Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorumlulukların Hafifliyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, özellikle de sevdiklerinize yardım ederek ilişkilerinizde kendinizi tanımanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çevrenizden biri sorun yaşıyor ve yardımınıza ihtiyacı var. Eğer yardım ederseniz çok iyi olacak çünkü bu sıralar oldukça hassas ve anlayışlısınız. Özellikle başkalarının öfkesini yatıştırabilir ve tartışmalarda arabulucu görevi üstlenebilirsiniz. İyimserliğiniz seviyemiz çok yüksek ve onu başkalarına yaymak için de hazırsınız.

Beklenmeyen bilgiler bugün damdan düşer gibi gelebilir. Bu bilgilerin çok önemli olduğunu göreceksiniz, bu nedenle tüm iletişim hatlarını açık tuttuğunuzdan emin olun. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı değil, aynı zamanda çevrenizdeki insanların gereksinimlerini karşılamak için müşterek çalışmakla ilgili bazı önemli dersler almaya ve insan gruplarıyla uyumlu bir şekilde çalışmaya uygun birisiniz. Başkalarının bakış açılarının da görülmesine izin verin.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Arkadaşlarınla ilgili romantik meseleler gündemde. Aniden uzun süredir çevrende olan bir erkek arkadaşını potansiyel partner olarak görebilirsin. İçinde bulunduğun grup, bazı sorularına yanıt olacak nitelikte davranabilir, ve dünyanın en iyi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu fark edebilirsin. Bu, herkesin mükemmel olduğunu düşünmeye başlamadığın sürece güzel bir şey!Kişiliğiniz son birkaç hafta içinde, belki de çok az değişiklik gösteriyor olabilir ama bugün çevrenizdekiler görüşlerinizi değiştirebilir. Daha fazla saygı ve takdir kazanmanız muhtemeldir. Bu aynı zamanda kendinizin görebileceğiniz ve geliştirmeye devam edeceğiniz şekilde sizi değiştirecek. Geçen ay olduğunuz kişi siz değilsiniz. Gelecek ay muhtemelen daha da güçlü olacaksınız. Sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda özgüvenli ve lakayıt görünüyorsun. Bir konuşma yapma, toplantı organize etme veya önemli bir rapor hazırlama gibi olasılıklarla karşılaşabilirsin. Eğer diğer bütün oyuncuları gölgede bırakabiliyorsan, bunu ustalık bilgine, gücüne ve ağırbaşlılığına borçlusun. Üst üste galibiyet aldığın bir dönemdesin ve çevredeki herkes de bunun farkında!

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal beklentileriniz artabilir. Her türlü ilişkiye dair içten içe daha hassas olabilirsiniz. Etkide kalma, etki altında bırakma durumları olabilir. Kendinizi tam olarak yansıtmak istemeyeceğiniz bir gün. Bazı ilişkilerde gizlilikler, yanıltma durumları olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorun sarmalından çıkmaya başlıyorsun. İş yerinde kendince aldığın önlemler işe yarıyor. Çalışma arkadaşların ile kurduğun doğru iletişim sorumluluklarını hafifletiyor. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan karşı tarafın düşüncelerinin evliliğe doğru şekillendiğini tahmin ediyorsun.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Öfkenizi kendinize yöneltirseniz canınız yanabilir. Çevrenize karşı kullanırsanız onların canını yakabilirsiniz. Ruhunuza ve duygularınızın sesine kulak vererek sakin kalmalısınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmanız gereken zamanlar var. Zekâ gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüklü bir şeyler almak, zorlu bir kariyer planlamanız varsa akılcı davranmak ve bir adım ötenizi hesaplayarak gitmek size az hasarla çok başarı imkanı getirecektir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay liderlik, girişimcilik yönlerinizi parlatıyor. İlişkinizde, evliliğiniz veya ortaklığınızda söz sahibi olabilir, cesur davranabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu insanlar neye bakıyor? diye düşünüyor olabilirsiniz. Bugün onların baktığı ve ilgilendiği şey sizi yakından uzaktan alakadar etmiyor. Bu nedenle dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Dış görünüşünüzle ilgilenmekten keyif alacağınız bugünü kişisel bakımınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin, özellikle de bel bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günlerde finansal hayatınızı tekrar gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin bazı arkadaşlarından hoşlanmıyorsunuz ve onlarla görüşmek istemiyorsunuz. Hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız ve çok çalışıyorsunuz. İç huzurunuzu geri kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapın.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, ilgisini size belli edebilir. Bu durum, kafanızı da biraz karıştıracak gibi. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları beraberinde getirecek. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. Bu nedenle olaylara mümkün olduğunca temkinli ve düşünerek yaklaşmalısınız. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 28" R
Ay
Aslan
15° 09' 24" R
Merkür
Koç
28° 43' 33"
Venüs
Boğa
18° 42' 04"
Mars
Koç
10° 45' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 08"
Satürn
Balık
17° 43' 23"
Uranüs
Boğa
23° 10' 41"
Neptün
Balık
29° 18' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 18"
Lilith
Başak
24° 55' 55"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>