Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sezgilerin Hareketlenebilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Zihninizi açık tutmaya çalışın. Günlük rutininize yeni fikirler veya bir takım ekipmanlar eklemeniz gerekebilir. Birden kendinizi yeni bir bilgisayar kullanırken bulabilirsiniz. Yeni uygulamalarda uzman olmanız biraz zaman alabilir, ancak pes etmeyin. Yakında halledeceksiniz. Ya da belki de önemli bir konuya farklı yönlerden yaklaşmanız gerekecek. Arkadaşlarınızın veyaarkadaşlarınızın size yapabilecekleri önerilere açık olun. Size bazı yararlı ipuçları verilecek.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Ayağa kalkıp eyleme geçme günü. Bazı güçler seni her tarafından çekiştiriyor ve zor olan ise bütün bu çekiştirmeler olurken dengede kalmayı başarabilmek. Enerjini içeride tutmak yerine dışarı atarak birçok şey başarabilirsin. Diğerleri sabırsız ve ani tepkilere yatkın olabilir. Sen buna sabırlı olarak karşılık ver. Böylece içinde bulunduğun gruba olan katkın minnettarlıkla karşılanacaktır.Şans kesinlikle şu anda yüzünüze gülüyor. Orada olduğunu bile bilmediğiniz kapılar açılıyor. Fakat cevabınız tuhaf. Şu anda size sunulanlar için neden çok hevesli görünmüyorsunuz? Birkaç ay önce olsa zil takıp oynardınız ancak şimdi bir şeyler sizi dalgın ve ihtiyatlı hissettiriyor. Bugün biraz yalnız zaman geçirin ve sorunun ne olduğunu bulmaya çalışın…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemelerinize ulaşabilir, gerekli harcamalar yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Gizli kibir ve inatçılık gibi negatif ruh hallerinden kaçının.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Plüton Retrosu burcunda başlıyor. Sürpriz gelişmelere gebe olacak bir güne giriş yapıyorsun. İkili ilişkilerinde daha özenli olmalısın. Sezgilerinin güçlü olması birtakım gerçekleri fark etmene yardımcı olacak. Aile içerisinde senden saklanan bir şeyler olduğu hissine kapılacaksın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mirasla ilgili konularınız yeniden açılıyor olabilir. Sorunların eksilmeden katlanarak artması elinizi kolunuzu bağlayacaktır. Aile büyüklerinizle bir araya gelerek en mantıklı çözüm için fikir alışverişi yapabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön planda olduğu zamanlar olabilir. Gün içinde sıkışmalar yaşanabilir. İşleriniz ilerlemeyebilir. Sakinliğinizi korumanızda fayda var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Çok fazla beklentilere girmeden günü akışta yaşamak size iyi gelecektir. Önemli işleriniz öğleden sonraki zamanlara bırakmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde enerjinizi düşürecek mayhoş haberlerle çok fazla alakalı alacaksınız. Tamamen geçici olduğunu bilin içiniz rahat olsun.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ailenizle ve yerleşimle ilgili olası mücadelelere açık bir enerjide olacaksınız. Aile ilişkilerinde kavga ortamları yaratacak davranışlardan uzak durmanız, ilişkilerinizi esnek tutmanız faydalı olacaktır. Yine anne ve babanızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler size bu süreçte yansıyabilir. Moral durumunuza olumlu katkıda bulunamayan bu yeniay haftasında sağlığınıza özen göstermeli, stres ve öfke kontrolünüzü iyi yapmalı, sakin ortamlarda bulunmalı ve evinizle ilgili herhangi bir değişiklik yapmamalısınız. Yeniay haftasının en olumlu tarafı size aşk ve flörtler konusunda yeni şanslar vermesi ve yapacağınızgörüşmelerinin olumlu geçmesine destek olmasıdır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızdaki belirgin aksamalardan dolayı bir dereceye kadar gerginlik yaşıyorsanız, bugün gerçekte neler olduğuna dair bir bakış açısı edinmenize yardımcı olacak. Dışarı çıkıp biraz yürümek size iyi gelecek. Yenilenmiş hissedeceksiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili açılımlara ihtiyacınız var. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme konusunda kararsızlık çekebilirsiniz. Hırslarınızı canlı tutamıyor ve değişen şartlara uyum sağlıyorsunuz.  Yaratıcılığınızı ön plana çıkıyor.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi, maddi konularla ilgili olarak bazı ayarlamalar veya panlamalar yapmaya ayırmanız mümkündür. Ancak; her zamanki halinizden farklı olarak, bazı noktaları net biçimde görmekte zorlanabilir, karar almak konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok kararsız hissettiğiniz için yeni bir ilişkiye başlayamıyorsunuz. Bugün çok ilginç birteklifi alabilirsiniz. Geçmişten gelen bazı şeyler kafanızı karıştırıyorsa rahatlamaya çalışın ve bulunduğunuz ana odaklanın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından sosyal alanda hareketli bir gün sizi bekliyor. Yenilikçi yönlerinizi, görüş ve fikirlerinizi gösterme fırsatınız olabilir ancak fikir tartışmaları ve paylaşımlara açık bir gün olduğunu unutmayın.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 37' 56" R
Ay
Yengeç
23° 05' 24" R
Merkür
Koç
26° 40' 39"
Venüs
Boğa
16° 31' 19"
Mars
Koç
09° 24' 17"
Jüpiter
Boğa
26° 55' 04"
Satürn
Balık
17° 35' 44"
Uranüs
Boğa
23° 04' 32"
Neptün
Balık
29° 15' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 48"
Chiron
Koç
21° 20' 46"
Lilith
Başak
24° 44' 08"
True Node
Koç
14° 57' 32"
Son Güncelleme : 13/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>