Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gereksiz Konuları Kafana Takıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 40%

Sevgiliniz/eşinizle birlikte evde romantik bir akşam geçirerek yakınlaşabilirsiniz. Ancak, şu anda duygularınız çok yoğun bu nedenle onları tam olarak ne derecede ortaya çıkarmanız gerekdiğini anlamk için sezgilerinizi kullanmanız gerekiyor. Ayrıca bugün hayatınızda entelektüel bir tutku hissedebilirsiniz. Mesela, yeni bir ilgi alanı keşfedebilir ve saatlerce kendinizi evde çalışmaya kapatabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Bugün tutkularınız yüzeye çıkabilir. Belki de hayatınızdan daha fazlasını istediğinizin farkına varacaksınız. Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba ya da daha ödüllendirici bir kariyer düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi büyük bir şeye hedeflemenin zamanı geldi. Büyük düşünmek ve hayattan en iyisini istediğinizi farkına varmanız güzel! İsterseniz bu şeyleri gerçeğe dönüştürecek güce de sahipsiniz.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Bugün dünyanın şiddetli hızına uyum sağlamak zorunda değilsin. Kendine nasıl baktığını değerlendirmek isteyebilirsin; ne yediğine, günden güne yaşam tarzına. Sağlıklı beslenen biri misin? Egzersiz yapıyor musun? Gündelik yaşam kaliteni önemsiyerek mi hareket ediyorsun? Sonradan pişmanlık sıkıntısı yaşayacağına şimdiden tedbirli ol. En son ne zaman chek-up yaptırdın?Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üstleriniz ve yöneticilerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Yardımlaşma vebirliği içinde olabilirsiniz. Dikkatsizlikler ufak kazalara sebebiyet verebilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisindeki çözümsüzlüklere nokta koyan kişi sen olacaksın. Tartışmaktan kaçınma isteğin, arkadaşlarının üstüne daha fazla gelmesine sebep oluyor. Kendini açıklamak zorunda kalabilirsin. Sosyal medyada gördüğün bir haber gündemini fazlasıyla meşgul edecek. Gereksiz konuları kafana takıyorsun.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki bazı konuları umursamaz görünüyor olabilirsiniz. Yalnız kalınca gerçeklerle yüzleşmek ağır gelecekse kendinize bu kötülüğü yapmayın. Bir şeyleri aşamamak bir suç ya da yetersizlik değildir. Her anınızda gösterdiğiniz gücünüzü kendinize karşı kullanmaktan vazgeçmelisiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Sözleşme ve yazışmalara dikkat etmenizde fayda var. Öğleden sonraki saatlerde bazı zorlanmalar gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere ayrıca dikkat etmenizde fayda var. Akşam saatlerinde daha olumlu koşullar söz konusu.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kurumsaltekliflerini değerlendirmek için uygun bir gün olmayabilir. Bazı yazım hataları mail aksaklıkları olabilir. Dikkatli olmalısınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para meseleleri bugün felaket gibi görünebilir. Geçici bir aksilik yaşamış olabilirsiniz, ancak muhtemelen karamsarsınız ve resmin tamamını görmüyorsunuz. Oturun ve mantıklı düşünmeye çalışın. Muhtemelen ilk başta göründüğünden daha iyi durumda olduğunuzu anlayacaksınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş günü içinde, şartlar gerektirdiği için birçok kişi ile yüz yüze görüşmeleriniz oluyor. Daha sonra da tekrar zorunlu olarak karşı karşıya geleceğiniz kişiler var. Sonradan geri dönüşler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki bütün problemleri çözeceksiniz ve birlikte ateşli bir gün geçirmek isteyeceksiniz. İş hayatınızda yükselebilmek için çok çalışmaya ve kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilere karşı daha esnek olmalısınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 29" R
Ay
Yay
27° 06' 50"
Merkür
Koç
16° 16' 03"
Venüs
Koç
28° 23' 56"
Mars
Balık
28° 05' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 56"
Satürn
Balık
16° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 13' 37"
Neptün
Balık
28° 50' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 21"
Lilith
Başak
23° 06' 13"
True Node
Koç
15° 26' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>