Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olumsuz Çevrelerden Uzak Duruyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Tutkulu, duygusal ve romantik doğanızın ortaya çıkması muhtemel. Havada aşk kokusu var ve gün batımını izlerken birilerinin oturup sizi sarılmasını özlüyorsunuz. Uzun yürüyüşlere çıkın ve gözünüze çarpan küçük şeyler toplayın. Aşık olduğunuzda her şeyde güzelliği görür ve her yeri seversiniz. Yaratıcılığınız önemli düzeyde ve dünya ile paylaşacak muazzam miktarda sevgi ve zarafetiniz var.

Ne için bekliyorsunuz? En iyisi için harekete geçin. Tek yapmanız gereken şey parlamak. Güçlü insan gruplarıyla birleşme fırsatınız var, o yüzden zihninizi ve gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Güncel durumunuzu geliştirecek ve işle ilgili olan şeylerle uğraşın. Keskin zekânız ve sonu gelmeyen gerçek bilgiler sizin için kullanışlı olacaktır. Kullanışlı bilgileri hazırınızda tutun.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Tam geriye harcayacak enerjin kalmadığını düşünmeye başlamışken, yeniden kendini toplayabileceksin. Sınırlarını zorla. Düşündüğünden daha fazlasını başarabilecek potansiyeldesin. Tek yapman gereken deneyebileceğin konusunda kendine güvenmen. Seni destekleyen büyük bir dinamik güç var ve sesin her zamankinden kuvvetli çıkacak! Bugün ormanın gerçek kralı sensin!Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şans kesinlikle şu anda yüzünüze gülüyor. Orada olduğunu bile bilmediğiniz kapılar açılıyor. Fakat cevabınız tuhaf. Şu anda size sunulanlar için neden çok hevesli görünmüyorsunuz? Birkaç ay önce olsa zil takıp oynardınız ancak şimdi bir şeyler sizi dalgın ve ihtiyatlı hissettiriyor. Bugün biraz yalnız zaman geçirin ve sorunun ne olduğunu bulmaya çalışın…

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemelerinize ulaşabilir, gerekli harcamalar yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Gizli kibir ve inatçılık gibi negatif ruh hallerinden kaçının.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende gelişen olumsuzluklardan uzak durmak istiyorsun. Zihnini bu gibi şeylerden uzak tutmak sana mental açıdan iyi hissettiriyor. Son günlerde harcamalarının artması, seni tasarruf yapmak zorunda bırakabilir. İlişkisinde sorunlar olan bir Oğlak burcuysan, arkadaşlarınla fikir alışverişinde bulunabilirsin.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınıza zaman ayıramadığınız için aile içinde tatsız anlar yaşanabilir. Her şeyi aileniz için yapıyor olabilirsiniz ama bu "her şey" onlarla geçireceğiniz zamandan çalıyorsa buna bir denge getirmelisiniz. Sevginin yerini hiçbir kazancın tutmayacağını unutmayın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızda biriktirdikleriniz gündeminize gelebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Bu konularda kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Uzaklardan gelecek kişilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Gizli kalmış olayların etkileri yaşanabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok şüpheci hissedebilirsiniz. haklı iken haksız konumuna düşebilirsiniz hayatınıza bilinçsiz olarak savaş davet etmeye yönelebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstikrarsız bir dönemde olduğunuzda herhangi bir karar vermek iyi değildir, ama bugün şanslısınız. Kendinizi duygusal olarak güçlü hissediyorsunuz ve karşınıza çıkan zorlukların üstesinden gelebileceğinizden eminsiniz. Güçlü iletişim bunu mümkün kılacaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelen süper dolunay ile gelecek hedef ve planlarınızda ani değişimler yapmanız gerekebilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın hayatlarında beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. İstikrarsızlık sizi biraz yorsa da orta yolu bulabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi ve parasal konularda hareketli bir gündeminiz olabilir. Ancak öğle saatlerinden itibaren Ay boşlukta ilerlerken dağınık ve belirsiz şartlar daha dikkatli ve temkinli hareket etmenizi gerektirebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir oğlaksanız, bugün eşinize romantik bir hediye almak isteyebilirsiniz. İş yerinizde kendinizi çok üretken ve çalışkan hissedeceksiniz. Hayattaki başarılarınızla gurur duyun ve kendinize olan güveninizi artırın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 01' 06" R
Ay
Boğa
02° 43' 48" R
Merkür
Koç
21° 01' 38"
Venüs
Boğa
09° 22' 29"
Mars
Koç
04° 57' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 60"
Satürn
Balık
17° 08' 56"
Uranüs
Boğa
22° 44' 18"
Neptün
Balık
29° 06' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 09"
Lilith
Başak
24° 05' 30"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>