Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Seçenekleri Değerlendireceksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, sevdiklerinize öncelik vermek zorunda kalabilirsiniz. Şu anda ailenizde bir sürü şey olabilir: belki çocuklarınızın yeni kıyafetler alması veya bir spor etkinliğine gitmesi gerekiyordur? Bu arada, diğer akrabalar sizi ziyaret etmek isteyebilir. Bugün bir akşam yemeğine ev sahipliği yapabilirsiniz. Şu anda ailenize odaklanmaya çalışın ve onlarla zaman geçirmenin tadını çıkarın.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Sonunda, harika bir gün! Liderlik becerileriniz bugün çok daha önemli olacak. Eğer bir ekipten sorumluysanız, bir işin başında veya bir orkestranın şefiyseniz ekibinizdeki insanlarla doğrudan konuşun. İnsanlar sizi ciddiye alacak bu da bitmeyen bazı zorlu problemleri çözmenizi sağlayacak.

Biraz özel zamana ihtiyacın var. Bazen tam bir sosyal kelebek oluyorsun, ama şu anda tek başına kalmak istiyorsun. Enerjin düşük ve kendini şarj etmek istiyorsun. Bir buluşmayı, partiyi ya da bir başka sosyal etkinliği başka bir tarihe almak isteyebilirsin. Sinir sistemin yıpranmış gibi duruyor, o halde kendine daha da dikkat et. Telefonları kapa ve kendine zaman ayır.Etrafta çok fazla dolaşmak siziçok yormuş ve bitkin düşürmüş olabilir. Aşırı spor yapıyor olabilirsiniz. Bugün spor yapmadan uzanıp dinlenmek için ideal bir gün. Kendinizi çok zorlamayın. Tatil planlamak ya da tatile çıkmak için pek de uygun bir gün değil. Bunun için birkaç gün daha bekleyin çünkü bu dönemde planladığınız seyahatlerde aksaklıklar yaşanması muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgüdülerinizin size verilmiş bir ödül olduğunun farkında mısınız? Bazı insanlar bunun farkında olur ancak bazıları değildir. Siz hangi gruptasınız? Bir toprak burcu olarak, bu dünyada göremediklerimiz ve bilmediklerimizden daha çok, somut gözle görülen gerçeklere inanmanız daha kolay olabilir. Ancak unutmamalısınız ki içgüdünüz size gördüklerinizden de fazlasını sunabilecek potansiyeliniz. Bu hissiniz size yeni şeyler sunacak ve tehlikede olduğunuz durumlar için de sizi uyaracaktır. Ona daha fazla güvenmelisiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz ve çocuklarınız için çabalayabilir, finansal planlar yapabilirsiniz. Bekarlar yuva kurma ve çocuk sahibi olma beklentisi içinde olabilir. İlişkilerde sahiplenme ortaya çıkıyor.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklındaki planları hayata geçirmek isteyeceksin. Uzun süredir beklediğin ödemenin gerçekleşecek olması, elini güçlendirecek. Öğrenimine devam eden bir Oğlak burcuysan, yurt dışı seçenekleri bugün karşına gelebilir. Yalnız olan bir Oğlak burcuysan, yakın arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve öğretim konusunda bazı eksiklikler yaşıyor olabilirsiniz. Bunları tamamlamak için gerekli yerlerden bilgi alabilir ve sizin için en uygun olan eğitimi seçebilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda rakiplerinizden ön plana çıktığınız gözlemlenebilir. Özellikle kendinizi ifade etme alanında oldukça başarılı olabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zamanınızı ruhunuzu besleyen şeylere ayırın. Kişisel hislerinizle başa çıkmak romantik hayatınıza olumlu yansıyacaktır. Topluluk önünde konuşma yapmanız gereken bir konu olabilir, dinleyicilerinizde güzel bir etki bırakacaksınız. Gelen iltifatları sonuna kadar hak ettiğinizi bilin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerleyen Venüs; birlikte çalıştığınız kişilerle, mantıklı yaklaşımlar içindebirliği yapacağınızı gösteriyor.  Çevre desteği önemli. 

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulamadıysanız bile moralinizi yüksek tutmalısınız. Bugün pahalı yatırımlar yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Meditasyon yapmak için kendinize biraz zaman ayırın.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten çekinmeyin. Maddi konularda korkusuzca davranmak isteyeceksiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>