Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başarılısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bugün tutkularınız yüzeye çıkabilir. Belki de hayatınızdan daha fazlasını istediğinizin farkına varacaksınız. Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba ya da daha ödüllendirici bir kariyer düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi büyük bir şeye hedeflemenin zamanı geldi. Büyük düşünmek ve hayattan en iyisini istediğinizi farkına varmanız güzel! İsterseniz bu şeyleri gerçeğe dönüştürecek güce de sahipsiniz.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Bugün dünyanın şiddetli hızına uyum sağlamak zorunda değilsin. Kendine nasıl baktığını değerlendirmek isteyebilirsin; ne yediğine, günden güne yaşam tarzına. Sağlıklı beslenen biri misin? Egzersiz yapıyor musun? Gündelik yaşam kaliteni önemsiyerek mi hareket ediyorsun? Sonradan pişmanlık sıkıntısı yaşayacağına şimdiden tedbirli ol. En son ne zaman chek-up yaptırdın?Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

5 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri ve sınavlardan yana çok daha şanslı olacaksınız. Aldığınız hizmetlerden fayda görebilir, lehinize, doğru kararlar aldığınız bir günde olabilirsiniz. İlişkilerde umursamazlık halinde kalmayın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeni bir yatırım konusu karşına gelebilir. Eline geçen fırsatları iyi değerlendirmek isteyeceksin. Kariyerinde gösterdiğin başarılar, yeni fırsatlara imkan sağlayabilir, terfi haberi ile karşılaşabilirsin. Hobilerine daha fazla vakit ayırmak için programını gözden geçirebilirsin. Hobilerine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal olarak kendinizi yorgun hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Günlük işlerinizi yapamayabilir ve bütün günü kendinize ayırabilirsiniz. Biraz dinlenmeniz sizi ruhsal anlamda iyi hissettirebilir ve motivasyonunuzu arttırabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizde ya da ailevi konular içinde daha dikkatli, sakın ve özenli davranmaya bakmalısınız. Karşılıklı konular, hassasiyetler öne çıkabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel konularda yaşadığınız problemlerin bittiğini görmek sizi epey rahatlatabilir. Partneri ile küskünlük ya da kırgınlık yaşayan Oğlak’lar partnerleri ile barışabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi özellikle tutkulu hissedebilir ve romantik bir karşılaşma arzulayabilirsiniz. Planlanmış bir randevunuz bile olabilir. Kimsenin elinde olmayan nedenlerle ertelenmesi gerekiyorsa şaşırmayın. Bu duyguları yaratıcı etkinliklerle yüceltmeye çalışabilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi çıkışlar sağlayabilir, ancak asla gerçeği kadar iyi değildir!

5 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. 

5 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan aşkınızı tazelemek isteyeceksiniz. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Çok enerjik olacaksınız ve etrafınızdaki insanlara neşe saçacaksınız.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Anıların değerini bilen biri olarak, geçmiş konuların aklınıza takılmasıyla, yaşamınızı sorgulamak zorunda kalacaksınız. Bütçenizi gözden geçirin.

5 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 18" R
Ay
Oğlak
01° 07' 12"
Merkür
Koç
16° 20' 13"
Venüs
Koç
28° 46' 31"
Mars
Balık
28° 19' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 12"
Satürn
Balık
16° 24' 53"
Uranüs
Boğa
22° 14' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 24"
Lilith
Başak
23° 08' 15"
True Node
Koç
15° 25' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>