Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Söylenenlere Aldırış Etmiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün sevdiklerinizi rahatlatmanız gerekebilir. Şu anda ekstra hassas olan ve hayatındaki şeylerden endişe duyan bir aile üyesi olabilir. Onu cesaretlendirebilir veya ona yardımcı olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz sizden biraz duygusal destek bekliyor olabilir. Bu işi ciddiye alın ve ona kendini toparlaması gerektiğini söyleyin! Bugün şefkatli bir dinleyici olmaya çalışın.

Bugün yeni bir ders almak için ilham gelebilir ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek için de iyi bir gün! Belirli bir konu hakkındaki bilginizi genişletmek için bazı araştırmalar yapmaya karar verebilir veya bir sınıfa veya atölyeye kaydolmakla ilgilenebilirsiniz. Bir cep telefonu uygulaması veya yazılım programı ile çalışırken bile kendinize yeni bir şeyler öğretebilirsiniz!

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Bugün hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor gibisin. Fakat hem senin hem de başkalarının adına, bir ilerleme sağlayabilmek için bazı düzenlemeler yapılmalı. Duyguların sağlam bir şekilde yerde durur vaziyetteyken; aklın havalanıp uçmak istiyor. Hareket geçip geçmemek konusunda yaşadığın ikilemler ise seni çıkmaz sokabilir. Bugün kendini akışa bırak.Bugün kulaklıklarını tak ve biraz yürü, özellikle kendini biraz yalnız hissediyorsan. Müzik senin gibi insanlar için biriyle konuşmak kadar etkili oluyor. Bu yüzden benliğinin derinlerdeki kısmıyla iletişim kurman için gerekeni bir cadde sana sağlıyor. Duygusal yaradılışın başka hiçbir şeyde kendini ritmlerde tellerin tınısında rahat ve umutlu hissettiği kadar hissedemez. Favori şarkılarını çıkar ve dinle, kendi kendine şarkı söyle ya da dans et, günün tadını çıkar!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiçbir zaman değişiklikten korkmadınız. Varoluşunuzun yönünü değiştiriyor olsanız bile, siz her zaman hayattaki olaylarla en iyi şekilde yüzleşecek kadar iyi bir noktada oluyorsunuz. Bugün etrafınızda bir çok değişikliğin farkına varacaksınız. Bu tarz durumlardan korkmuyorsunuz. Bu değişiklikler yeni şeylere karşı olan susuzluğunuzu giderecek!

13 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kısa veya uzun vadeli gelecek planlarınızda değişiklikler olabilir. Önünüzü görmekle ilgili kafa karışıklığı yaşadığınızı hissedebilirsiniz. İlişkilerde ikili seçenekler veya iki farklı yol önünüze gelebilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi isteklerin ön plana çıkarken, çevrendekilerin ne söylediğine aldırış etmeyeceksin. İçinden geldiği gibi hareket etmen her ne kadar tepki çekecek olsa da başkalarının sözlerine göre hareketlerini kısıtlamak sana göre değil. Bugün uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsatı yakalayabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, bugün sevgilinle geçirdiğin vakitte, sevgilinin farklı bir yönünü keşfedebilirsin.

13 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ilgili büyük kararlar alabilirsiniz. Eğer bir ilişki içindeyseniz onu bitirme kararı içinde olabilir ve bir dinlenme sürecine çekilebilirsiniz. Olgunluk içerisinde hareket etmeniz karşı tarafı oldukça şaşırtabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. İletişimde olduğunuz insanlara dikkat edin.

13 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz zorlanarak da olsa hedefinizi gerçekleştirmiş olabilirsiniz.Kendinizi sosyal ortamlarda lider konumuna getirmek için bilinçli çaba gösterebilirsiniz.

13 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yöneticiniz Venüs’ün Mars ile kavuşumu dengenizi biraz sarsabilir. Var olan ilişkinizde tartışmalar, gerginlikler olması mümkün. Ancak sağlıklı bir iletişim kurabilirseniz sorunlar tatlıya bağlanabilir.

13 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdekiler tarafından ideal bulunmayan bir fikriniz, size maddi ve manevi kazançlar getirebilir. Size katılmasalar dahi size kendinizi gösterebileceğiniz alan tanıyanlar sizden yana olan esas dostlarınızdır. Onların varlıklarından aldığınız güçle önünüzde hiçbir engel kalmayacak.

13 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli tavırlarınızı unutacak olaylarla karşılaşmanız mümkün. Kendiniz farklı bir boyutta hissedebilirsiniz. Bugün çalışma ortamınızdaki olumsuzluklardan etkilenebilirsiniz. Aldırmamayı bir türlü öğrenemediğinizi biliyorsunuz. 

13 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile kavga etmemeye çalışın. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza çok büyük fırsatlar çıkabilir. Kendinizi kötü ve yalnız hissettiğiniz zamanlarda yakın arkadaşlarınızdan destek isteyin.

13 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için gireceğiniz ortamları ona göre seçiyorsunuz. Bugün, uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe artarak, motivasyon gücünüzü arttırıyor.

13 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 43' 19" R
Ay
Akrep
04° 17' 22" R
Merkür
Boğa
07° 34' 30"
Venüs
Boğa
26° 50' 58"
Mars
Koç
15° 47' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 55"
Satürn
Balık
18° 09' 50"
Uranüs
Boğa
23° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 27' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 28"
Chiron
Koç
21° 46' 14"
Lilith
Başak
25° 39' 59"
True Node
Koç
14° 54' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>