Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zamanın Kıymetini Biliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 100%

Kendinizi bugün karşı cinsten insanlarla çatışmada bulmanız mümkün. Erkekler önünüze engel koymaya devam ediyor ve girişimlerinizde sizi yavaşlatıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak, kendinizi eninde sonunda yüzleşmelere neden olacak çatışmalara sokmak yerine, nerede yanlış yaptığınızı düşünün. Kişiliğiniz, daha maskülen tarafınızı hesaba katıyor mu?

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Oldukça heyecan verici bir gün. Gerilime yatkın bir hava olsa da bu seni direkt olarak etkilemeyecek. Daha çok, çevrende olup biten bütün aktivitelerin sessiz gözlemcisi olacaksın. Bir şeyler çevreni karıştırıyor. Bir arkadaş veya aile üyesi hayatında büyük bir değişiklik yapmaya karar vermiş olabilir. Ya da profesyonel hayatında değişim yoluna girmiş olabilirsin. Her ne oluyorsa, bu biraz anlaşmazlık yaratıyor. Sen, akıllı biri olarak, bütün bu kargaşadan uzak kalarak akıllılık yapıyorsun. Kenardan izle, sana hiçbir top atılmadığına emin ol.Bugün özel kadınınıza onu ne kadar önemsedinizi söylemekten çekinmeyin. Şefkatinizi dile getirmek ve gelecek planları yapmak için mükemmel türden bir gün. Aile kurmanın sizin için önemli olup olmadığını ve birlikte yaşamak istediğiniz yer gibi detayları konuşuyor olacaksınız. Bazı noktalarda farklı fikirleriniz olsa da çözülemeyecek hiçbir şey olmayacak. Birlikte geçireceğiniz keyifli bir günün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün teşvik edici enerjiler size felsefe, bilim ya da ruhsal konular hakkında ilham verebilir. Bilginizi artırmak için kitap okumaya, kurslara katılmaya ya da uzun sohbetlere dalmaya karar verebilirsiniz. Sezgileriniz artacak ve bu yolla bahsi geçen konuları daha iyi idrak edebileceksiniz. Peşlerinden gitmeyi bırakmayın. Hatta bir noktadan sonra kendinizi, bunlar hakkında insanlara bir şeyler öğretirken bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içinde tadilatlar ve arızalarla ilgilenebilirsiniz. Günün ilk yarısında rüyaların etkisinde kalabilir veya dinlenmeye daha çok vakit ayırabilirsiniz. Öğleden sonra aile üyeleriyle iletişimde hassas olma zamanı.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olduğun zaman diliminde kendin için bir şeyler yapmak istiyorsun. Zamanın kıymetini biliyorsun. Sürekli olarak hareket edeceğin bugünde arkadaşının evliliğinde sorun olduğunu öğrenebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, evin dekorasyonu konusunda eşinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerginliğinizi çevrenize yansıtıyorsunuz. Bazı sorunların ya da öfke halinin faturasını etrafınızdaki insanlara kesmek hatalı ve çözüm olmayan bir seçimdir. Kendinize yapılan haksızlığı başkalarına yaşatarak bulunduğunuz durumdan çıkamazsınız, seçimlerinizi amacınız doğrultusunda belirlemelisiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve yakın çevrede hareketlilik daha fazla olabilir. Aynı zamanda evde meşgul olabilecek konular bulabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerekli olmayan bazı estetik ameliyatlar ve bazı noktalarda ihtiyacınız olmadığını bildiğiniz halde bedeninize eziyet edecek diyetlere meyil etmek isteyebilirsiniz, etmeyin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kötü hissediyorsanız, diğer insanların gülümsemeleri sizi sadece daha fazla kızdırır ve hayal kırıklığına uğratır. Ancak bu şekilde hayatınıza devam edemeyeceğinizi bilmelisiniz. Siz mutsuzsunuz diye herkes mutlu olmaz. O zaman siz mutlu olmaya çalışın!

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerinde, sizi aşan durumlar söz konusu olacak; kendinizi çaresiz hissedebilirsiniz. Olayların mantığının çok önemli olduğunu ona anlatmalısınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sevdiğiniz kişi için özel bir şey yapmak isteyeceksiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın ve gerekirse bir uzmandan destek alın. Hayatınıza birkaç sağlıklı alışkanlık ekleyin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sistemli yapınız yüzünden çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjinizi yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Olaylara kayıtsız kalamayacaksınız.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 33" R
Ay
Yay
20° 26' 08"
Merkür
Koç
16° 10' 04"
Venüs
Koç
27° 45' 59"
Mars
Balık
27° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 46"
Satürn
Balık
16° 20' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 36"
Lilith
Başak
23° 02' 48"
True Node
Koç
15° 28' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:01

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>