Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ekip Arkadaşlarına İhtiyacın Olabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Birinin sana olan biteni olduğu gibi anlatmadığı zaman seni uyaran kafanın içindeki o küçük sesi dinle. Çünkü insanları fazla önemsiyor olabilirsin; biri ne zaman sıkıntılarından bahsetse hemen yardım etmek için atlıyorsun. Sorun şu ki insanların çoğu duyarsız ve dikkatsiz davranarak bu belaları kendilerine çekiyor. Bazı şeyler düzeltebilirsin bazılarını ise düzeltemezsin; bazılarına ise bulaşman bile hata olur! Hataları sonucu içinde bulunduğu durumdan başkaları aracılığıyla kurtulan kişi hiçbir zaman bu hatalardan kaçınmayı öğrenemez.Normalde çok sezgisel bir insansınız, ancak bugün kendinizi genel olarak dünyadaki yeni trendler ve dünya hakkındaki teoriler ve tahminler hakkında gazete websitelerini okurken bulabilirsiniz. Bu okuduklarınızı kendine saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğer durum buysa, bunları bir yere yazın ve tarihini kaydedin - belki de kendinize e-postayla gönderebilirsiniz! Öngördüğünüz şeyin kaydını tutarak gerçekte olup olmayacağını görmek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne görev ve sorumluluklarınıza odaklanarak başlayabilirsiniz. Planlarınızı uygulamaya koyabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatleriyle keyifsiz ve halsiz hissedebilir, kendi alanınıza çekilmek, dinlenmek isteyebilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde bireysel olarak başarılı olmak isteyebilirsin. Fakat ekip arkadaşlarının desteğine ihtiyaç duyduğunu fark ediyorsun. Yakın arkadaşların ile şehirden bir nebze uzaklaşarak keyifli vakit geçirmek isteyebilirsin.  Annenin ailesi ile arandaki sorunlar adına karşı taraftan adım geliyor.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata bakış açınızda yeni keşiflere gidebilirsiniz. “Neden daha önce düşünmedim?” gibi söylemlerin ardından bu aydınlanmayla elde edeceğiniz maddi ve manevi kazanç yollarına odaklanmalı ve harekete geçmelisiniz. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün haberleşmeler ve yazışmalar sabah saatlerinde yoğunlaşabilir. Eğitim programlarınızı sıklaştırabilirsiniz. İş hayatınızdaki meşguliyetler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işler sonuçlanmayabilir. Siz bu zamanda zevk alacağınız işlere yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi daha fazla ön plana koyacağınız işlerle uğraşmak size keyif verebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayları olumlu bir perspektiften görmekte o kadar iyisiniz ki, olayları net olarak göremiyorsunuz! Daha fazla zaman verin. Olaya odaklanmaktan vazgeçin, bırakın bilinçaltınız bununla ilgilensin. Doğru zaman geldiğinde, doğrunun ne olduğunu bileceksiniz. Merak etmeyin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz zorlu bir dönemden geçiyor olabilir. İş yerinizdeki herkesin neşe kaynağısınız ve aynı zamanda çok üretken bir kişiliğe sahipsiniz. Uyku programınızda bazı değişiklikler yapmaya özen gösterin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde. Bugünyaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız insanlarla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 59' 10" R
Ay
Aslan
10° 38' 59" R
Merkür
Koç
28° 17' 19"
Venüs
Boğa
18° 14' 54"
Mars
Koç
10° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 41' 49"
Uranüs
Boğa
23° 09' 24"
Neptün
Balık
29° 17' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 09"
Lilith
Başak
24° 53' 28"
True Node
Koç
14° 53' 27"
Son Güncelleme : 14/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>