Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kırgınlıkları Bitirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün konuşmanızla başkalarını etkileme fırsatınız olabilir. Kendi fikrinizin gerekli olduğu bir toplantıda bulabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmaktan, kendinizi cesaretle ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyin. Sözlerinizle başkalarını etkileme yeteneğine sahipsiniz ve bu doğal yeteneğinizi ortaya koymak isteyebilirsin. Öyleyse adım atın ve aklınızda olanları söyleyin!

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Kendine bugün için çok fazla görev ve sorumluluk yükleme çünkü bunları yapacak gücün kalmayabilir. Bazen çok fazla şey için gönüllü oluyorsun ve enerjin ve ruh halin düşüyor. Biraz kendi kendine vakit geçirirsen; yürüyüş ve meditasyon gibi şeylerle ilgilenirsen kendini daha iyi hissedeceğin kesin.Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Uyku düzensizlikleri, uykusuzluklar olabilir. Günün ikinci yarısı ile öğleden sonra daha dinç hissettiğiniz, daha sağlıklı düşünüp, akılcı kararlar alacağınız zaman diliminde olacaksınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku düzensizliği yaşadığın şu sıralar konsantrasyonun dağılmış olabilir. Seni rahatlatan bitkisel çaylara ağırlık verebilirsin. Aranızda kırgınlık olan bir arkadaşınla yeniden iletişime geçmek için adımlar atabilirsin. Uzun süredir birlikteliği devam eden bir Oğlak burcuysan, sevgilin, evliliğe yönelik imalarda bulunabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancı kişilerle olan mesafeli konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. İş söz konusu bile olsa bazı mesafelerin esnetilebileceğini unutmamalısınız. Başarıyı kazanmak, insan kazanmakla doğru orantılıdır.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda bilemediğiniz konularla ilgili öngörülerde bulunabilirsiniz. Gizli kalmış olaylarla ilgili kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar olabilir. Özgürlük hissiyatı içinde farkında olmadan yapacağınız konuşmalara dikkat etmekte fayda var. Akşam saatlerinde koşulların değişmesiyle biraz daha rahatlayabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki bazı kişilerle aranızda olumsuzluklar geçebilir. Bu olumsuzlukları sözlü ya da imalı bir şekilde dile getirmek isteyebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer değişiklikleri ufukta olabilir. Uzun vadede olumlu olsa da, değişime yol açan olaylar felaket gibi görünebilir. Buradaki önemli nokta panik yapmamak. Durumu kabul edin ve devam edin. Sonunda, bunun olmasına muhtemelen sevineceksiniz. 

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim ve haberleşmede yoğunluk olmasını bekleyebilirsiniz. Bu iletişim ve haberleşme trafiğinin arasında, hiç beklemediğiniz, sürpriz duyumlar da alabilirsiniz. Ani tepkilerle hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek istiyorsanız motivasyonunuzu yükseltmelisiniz. Stresli ortamlardan uzak durmaya çalışın.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 25" R
Ay
Boğa
00° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 53' 29"
Venüs
Boğa
09° 10' 10"
Mars
Koç
04° 49' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 39"
Satürn
Balık
17° 08' 08"
Uranüs
Boğa
22° 43' 43"
Neptün
Balık
29° 06' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 37"
Lilith
Başak
24° 04' 24"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>