Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle uzun süredir bir dargın bir barışık süren ilişkinize son noktayı koydunuz. Duygusal yönden kendinizi yalnız hissettiğiniz bu günlerde kendinizi işinize yönelttiniz

İş yaşamınızda geldiğiniz konumu kıskanan arkadaşlarınızın olması bugün veriminizi düşürecek. Oysa meyveli ağacın taşlandığını düşünüp işinize dört elle sarılmalısınız. İşinizle ilgili önerileriniz gerçekten dikkate alınmaya değer şeyler. Bu konuda taviz vermemelisiniz.

Birikimlerinizle uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir şeyi kısa zaman sonra satın alacaksınız. Son zamanlarda sizi mutlu eden tek şey de bu. Bugün evinizle ilgili masraflar yapabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor. Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız, size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir. İş yaşamınızdaki yüksek eforunuz, size neredeyse her haftanın sonuna aşırı yorgunla sokuyor. Hafta sonu hareketlilikten kaçınmanızda yarar var. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan bir konunun zamana ihtiyacı var.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Oğlak burcunda hareketini sürdürecek. Sizler daha sakin bir güne başlıyorsunuz. Ailenize vaktinizi harcayabilirsiniz. Ailecek sevineceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız evinde değişiklikler yapmak isteyebilir. Öğleden sonra ise Venüs'ün Uranüs ile yaptığı sert açı netleşiyor. Ani bir gelişme yaşanabilir. Bu ailenizi ilgilendiren bir durum olabilir. Sakin kalmanız gereken zamanlarda olabilirsiniz. Saat 19:45 olduğunda Venüs Kova burcuna geçiyor olacak. 26 Mart'a kadar hayatınızın her evresinde şansınız çok açık olacak. Bu dönem olmaz dediğiniz her şey gerçek olabilir. Aşk hayatınızda da hareketli, tutkulu bir dönem başlıyor olacak. Çocuğu olmayanlar varsa bu dönem denemeleri hayırlı haberi almalarına destek olabilir. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesafeli davranacaksın!Ayın ilk gününde aşkı, sevgiyi temsil eden Venüs burç değiştiriyor ve sabit bir burçta hareket etmeye başlıyor. Güne oldukça hırslı duygularla başlayacaksın. Özellikle rekabetin yüksek olduğu bir işte çalışıyorsan, kendini ispat etmenin yollarını arayacaksın. Ay?ın konumu, bazı ilişkilerinde mesafe alman gerektiğine işaret ediyor. Yeni arkadaş ortamında mesafeli ilişkilerinle çevrendekilerin dikkatini çekeceksin. Ancak bu durum bazıları tarafından kibirli bulunabilir. Gün içinde aklın ve duyguların arasında gelmene sebep olan meseleler arasında denge kurmaya çalışacaksın. Her şeyi akışına bırakman gereken bir gündesin. Pozitif olursan her şeyin yoluna gireceğini göreceksin. Evliliğinde sorunların varsa, hiçbir duygu bu kadar kolay tükenmemeli diyerek, kurtarıcı adımlar atabilirsin.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizle ilgili bazı sorunlar söz konusu olabilir. Olaylara karşı biraz daha fazla empati yapmanız gerekebilir.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Eskide kalmış olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendi iç sesinizi dinlemek daha kolay olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi düzeltip daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal paylaşım içinde olabilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğinizle beraber zeka ve ruhsal gelişiminiz de artmakta. Yaptığınız yatırımlar hem aşk hem dealanında meyvesini veriyor.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi kendinizi kandırıp duruyorsunuz. O böyle, şu şöyle, yok o öyle değil. Bir dakika. Derin bir nefes. Siz çok zeki insanlarsınız. Konu romantik ilişkiler olunca size bir şeyler oluyor. Neyse kiyerinde çok keyifli bir Cuma günü geçireceksiniz, zaman nasıl geçmiş anlamayacaksınız.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum ve denge seven Teraziler ev ve aile konuları sizi meşgul edebilir. Yeteneklerinizi sergilemek sosyal olmak arzunuz yüksek ancak koşullar kısıtlayıcı.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Mart?a kadar aşk ve romantizm alanınıza yerleşen yönetici gezegeniniz Venüs sizi sıra dışı aşk ve ilişkilerin içine çekecek. Özel hayatta daha çok özgürleşmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bir arkadaşlık aşka dönüşebilir, sevdiklerinizle arkadaşça düşüncelerinizi paylaşırsınız.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sürekli eleştirme, kusur bulma, aksaklıkları insanların gözlerine sokar gibi yerden yere vurma yaklaşımınızı terk edin. Dengeli bir bakış açısı benimsemeyi başaramazsanız, sorunlarınızı abartarak içlerinde boğulmaya başlayabilirsiniz.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 34" R
Ay
Aslan
10° 18' 29" R
Merkür
Koç
28° 15' 21"
Venüs
Boğa
18° 12' 51"
Mars
Koç
10° 27' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 32"
Satürn
Balık
17° 41' 42"
Uranüs
Boğa
23° 09' 18"
Neptün
Balık
29° 17' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 04"
Lilith
Başak
24° 53' 17"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>