Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Haberler Geliyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Bugün sezgilerinizin güçlü olduğu anlar yaşayabilirsiniz. Bir su burcu olarak, psişik olmaya meyillisiniz. İnsanların enerjisini çok kolay alabilirsiniz. Birisi bir odaya girdiğinde, onlara ne olduğunu anında anlarsınız. Duyarlılığınız bugün yükselecek. Bu psişik izlenimlere dikkat edin. Çevrenizdeki insanlar hakkında bazı yararlı bilgiler alabilirsiniz. Veyayerinde size yardımcı olabilecek bir ticari alışveriş yapabilirsiniz.

Para mevzuları bugün ilginizi çekebilir ancak muhtemelen bunları düşünecek doğru bir yerde değilsiniz. Aklınız başka şeylerde - büyük ihtimalle projelerinizde - ancak para konularını bir düşünmeye başlarsanız, tüm gün boyunca kaygılanıp duracaksınız. Elinizden geleni yapın, eğer ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Eğer böyle yaparsanız, günün geri kalanında keyfinize bakabilirsiniz. Ha gayret!

Seni evden çıkarıp kan pompalamanı sağlayacak fiziksel aktivitelere girişmek için mükemmel bir zaman. Elbette bu derhal bir tenis kulübüne yazılıp iki gün sonra yıldız bir sporcu olman gerektiği anlamına gelmez. Basit bir yürüyüş, seni tazeleyecek zihinsel ve fiziksel enerjiyi arttırmak için ihtiyaç duyduğun tek aktivite bile olabilir. Vücudunu hareket ettirdiğinde ve nefes alış ve verişini düzenlediğinde zihninin de arınma yaşadığını unutma.Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin her şeyin peşinden gidecek bir cesarete sahipsin. Bakışını değiştirdikten sonra, göreceksin ki şu anki hedeflerin bir öncekiler kadar karışık değil. Sadece mutlu bir insan olmak için yapman gerekenleri yapıp yapmadığından emin ol. Eğer emin değilsen, mutlu olmaktan korkup korkmadığını bir düşün.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içerisinde sorumluluklarınıza odaklanabilir ve yapılacak işlerle ilgilenebilirsiniz. İş başvuruları yapmak için oldukça güzel bir gün. Finansal konularda ise akılcı davranmak isteyeceksiniz. Öz eleştiride aşırılıklara giderek özgüveninizi düşürmeyin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin gelişmeler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin. Görüşmekten keyif aldığın arkadaşlarınla bir araya gelmek ve kritik yapmak iyi gelecek. Aileni rahatsız eden konuları ortadan kaldırmak için öncülük edecek ve bütün imkanlarını seferber edeceksin. Gün sonunda maddi anlamda artı ve eksilerine yoğunlaşıp, bütçe planlaması yapmaya karar verebilirsin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda erkek figürleri ile duygusal konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Haksızlık yapıldığını dile getireceksiniz. Sizin mantığınıza uymayan hal ve hareketler için farklı tutumlar sergiliyorsunuz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için kıvrak olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminizi değişken koşullar yönlendirebilir. Hareketli gündeminizi doğru yönlendirmeniz gereken zamanlar var. Zekânızı kullanmalısınız. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sohbet etmekten hoşlandığınız kişilerle program yapabilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdekilere söz geçirmeniz gerektiğini hissedebilir, hararetli tartışmalara girebilirsiniz. kalp kırmadan sorunları halletmelisiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

8 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir aklınızda büyütüp beklentinizi yükselttiğiniz konularda bazı ufak hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Anın etkisi geçip durumu kabullenince aslında kötü bir noktada olmadığınızı fark edeceksiniz. Siz karşı hislerini bildiğiniz biri aklinizi karıştırabilir.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Bugün, aile ile ilgili olaylara odaklanacaksınız.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Küçük sürprizler, hediyeler var.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi karmaşık durumlar içerisinde bulma ihtimaliniz var. Dengeleri zorlayabilecek herhangi bir girişimde bulunmamaya çalışın. Toparlanmanız için uygun zamandasınız ve bu da istediklerinize adım adım ulaşmaya başlayacağınız anlamına geliyor. Zorlukların tam olarak son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Güzel gelişmelerle karşılaşma şansınız var.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel yeteneklerine ve samimiyetlerine dikkat ediyorsunuz.

8 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 33' 50" R
Ay
Aslan
05° 14' 32" R
Merkür
Koç
27° 46' 35"
Venüs
Boğa
17° 42' 36"
Mars
Koç
10° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 44"
Satürn
Balık
17° 39' 56"
Uranüs
Boğa
23° 07' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 48"
Lilith
Başak
24° 50' 34"
True Node
Koç
14° 54' 23"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>