Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Teknolojik Aygıtlarla Problemlerin Olabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün ailesel sorumluluklarınız yüzünden biraz yıpranmış hissediyor olabilirsiniz. Çocuklarınız ekstra gergin ve şu anda çok fazla enerji ve zaman istiyor olabilirler. Ya da belki aileniz ve kardeşleriniz son zamanlarda yardımınıza ihtiyaç duymuş, bu da sizi zorlamış olabilir. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sevdiklerinize karşı dürüst olmaya çalışın. Sizden faydalanmak istemiyorlar, fakat siz konuşmadıkça durum değişmeyecek.

Bugün, bir şeyleri başarmanın deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu günlerden biri, özellikle de söz konusuve iletişimse. Bahaneler ürettiğinizi, -özellikle yüzleşmeler söz konusuysa- normalden çok daha sık aralarla mola verdiğinizi fark edebilirsiniz. Günün enerjisiyle çatışmayın. En önemli işleri halledin. Geri kalanları yarına bırakırsanız dünyanın sonu gelmeyecek.

Bugün bazı teknik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bir donanım parçası kırılabilir veya yeni kullandığınız bir alet bozulabilir ve acilen değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da bütçenizi etkileyecektir. Bunun dışında etrafınızdak gerginliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu teknik zorluklardan dolayı tek suçlanan kişi siz olacaksınız ama her şeyi düzeltmek için efsanevi taktiklerinizi kullanacaksınız.

Kendini o çılgın ruh hallerinden birinde bulabilirsin; bir şey içmemiş olsan da kafayı bulmuş gibi hissedebilirsin! Her zamankinden daha enerjik ve heyecanlı olmana sebep olan canlı ve hareketli bir enerji havaya hakim. Zihinsel enerjin de hareketli ve bu sebeple kendini stabil hissedemiyorsun ama bu gayet normal. Sen en iyi bu şekilde işliyorsun. Fakat bu halde araba kullanma!Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yolculuk ve seyahat gündemleri, kardeş ve kuzenlerle ilgili gündemler ön planda olacaktır. Aşk hayatınızda derinleşen duygular, duyguların sözlere dökülmesi söz konusu olabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren ile paylaştığın hayallerinin küçümsenmesi, seni üzebilir. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda olmadığının farkına varmalısın. Ailen ile arandaki iletişim problemlerini gidermek için adımlar atacaksın. Eğitimine devam eden bir Oğlak burcuysan, teknolojik aygıtlarda sorun çıkması derslerinden geri kalmana sebep olabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşama sevincinizi kaybettiğinizi düşünüyorsunuz. Fiziksel yorgunluk üzerine bu zihinsel yorgunluk sizi halsiz bırakacaktır. Dinlenmek ve bir şeylerin değiştiğini, değişmek zorunda olduğunu kabul etmek bu durumdan en az hasarla çıkmanızı sağlayabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Karşınızdaki kişiler sizi etkileyebilir. Konuşmalarınızda ne istediğinizi düzgün ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Kısmetli durumlar oluşabilir. Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Ticari konulara özen göstermelisiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirmek sizi rahatlatacak.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kurumsaltekliflerini değerlendirmek için uygun bir gün olmayabilir. Bazı yazım hataları mail aksaklıkları olabilir. Dikkatli olmalısınız.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her şeyi aynı anda yapmamaya çalışın. Davet edildiğiniz tüm toplantılara hazırlanırken çılgına dönebilirsiniz. Tüm bunlar, normalyükünüzün yanı sıra sizi daha çok yoracaktır. Hızınızı artırın. Sosyal hayatınızı düşünmeden önce işinizi yapın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi rahatlamış hissediyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız ile konuşmak isteyeceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu sayesinde, mantıklı olmanız gereken konularda duygusal davranışlar sergiliyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız tarafından desteklendiğinizi görmek sizi hayli güçlendirecek. Onlarla ortak fikirler üreteceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>