Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz çalkantılı. Fakat partneriniz umulu görünüyor. Siz ise daha içe kapanık ve biraz da küskün görünüyorsunuz. Daha dışa açık, sorunu paylaşmadan yana bir tavır sergilemenizde fayda var.

Bazen dikkatiniz dağılıyor, işten kopuyorsunuz. İşyerinizde belli bir probleminiz yok. Dışarının sorunlarıyla işe geliyor olmalısınız. Bu, sizin veriminizi ciddi biçimde düşürüyor.

Daha sınırlı, daha ekonomik yaşama kararınız, yaşamınızı biraz çekilmez hale getirdi. Zihninizi topladığınızda elinizdenkurtulmuyor. Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz bir teklif alacaksınız.

Bel ağrılarınıza kendi kendinize teşhis koymaktan vazgeçmelisiniz. Zaman ayıramamaktan söz edip kendinizi kandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi bakış açınızla değerlendirdiğiniz bir olayı olumluyorsunuz. Olayla ilgili çok değişik bakışlar da var. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değerlendirmenizde ısrar edeceksiniz. Bunun dışında daha özel başka bir konuda önünüzde birkaç seçenek görünüyor. Seçeneklerden bir tanesi sizin için küçük bir felaket olabilir, dikkatli bir tercih yapmak durumundasınız.

1 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, insanın kendini hakikaten önemli, güzel, seçkin, dışa karşı güçlü, huzurlu ve uyumlu tarzda yansıttığı ve bu duygular içinde A dan Z ye kendine özen gösterdiği zaman ve kararların işaretçisidir. Bu kararların ardında mutluluk ve doyum arzusu bilhassa önem taşır. İlişki meseleleri de bu Yeniayda ailevi konularda ve maddi alanda bir hayli etkili olur. Yeniayın görünümleri bize aydınlatıcı şekilde yol gösterir. Ay-Satürn görünümü,veya yakın çevremizde bulunan kişilerle bağımızı ciddi manada ele aldığımızın göstergesidir. Yolculuklar kısa süreli olup, hayati anlamda bir karar verilecekse mutlaka artı ve eksileriyle ele alınmalıdır. Yabancı dil öğrenmek, çevreyi tanımak, bilgilenmek, bilgimizi sağlam bir temel üzerine oturtmak, ilerisi adına düşünmek bu yeniayda bir hayli etkilidir. Ay-Pluto görünümü, ailevi ve yerleşim yerimizle alakalı konularda bir karar aşaması veya önemli bir konunun görüşülmesi yönünde etkilidir. Taşınmak, satın almak veya yuva kurmak veya özel hayatımızla ilgili meselelere eğilmek vaktini işaret eder. Biraz düşünürüz, bazen zorlanırız. Bizim düşündüklerimizle, şartlar arasında bir güçlük çıkabilir. Sizin için bir analiz zamanı olduğunu söylemek isterim. Her yönüyle ölçüp tartınız. Venüs-Neptün görünümü, hem maddi hem de çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda hayalci veya aşırı endişeli düşünmemek lazım. Ortalama, dengeli, sağlıklı ve verimli olana yönelmek, uzun vadeli kararlar vermeden önce artı ve eksilerine bakmak faydalıdır. Estetik operasyon, güzellik, bakım gibi konuları da uzman kişilere yaptırmanız yerinde olur.

1 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalı ve yaşam konforunuzu besleyecek çalışmalara daha belirgin bir şekilde yönelmelisiniz.

30 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınız hayata daha iyimser bakmanızı ve engellerle başa çıkmanızı sağlayabilir. İki haftalık süreçte seçenekleriniz ve fırsatlar fazlalaşıyor, ama aşırı tepkiler vermekten, agresif hareketlerden veya kişilerden uzak durmalı, uyuma önem vermelisiniz. Bu sayede seçeneklerin potansiyellerini değerlendirip karar vermeniz daha kolay olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Terazi burcunda meydana gelen Yeni Ay'ın Jüpiter ve Satürn'le belli görünümlerde olması, ilişkilerde kontrolü ele alma, kendimizi ve yeteneklerimizi gösterme zamanında olduğumuzu, ilişkilerde,birliklerinde ve pazarlıklarda eşitliğe, uyuma ve adalete önem vermenin gereğini hatırlatıyor iki hafta boyunca. Yeni başlangıçlar yaparken veya yeni adımlar atarken, uyumu ve adaleti yakalamak için gereken şeylerin yapılmasının öneminin altını çiziyor. Yeni Ay'ın Mars ve Pluton'la gergin etkileşimi ise, huzuru sağlamak, uyumu yakalamak için savaşmak gerekebileceğini akla getiriyor. Ancak, yine de güç savaşlarından kaçınalım, tartışmaların içinde sakin kalmaya çalışalım. Zira, saldırgan tutumlar artabilir. Her ne kadar geçmişin anıları bizimle olsa da, duygusal anlamda yenilenme şansı bulabiliriz veya eski olaylar şu an bizde aynı hissi yaratmayabilir ve ufkumuzu genişletmiş şekilde yolumuza devam edebiliriz. Bu arada objektif olmaya çalışsak bile, Jüpiter'in konumu gereğinden fazla iyimser olmamıza ve hayalperest yaklaşımlar içine girmemize neden olabilir. Yanılıp her şeyi olduğundan çok daha güzel görebiliriz. Dikkat edelim! Bizi geleceğe taşıyacak hayallerle, geleceği yok edecek hayaller arasındaki farkı anlarsak geniş vizyonumuzun faydasını görmemiz daha kolay olacaktır.Ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı da temkinli hareket etmekte fayda var iki hafta boyunca!Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeniayın getirdiği hareketlilik sizi kişisel alanda daha canlı ve pozitif kılmakta. Duygusal açıdan yenilikler yapmaya açıksınız.

1 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

1 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belirli bir zaman dilimini kendinize vakit ayırıp, dinlenmek, enerjinizi dengelemek, dua, meditasyon ve rahatlatıcı etkinliklere yönelmek için harika bir gündesiniz. Her zamankinden daha şefkatli, merhametli ve insanlarla son derece paylaşımcı, sevgi dolu bir enerjidesiniz. Beklediğiniz bir haberin size hızla ulaşabileceği gün içinde, özel yaşamınızdaki görüşmeleriniz size iyi hissettirecek.

1 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza dair önemli girişimleriniz ve başlangıçlarınız için atağa geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın yaşamındaki değişimler sizin hayatınızı da etkileyecek. Vaktinizi boşa harcamayın, önceliklerinizi belirleyin.

1 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın tüm alanlarında, koyduğunuz hedefler dahilinde mantıklı, olası ve sonuca ulaşabilecek başlangıçlar yapabilecek düzeydesiniz.Duygusal olarak kendinizi güvende hissedebileceğiniz, kalıcı olumlu sonuçlar bırakabilecek bu yeni başlangıç ve tasarıları üst üste gerçekleştirmek için gerekli enerjiyi de bulabileceksiniz. Adalet, zihinsel ve ruhsal denge, kimlik ve benlik ihtiyacınızın karşılandığı, soyut ve somut tüm hedeflerinizin ve kararlarınızın sonuçlanabileceği özel bir fırsat olarak Yeni Ay sürecinin hayırlı olacağını bilmelisiniz.

1 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 43' 45" R
Ay
Başak
08° 27' 31"
Merkür
Koç
17° 34' 36"
Venüs
Koç
17° 27' 27"
Mars
Balık
21° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 09"
Satürn
Balık
15° 32' 45"
Uranüs
Boğa
21° 43' 53"
Neptün
Balık
28° 33' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 36"
Lilith
Başak
22° 07' 09"
True Node
Koç
15° 36' 30"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>