Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün kişisel ilişkinizde sizin için zorlayıcı bir şeyler olabilir. İçinde bulunduğunuz durum biraz daha fazla dikkat ve anlayış gerektirebilir. Sevgilinizin, inşa ettiğiniz bazı şeyleri salıvermesi gerekebilir. Bir kardeşiniz veya ailenizden biri, hayatında stres yaşıyor olabilir. Destekleyici ve kibar olduğunuz sürece, karşınıza çıkan şeyleri halledebilirsiniz.

Bugün evde kalmak ve kimseyle konuşmamak isteyebilirsiniz. Eğer gerçekten dışarı çıkmaya karar verirseniz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde karşıtlıklar ve engellerle karşılaşmaya hazırsınız demektir. Bunu olumsuz bir şey olarak görmek yerine, başarmak istediğiniz şeyde daha fazla çalışmak için teşvik olarak kullanın. Sizi dolduruşa getiren güçler var, bu yüzden güvenle ve cesurca hareket edin. Duygularınızı açığa çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde bu duygular içinizde çürüyecek ve size iyilikten çok zarar verecektir.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.İçgüdülerinizin size verilmiş bir ödül olduğunun farkında mısınız? Bazı insanlar bunun farkında olur ancak bazıları değildir. Siz hangi gruptasınız? Bir toprak burcu olarak, bu dünyada göremediklerimiz ve bilmediklerimizden daha çok, somut gözle görülen gerçeklere inanmanız daha kolay olabilir. Ancak unutmamalısınız ki içgüdünüz size gördüklerinizden de fazlasını sunabilecek potansiyeliniz. Bu hissiniz size yeni şeyler sunacak ve tehlikede olduğunuz durumlar için de sizi uyaracaktır. Ona daha fazla güvenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınız aniden epey hareketlenebilir. Belki de pek çok partiye davet edildiniz. Ya da bir doğum günü kutlaması yahut bu tarz özel bir olay için aileniz bir araya geliyordur. Yeni tanışacağınız birkaç kişiyle yemeğe çıkmak fırsatınız bile olabilir. Her bir sosyal duruma uygun iyi giysilere yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Kimse sizin kadar stil sahibi değil!

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz ve çocuklarınız için çabalayabilir, finansal planlar yapabilirsiniz. Bekarlar yuva kurma ve çocuk sahibi olma beklentisi içinde olabilir. İlişkilerde sahiplenme ortaya çıkıyor.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerini aksatmadan devam ediyorsun. Evindeki eski eşyaları, yenisi ile değiştirmeyi düşünüyorsan, bugün harekete geçmek isteyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşin bu tutumundan duyduğu rahatsızlığı dile getirebilir. Aile içerisinde çözüme kavuşmamış miras konuları gündeme gelecek.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar değişikliğine gidiyorsunuz. Çalışma alanınızı değiştirmek istemeniz çevreniz kadar sizler için de sürpriz olacaktır. Yeni biralanına geçiş yapıyorsanız kendinize güvenin. Biraz zamanla her şeyi güçlendireceksiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bugün gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi centilmen ad edebleceğiniz bir süreçtesiniz. Güler yüzünüz ile partnerinize kendisini iyi hissettirebilir ancak çokta romantik olamayabilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz daha sosyal olmak ve kişisel alanınızdan ayrılmak iyi gelecektir. Müjdeli haberleriniz yolda gözüküyor. Aşk hayatınızda kazanmanız yakındır. Yaratıcı etkinliklere yönelmek için doğru bir zaman. Yeni bir plan yapmadan önce daha önce başladıklarınızı bitirmekte fayda var.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif etkinliklerde kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Her şey olabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu zamanlarda partneriniz ile birbirinize daima destek oluyorsunuz. Bugünyerinizde çok yaratıcı olacaksınız ve çalışmalarınızı başarılı bir şekilde tamamlayacaksınız. Kendinizi enerjik ve neşeli hissedeceksiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel enerjinizi çevrenize hissettirmek istemediğiniz bir gün yaşayacaksınız. Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor ama bunu bir türlü başaramıyorsunuz.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 34" R
Ay
Yay
28° 28' 37"
Merkür
Koç
16° 17' 26"
Venüs
Koç
28° 31' 38"
Mars
Balık
28° 10' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 23"
Satürn
Balık
16° 23' 47"
Uranüs
Boğa
22° 13' 58"
Neptün
Balık
28° 50' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 42"
Lilith
Başak
23° 06' 54"
True Node
Koç
15° 26' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>