Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çocuklarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, özellikle de sevgi ve güzellikle ilgili şeyler söz konusu olduğunda, işler sizin için oldukça yolunda gidiyor. Bir parti düzenleyin ya da en azından yakın arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. İçindeki muazzam ateş, romantik ve sosyal doğanızı ortaya çıkıyor. Yaratıcılığınız bu ay zirve noktada ve insanlarla olan ilişkilerinizin genel olarak çok iyi olacağını göreceksiniz.

Bugün kariyer hedeflerinizde daha doğrudan olmaya karar verebilirsiniz. Hatta tamamen farklı bir yöne gitmeye karar verebilir ve kariyerlerinizi değiştirebilir, tutkularınızı önceliklerinizin de üstüne koyabilirsiniz. Kesinlikle büyük bir değişiklik yapmaya ve amaçlarınızı tamamlamak adına sorumluluk almaya hazırsınız. Yeni şeyler deneme ihtiyacınız hakkında kendinize karşı dürüst olun ve hayaliniz üzerinde durmaya devam edin!

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

İşine gücüne bakmak için uygun bir gün. Artan miktarda fiziksel ve duygusal enerjiye sahipsin. Pozitif bir ruh halindesin. Zorlukların üstesinden gelebileceğini hissediyorsun. Yeni bir proje başlatacak cesarete sahip olacasın; hem kişisel hem de profesyonel olabilir. Ya da fiziksel mücadelelere girişebilirsin; dağ tırmanışı veya maraton eğitimine başlamak gibi...Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenceyi seven yönünüz ön plana çıkabilir, sosyalleşmek ve çekici bulduğunuz bir arkadaşınızla flört etmek ya da ailenizden biriyle esprili bir şekilde gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Daha ciddi yükümlülüklerinize de zaman ayırmaya çalışın! Zihninizi boşaltmak için düzenli olarak mola vermek isteyebilirsiniz, ancak bunların hiçbir işi halledemeyeceğiniz kadar sık olmamasına özen gösterin!

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün üstleriniz ve yöneticilerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir. Yardımlaşma vebirliği içinde olabilirsiniz. Dikkatsizlikler ufak kazalara sebebiyet verebilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinin karşılık bulamaması, planlarını gerçekleştirmene engel oluyor. Uzun süredir beklediğin ödemelerin gerçekleşmemesi buna sebep olabilir. Çocuk sahibi olan bir Oğlak burcuysan, çocuklarının eğitimine yoğunlaşacaksın. İyi bir geleceğe sahip olmalarını istiyorsun.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz sizden sevgi beklerken sizin maddeci yaklaşımınız kalp kırıklığına sebep olabilir. Her şey görüntüden ve maddi varlıktan ibaret değildir. İlişkilerinizi bu detayı atlamadan yaşamayı öğrenmelisiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mümkün olduğunca toprak işleriyle ilgilenebilir, topraklanabilirsiniz. Sakinliğinizi korumları ve işinize odaklanmalısınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünüşe göre herkes işini size yüklüyor. Hiç kimsenin yapmak istemediği tüm işleri alıyorsunuz. İşinizi bir gülümseme ile yapın ve endişelenmeyin. Şimdi çalışmanız, ileride daha büyük ve daha iyi şeylere yol açacaktır.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Araştırmalarınızı derinleştirerek, düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Bunun sonuçları pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişi ile birlikte çok romantik bir ilişkiye girebilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza tüm problemleri hızlı ve başarılı bir şekilde çözüyorsunuz. Yaşam kalitenizi artıracak bazı takviyeler almayı deneyin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Bugün, hedeflerinizle ilgili düşüncelerinizi gizleme gereği duyacaksınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 25" R
Ay
Yay
05° 01' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
26° 17' 06"
Mars
Balık
26° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 28"
Lilith
Başak
22° 54' 48"
True Node
Koç
15° 32' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>