Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Problemler Olabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Havada büyük bir gerginlik ve belki de bir parça sinir bozukluğu olabilir. Büyük kuvvetler, aniden karışıklık yaratıp yaşantınızda ilerliyor. Uzun süredir belli bir yolda olan insanlar artık bazı şeylerin bedelini ödemek zorunda. Kendinizi fiziksel ve zihinsel olarak buna ne kadar iyi hazırladınız? Ruhunuzun gücü şimdi rüzgarlara karşı test ediliyor.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir. Bir grup; mesela aile üyelerini ağırlayabilirsin. Mevcut enerjiye kendini kaptıracaksındır ve bu enerji hislerini keşfetmen konusunda destekleyici olacak. Bu gece ise canlı rüyalar görebilirsin; gezi, ilginç yerler veya uçmak gibi...Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizin düzeniyle, ev işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ev içinde küçük değişiklikler yapabilirsiniz. Kaygı ve stres, baş ağrıları getirebilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde gelen bir telefon ile pazar gününe başlamak zorunda kalacaksın. Çalıştığınyeriyle ilgili problemler olmuş olabilir. Uykunu alamamış olmak, gün içerisinde baş ağrısı yapabilir. Uzun zamandır ihmal ettiğin spora yeniden başlamak için planlar yapacaksın. Yalnız bir Oğlak burcuysan, beklemediğin bir kişiden aşk itirafı kapını çalabilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ki sınavların bir türlü bitmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Sanki her şey tekrar tekrar karşınıza çıkıyor gibi görünse de aslında hikayenin öyle olmadığını biraz dikkatli baktığınızda görebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aklınızın değil, duygularınızın, sezgilerinizin yolunu takip edebilirsiniz. Zevklerde ve keyiflerde aşırılıklara da kaçabilirsiniz. Hayatın güzel yönlerine açıksınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde konfor arayışınız devam edebilir. Bu durumda konfor alanınızdan çıkmakta ve yenilikleri denemekte zorluk çekebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda yaptığınız bir varsayım, bugün bir şekilde geri tepebilir. Durumu düzeltmenin tek yolu, zor durumla en verimli şekilde başa çıkabilmeniz için kendinize ve diğer herkese karşı dürüst olmaktır.

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Venüs’ten yoğun enerjiler alacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan organizasyonlar önemli olacak; üzerinde düşüneceksiniz. Yüksek hedefleriniz var. Bazılarınız gizli-saklı duygular peşinde olacaksınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkardığınız için çok yakında terfi alabilirsiniz. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yönlerinizi belirginleştirecek konular üzerinde yoğunlaşmaktan kendinizi kurtaramıyorsunuz. Başarılı olmayı amaç haline getirdiğiniz için zor hedefler peşindesiniz. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 47" R
Ay
Oğlak
01° 00' 05"
Merkür
Koç
16° 20' 05"
Venüs
Koç
28° 45' 51"
Mars
Balık
28° 19' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 04"
Satürn
Balık
16° 24' 50"
Uranüs
Boğa
22° 14' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 22"
Lilith
Başak
23° 08' 11"
True Node
Koç
15° 25' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:27

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>