Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk yaşamınızda bir isitkrar yakalamaya çalışıyorsunuz. Kendinize bakmaya başlamanız, çevrenizdekilerin hemen dikkatini çekmenize yol açtı. Oysa sizin sevdiğiniz kiş bir tane. Bu aralar tamamen saık bir partner olacaksınız.

Ekip çalışmalarından başarıyla çıktınız. Yeterince takdir görmemeniz sizi üzüyor. İş değiştirmeyi, farklı alanlara eğilmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Turizm gibi alanlara ilgi duymaya başlamanız söz konusu.

Mali durumunuz söz konusu olunca geriliyorsunuz. Size bu konuda verilen kimi sözler yerine getirilmiyor. Bu nedenle insanlara karşı soğukluk duyuyorsunuz. Ama unutmayın, herkes sizin gibi cömert ve ince fikirli değil. Paraya düşkün kimseler çok canınızı sıkıyor.

Sağlık sorunlarınızla ilgilenmenin zamanı geldi. Mide problemleri çekebilirsiniz. Bunları fazla uzatmadan, doktora danışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay bugün burcunuzda ilerlerken özgüveniniz yerinde. Cesur ve girişimci yönlerinizle parlayacağınız, dikkat çekici bir gündesiniz. Ancak yine de herhangi bir adım atarken bir kez daha düşünmeyi ihmal etmeyin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanızda pek çok konuyu sorgulayabilir, hayatınızın bazı alanlarını gözden geçebilirsiniz. Önemli bir seçim yapmak veya önemli bir karar almakla ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinize kulak verme zamanı.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksiklerini tamamlıyorsun. Evin ihtiyaçlarını tamamlamak için alışveriş listesi hazırlayacaksın. Bu aralar aklını çokça meşgul eden diyet fikrini uygulamaya başlıyorsun. Yaz aylarına fit bir şekilde girmek için beslenmene daha fazla dikkat etmen gerektiğinin farkındasın. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşınla aranızda koyu bir muhabbet olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı yerine getirirken eksik yaptığınız birtakım şeylerin olduğunu fark ediyorsunuz. Geçmişten kalan bu durumun hem enerjinizi hem zamanınızı fazladan harcayacaktır. Bunun size vereceği zararı düşünerek bir daha aynı hataya düşmemek için planlarınızı buna göre yapmalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda küçülen Ay, bitmekte olan işler işaretçisi. Duygusal açıdan daha hassas olabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinse oldukça çekici geleceğiniz ve onlarla derin sohbetler yapabileceğiniz bugünlerde duygusal konularda sevildiğinizi görmek sizlere son derece iyi hissettirebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, yakın dostlarınız, partneriniz, eşiniz veya ortaklarınızla ilgili zorlayıcı bir güven testinden geçiyor olacaksınız. Burada şartlar karşınızdaki insandan her zamankinden daha fazla güven bekleyeceğiniz bir zamana işaret ederken, bu testi geçemeyen birçok ilişki sonlanıyor olacak, ki bunu sadece özel hayatınız olarak düşünmeyin, işin içinde dostlarınız, en yakınlarınız da var. Yakın ilişkileriniz üzerinde bir düzenleme yapılırken, bekar olanlarınız bu süreçte daha şanslı görünüyor, zira bu zaman size uzun vadede görüşeceğiniz bir partner getirebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meditasyon pratiği yapmak için güzel bir gün. Evinizde en rahat olduğunuz köşeye geçin ve keninize biraz zaman ayırarak meditasyon yapın. Günün sonunda hafiflemiş ve daha huzurlu hissedeceğiniz garanti.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız hayli coşkulu, fakat sakinsiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya partnerinzle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte yapmaktan keyif aldığınız bir aktiviteye yöneleceksiniz. Maddi kayıplar yaşamak istemiyorsanız, attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Meditasyon veya yoga yaparak rahatlamayı deneyebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 44" R
Ay
Boğa
03° 38' 45" R
Merkür
Koç
21° 04' 43"
Venüs
Boğa
09° 27' 06"
Mars
Koç
05° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 53"
Satürn
Balık
17° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 44' 31"
Neptün
Balık
29° 06' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 22"
Lilith
Başak
24° 05' 55"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>