Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yalnızlık İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün etrafta dolaşıp eğlenmek hissedebilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi kötü hissediyorsunuz, ama şu an biraz rahatlamanın vakti geldi! Yapabilirseniz, gün boyunca arkadaşlarınızla konuşmaya zaman ayırın. Öğle yemeğinde iyi bir arkadaşınızla görüşüp hayatınızda olanları birbirinizle paylaşın. Ya da günün sonunda sevgiliniz ile romantik bir akşam yemeği planlayın.

Bugün bazı sözlü tartışmalara katılabilirsiniz. Zekanız yaratıcı fikirler ve güçlü görüşler ile yarışacak. Bu zihinsel enerjinin bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor. Düşüncelerinizi hevesli bir meslektaşınız ile paylaşın, ancak düşüncelerinizi inatçı bir şekilde dayatmaya çalışmayın. Sudan sebeplerden çıkan bir kavgadan kaçınmak istiyorsanız daha az agresif bir tavır takınmaya çalışın! Bugün temkinli kalırsanız, zarar görmekten uzak olursunuz.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Su kenarında vakit geçirmek seni cezbedebilir. Günün enerjisi, bu ıslak elementle bağ kurmanı sağlıyor. Belki de bir göl kenarında yürüyüş yaparsın. Sıcak bir banyo bile bu bağ için yeterli! Su elementi tazeleyici ve iyileştiricidir; öyleyse bu enerjiyi benimse!Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birileriyle yoğun bir etkileşime girebilirsin. İnançlarından ilham alarak şaha kalkabilirsin. Bu konuşma din üzerine ya da etik ve ahlaki değerler üzerine de olabilir. Konuşmaktan çekinme. Bu konuşmayı başlatan kişinin eğitilmeye ihtiyacı olabilir. Belki de sen ona daha vizyonlu olması konusunda yardımcı olabilirsin. Başkalarının da zihinlerinin açılması için doğru zaman!

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında sezgileriniz daha güçlü çalışabilir, gizli kalan konular aydınlanabilir. Finansal konularda krizlere ve sıkışıklığa dikkat edin. Çevrenizden maddi destekler görebilirsiniz. Öğleden sonra ilahi destekler görebilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskı altında olduğunu hissetmen, çevrene de yansıyacak. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Terazi burcuysan, kendini rahat hissedebileceğin başka bir işte çalışmak isteyebilirsin. Düşüncelerinde netlik kazanmak için sakin ve yalnız kalmayı tercih edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı gösterdiğin tavırlar, onu oldukça şaşırtabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum yararına hizmet etmek için size en uygun olabilecek sivil toplum kuruluşlarını incelemek isteyebilir. Görüşmeler yapmak ve insanlar tanımak için iyi bir fırsatınız var. Samimiyet ve yardımseverlikteki cömertliğiniz, bugün pek kişinin hayatına dokunmanızı sağlayabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kazançlar söz konusu olabileceği gibi, duygusal harcamalar da yapabilirsiniz. Daha fazla destek bulmak için harekete geçebilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi elde ederken yaptığınız hataları göz önünde bulundurmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi oldukça verimli hissedeceğiniz bir zamandasınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yaşadığı stresin size etkisi oldukça büyük. Siz, farkında olsanız da olmasanız da ruhunuz üzerinde olumsuz bir yönde gidişat mevcut. Yaşanan gerginliği içselleştirmemek için elinizden geleni yapın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhani yönlerinizi ideallerinizle birleştirin . Beklediğiniz haberlerin size sağlayacağı avantajlardan payınıza düşeni alacaksınız Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Yolculuklar size iyi gelecektir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçaltınızdaki olumsuz düşüncelerden olabildiğince uzaklaşmaya çalışmalısınız. Yaşamsal durumunuzu dengelemeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyi ve istediğiniz düzeyde olabileceğini de unutmayın. Kişisel deneyimlerinizin tamamen istediğiniz gibi şekillenme ihtimali de bulunuyor. Dengeleri zorlamanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi zorluyor. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu kadar sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışa bırakmayı deneyin. İş konularında yorgunsunuz. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak yargı hataları yapabilir ve yanlış yargılara varılmasına sebep olabilirsiniz. Gene de her şeye rağmen başarı size kendiliğinden gelebilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 43" R
Ay
Balık
13° 17' 33"
Merkür
Koç
18° 35' 50"
Venüs
Boğa
05° 12' 52"
Mars
Koç
02° 21' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 26"
Satürn
Balık
16° 52' 14"
Uranüs
Boğa
22° 32' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 01"
Lilith
Başak
23° 43' 02"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>