Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceğe Umutlu Bakıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Bugün aşırı derecede meşgul olabilirsiniz çünkü insanlar dikkatinizi ve bilginizi aniden isteyebilir. Ne söyleyeceğinize değer verdikleri için minnettarsınız, ama aynı zamanda da yapacak kendi işleriniz var! Bazı sınırlamalar belirlemeniz ve kendinizi bir programa koymanız gerekebilir. Endişelerini gidermek için zaman tanıyın, aksi takdirde daha fazla bunalırsınız!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Benmerkezci ve inatçı birisi ya da bir mesele sebebiyle çelişkilere düşebilir; zıtlaşmalar yaşayabilirsin. Savaşa hazırlan. Aksiyon ve güç içeren bir gün. Hayatında ağır hareket eden meseleler kritik bir noktaya gelebilir. Adeta test ediliyormuş gibi hissedebilirsin. Kendine güven ve zamanında aldığın hayat derslerini düşün. Eylem planı hazırlaman gerekebilir...Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda pek çok konuyu sorgulayabilir, hayatınızın bazı alanlarını gözden geçebilirsiniz. Önemli bir seçim yapmak veya önemli bir karar almakla ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinize kulak verme zamanı.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar günü de olsa işten uzak kalamıyorsun. Yaşanan gelişmeler modunu düşürecek olsa da geleceğe karşı umutlu bakıyorsun. 16.36’dan 21.30’a kadar Ay boşlukta hareket ediyor. Boş vakitlerini daha verimli değerlendirmek için yeni hobiler edinmeyi düşünebilirsin. Sürpriz telefonlar gelebilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı davranışlarınız ailenizi yaralayabilir. Hatanızın farkına vararak özür dilemelisiniz. Hangi düşünce ile yaklaşırsanız yaklaşın, konu amacından sapıyorsa buna müdahale etmeniz gerektiğini en başta düşünerek hareket etmeniz faydanıza olacaktır.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlerken psikolojik açıdan kendinizi hassas bulabilirsiniz. Eve yönelik işler var. İlişkilere önem vermek durumundasınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları ile fikir paylaşımı içerisinde son derece hevesli olsanız da dostunuzu düşmanınızı iyi ayırt etmeniz gereken bir gündesiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanki yapmanız gereken bir şeyi hatırlayamıyormuşsunuz gibi garip, rahatsız edici bir duygu bugün sizi rahatsız edebilir. Bu konuda kendinizi deli etmeyin. Muhtemelen hiçbir şeyi unutmadınız ama oldukça rahatsız edici bir rüya gördünüz. Neyle ilgili olduğunu öğrendikten sonra, muhtemelen tekrar özgür hissedeceksiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri yaşama geçirmiş olacaksınız. Mesleki aşklar gündemde olacak.

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz aile ile ilgili konu ve kavramlar üzerinde odaklanabilir. Ev yaşamıyla ilgili hususlar, akraba iletişimleri önem kazanabilir. Yakın aile çevreniz içerisindeyken kendinizi çok daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte keyifli anlar geçireceksiniz. İş yerinizde motivasyonunuzu artırmaya çalışın ve zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan destek isteyin. Sakinleşmeyi ve rahatlatıcı bir şeyler yapmayı deneyin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>