağlam duruşun sevgilinin hoşuna gidiyor ve sana olan düşkünlüğünü artırıyor. Yalnız yaşayan bir Oğlak burucuysan akşam yemek hazırlamaya üşenebilirsin. Dışardan denemediğin bir tat sipariş ediyorsun.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve tercihen bir ödeme planına sadık kalmalısınız. Gözlem yeteneğiniz sayesinde bazı fırsatları yakalayabilirsiniz, bu konuda gözlerinizi dört açın. Bugün duygusal ilişkilerinizde hassas olabilirsiniz. Fikirlerinizi benimsemek benimseyen ve size destek veren kişilerle yaşantınızda hissetmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle ya da ortaklık ilişkilerinizde bugün biraz daha fazla zaman ayırmalı ve düşüncelerini değerlendirmelisiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve ailevi konular içinde aktif ve kararlı olmanız gerekebilir. Evde daha dengeli olmak ve yeniliklere açık olmak gerekiyor.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özemli ve güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Bugünlerde gösterdiğiniz ilginin size geri döneceğini görebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konularına dalarken şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleri bitirmek düşündüğünüzden uzun sürecek çünkü sizden önce bu konuyla ilgilenen kişi her şeyi berbat etmiş! Onun arkasını toplamak zorundasınız ve bu da asıl yapacaklarınızdan geri kalmanıza sebep oluyor.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bir gün olacaktır. Ailenize vakit ayırmak iyi gelecektir, aile büyüklerinizi ihmal etmeyin. Evinizin tesisat, tadilat ve dekorasyon işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evin içi hareketli olacak gibi duruyor, aile bireyleri ile olan iletişiminiz aktif ve yoğun olacaktır.

8 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yolunda giden ilişkinizde problemler çıkmaya başladı. Uzun süreli ilişkilerde problem kaçınılmaz olabiliyor. İlişkinizi bu esneklikle değerlendirmeye çalışın. Kariyerinizi ilgilendiren, umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

8 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>