Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Eksiklerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.Bugün eğlenceyi seven yönünüz ön plana çıkabilir, sosyalleşmek ve çekici bulduğunuz bir arkadaşınızla flört etmek ya da ailenizden biriyle esprili bir şekilde gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Daha ciddi yükümlülüklerinize de zaman ayırmaya çalışın! Zihninizi boşaltmak için düzenli olarak mola vermek isteyebilirsiniz, ancak bunların hiçbir işi halledemeyeceğiniz kadar sık olmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konulara odaklanacak, muhasebe ve gelir gider dengesiyle ilgileneceksiniz. Gerekli veya ihtiyaç odaklı harcamalarınız olabilir. İş hayatında ise yeteneklerinizi sergileme zamanı.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü kendine ayırmak istiyorsun. İhmal ettiğin kişisel bakımın ile ilgilenmek için gün içerisinde bolca vaktin olacak. Eksiklerini tamamlamak için internetten sipariş verebilirsin. Kardeşi olan bir Oğlak burcuysan, kardeşinle aranızdaki sorunlar geride kalacak. Kardeşinle paylaşımların artabilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz eleştirilerinizden yorulmuş olabilir. Memnuniyetsiz oluşunuz ilişkilerinize zarar verecektir. Empati yapın, sizin için dayanılmaz olan ve kendinizce doğru bulmadığınız konuları başkalarının hayatına da dahil etmemeyi öğrenin. Bu duygulara yön vermek hem sizi hem de karşınızdaki insanları zararlı ilişkilerden koruyacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bütçenizi, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde çok daha iletişimi yüksek zamanlar var. Beklentide olduğunuz konularda gelişmeler yaşanabilir. Sosyal konularla ve arkadaşlarınızın hayatıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratiklerinizi arttırmak ve herhangi bir alanda uzmanlaşmak için çaba gösterebilirsiniz. Sosyal ilişlerinizin geliştiği ve sevdiklerinizin de sizi sevdiğini hissedebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde biraz daha dinlenebiliyorsanız, bunu yapın. Aşırı bir hızla ilerliyorsunuz ve vücudunuz muhtemelen sandığınızdan daha yorgun. Zihniniz görevleri sonsuza kadar tamamlamaya devam edebilir ama planlarınızı vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde değiştirmelisiniz! 

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ay’ın konumu, parasal konulara daha fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Bugün yapacağınız her türlü çalışmada menfaatlerinizi koruma ihtiyacı içinde olacaksınız. 

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ortamlarınıza daha uyumlu bir hava getirmenizi sağlayacak bir dönemin ilk günü olabilir. Yakın ilişkileriniz konusunda daha hassas ve ilgili bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. İletişimleriniz tatmin edici olacaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Düşlerinizdeki gibi bir partner adayı çok yakında karşınıza çıkacak. Finansal olarak, daha fazla para biriktirmenin bir yolunu bulmalısınız. Yeni bağlantılar ve yeni arkadaşlar edinmeye daha açık olacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 60" R
Ay
Oğlak
02° 51' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 09"
Venüs
Koç
28° 56' 17"
Mars
Balık
28° 26' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 02"
Satürn
Balık
16° 25' 35"
Uranüs
Boğa
22° 15' 06"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 51"
Lilith
Başak
23° 09' 08"
True Node
Koç
15° 25' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>