Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bakış Açını Güncelliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla beraber güzel bir gelecek seni bekliyor. Birlikte geçireceğiniz zamanın daha da keyifli hale getirmek için istekli olmalısın. Bu sayede ilişkinizin ilerlediğini görmek mümkün olabilir.

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Aynı şekilde para harcamaya devam edersen ileride sıkıntı çekmek mümkün. Daha dikkatli olmak geleceğinin daha rahat olmasını sağlayabilir. Parayı elinde tutma konusunda başkalarından yardım istemekten çekinmemelisin.

Kendini gereksiz yere yormamaya özen göstermelisin. Sağlığına gereken önemi göstermezsen ileride büyük sıkıntılarla karşılaşman mümkün. Bunu engellemek için daha dikkatli olmak senin için önemli olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginç insanlarla tanışıp yeni ortamlara girmek seni fazlasıyla mutlu edecek. İçinde bulunacağın ortamların tadını çıkarmak için istekli olmakta yarar var. Anı yaşamak için daha istekli olmak senin için iyi olacak.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hem Güneş hem de Venüs sizin lehinize çalışırken, gerçekten de hırslarınızla ilerlemeye başlayabilirsiniz. Ama çok zorlama. Özellikle Venüs'ün etkisi, sizi yapmanız gereken şeye rahatlamaya teşvik eder, o zaman bunu çok daha iyi yaparsınız.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat, değerlendirmelerini yaparken objektif olman gerektiğini öğretebilir. Baktığın pencereyi değiştirmek veya alanı genişletmek arasında gidip gelebilirsin. Herkesin peşinden koşarken kendini unuttun, çok oyalandın! Kendine verdiğin sözleri yerine getirmek için mücadele etmen gerektiğini biliyorsun.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için önemli olanın ne olduğuna karar vermelisiniz. Bu noktada endişeleriniz ve olumsuz tecrübelerinize daha fazla yer vermemek atacağınız ilk adım olabilir. Hayatınızdaki insanlara ve size verdikleri fikirlere karşı dikkatli hareket etmelisiniz.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde hareketlilik ve ziyaretler artabilir. Bugün konuşmalar, görüşmeler açısından da canlandırıcı olabilir.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda kendi alanınızı belirleyememek sizler için problem oluşturabilir. Sevdiğiniz insanlar olsa bile hayır demeyi öğrenmelisiniz...

1 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yöneticiniz Venüs ile Jüpiter arasında negatif etkileşim var. Arkadaş grubunuzda ya da sosyal ortamlarda çıkan gerilimler tartışmalara neden olabilir ve olaylar büyüyebilir. Diplomatik tavrınızı ortaya koyun.

1 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda ayaklarınızın yere basmadığını hissedebilirsiniz. Günleriniz istediğinizden biraz daha hızlı ve yoğun geçiyor olabilir. Bu sırada önemli görevleri veya hayati randevuları unutmak çok kolay olduğundan, organize olmanız ve herhangi bir şeyin yarıda kalmasına izin vermemeniz akıllıca olur. Öte yandan, takviminiz açıksa, birkaç arkadaşınızı arayıp bir maceraya atılmaktan çekinmeyin.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve birlikte aktiviteler yapmak isteyecektir.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Biyoritmin biraz düşük olabilir bugün. O yüzden çok havanda olamayabilirsin. Bu da seni bitkin ve depresif yapabilir. Hemen panikleme, rahatsızlığın büyük ihtimalle stres kaynaklı. Yumuşak, hafif vokalli müzikler dinle; gitar ya da harp enstrümanlarını seçebilirsin. Çevrende çiçekler veya başka renkli objeler bulundur. Mümkünse masaja git. Bütün bunlar rahatlamana ve tekrar eskisi gibi hissetmene olanak sağlayacaktır.

1 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insandan duygusal bir darbe almaya hazır olun. Güveninizin suiistimal edilmesi, ihanete uğramanız, duygusal ve düşünsel anlamda travmatik bir durumun doğmasına neden olacak. Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek gereği, belki de acınızın ve kırgınlığınızın büyümesine neden olabilir. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Damak zevkinizden biraz fedakarlık yaparak, fazla kilolarınızı verebilirsiniz.

1 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 48' 01" R
Ay
Başak
21° 24' 08"
Merkür
Koç
17° 04' 21"
Venüs
Koç
18° 48' 39"
Mars
Balık
22° 05' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 12"
Satürn
Balık
15° 39' 14"
Uranüs
Boğa
21° 47' 30"
Neptün
Balık
28° 35' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 26"
Lilith
Başak
22° 14' 27"
True Node
Koç
15° 37' 57"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>