Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Daha Yaratıcısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve romantizm ile ilgili durumların şu anda çok daha ağır ve daha yoğun hale gelmesi muhtemel. Sevdiğiniz kişiye daha derin bir bağlılık göstermeye hazır mısınız? Şu sıralar böylesine bir bağlılık göstermek oldukça zor, çünkü kaybedeceğiniz özgürlük kafanızı karıştırıyor olabilir. Şimdi, gerçekle yüzleşip kendinizi sizin için en önemli insanlara adama zamanı.

Şu an mükemmel olmak için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kendiniz için yüksek standartlar belirleme eğilimindesiniz ve her zaman yaptığınız her işte başarılı olmak istiyorsunuz. Ama bazen işler istediğiniz kadar sorunsuz sonuçlanmaz! Sabırlı olmaya çalışın. Yanlış giden şeyler için sorumluluk almayın. Olayları veya insanları her zaman kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Bazen, esnek olmanız ve ayrı bir tutuma sahip olmanız gerekir.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Tam uçuş modundayken, bir anda birisi modunu düşürebilir. Yaratıcı bir haldesin, hem kişisel hem de profesyonel alanda işine yararlar fikirler üretebiliyorsun. Ama eleştirel bir kişi tutkunu ve vizyonunu etkiliyor. Kıskançlığın seni etkilemesine izin verme! Hayal gücün de kuvvetli, öyleyse onu izle!Bugün başka insanlarla iletişim konuları sözsel yerine daha zihinsel bir boyutta olacak. Telefon çaldığında, sen çoktan telefonun diğer ucunda kim olduğunu bileceksin. Ayrıca diğer kişilerin düşüncelerini telepatik olarak okuyabileceksin. Senin gibi benzer tecrübeler yaşayan kişilerin baka insanlara karşı anlayışlarının artacağına dair şeyler söyleyen kitaplar ve makaleler var. Bununla savaşma, akışına bırak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki tutkuyu harekete geçirecek bir şeyler yapın. Ufak aksaklıklar hevesinizi kaçırmasın, aksine motivasyonunuzu artırsın. Disiplininizi ve sabrınızı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için itici güç olarak kullanın. Olaylara gerçekçi yaklaşın. Hatalarınızın bedeli ödeme zamanı geldi. Her ne yaparsanız yapın, insanların bir şeyleri sizin yerinize halledeceğini umarak arka planda durmayın. Kendiniz için en iyisini bilen ve bunu gerçekleştirecek olan kişi yine sizsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elinizde kalan ve tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsiniz. Yoğun bir temponun ardından akşam saatlerinde dinlenmeye zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde kontrol dışı aksaklık ve ihmallere dikkat etmelisiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük finansal deneyimlerin ve ortaklıkların gidişatını izlemek istemen, kendi payına düşeni takip etmek için olabilir. Sanat ve yaratıcılık gerektiren konularda destek görebilirsin. Alacağın haberler entelektüel ruhuna iyi gelirken, sosyal açıdan yoğunlaşacağın faaliyetlerin bugünü bulması, nereye gideceğini şaşıracağın durumlar içinde kalmana neden olabilir. Herkese söz vermenin hiçte akılcı olmadığını günün sonuna doğru anlamana yarayabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden hayatınıza dahil olabilecek konuların üstüne düşünmeniz gerekebilir. Eğitim ve iletişime dair konularınızda bugün güzel gelişmeler yakalayabilirsiniz. Özellikle sağlığınıza bugün biraz daha değer verin ve açık havada mutlaka bir yürüyüş yapın.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konularla ilgilenmek isteği içinde olabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabileceğiniz zamanlar var. Bu konularla ilgili detaylara inmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi daha huzursuz hissedebilirsiniz. Odağınızı ilgilendiğiniz işlerinize çevirmek size iyi gelebilir. Sakin olmakta fayda var.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Gerek partnerinizden gerekse dışarıdan bugünlerde hediyeler alabilirsiniz, mutlu olabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizi aktif olarak çalıştıracak aktiviteler yapmaya çalışın. Bulmaca çözün ya da puzzle çözebilirsiniz. Bu alanda kullanıp geliştirebileceğiniz birçok yeteneğiniz var, onları harekete geçirme zamanı.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi ailenizin baskısı altında bulabilirsiniz. Aile büyüklerinin nasihatlarını ve eleştirilerini dinlemek durumunda kalabilirsiniz.Venüs'ün 6. evinize girişi ile birlikte devam eden sağlık problemleriniz çözüme ulaşabilir. Doktor kontrolünden geçmek için uygun bir döneme giriyorsunuz.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde bazı gerilimler yaşamanız mümkündür. Bu gerilimin kaynağı bastırılmış dargınlıklar ve içe atılması gerekiyormuş gibi görünen küskünlükler olabilir. Nedeni ilk önce kendi içinizde arayın.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalabalık ortamlarda zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle beraber yeni girişimleriniz olabilir. Sosyalleşirken ailenizi tercih edebilirsiniz. İletişim kurmakta zorlandığınız, daha sakin daha içsel bir zaman istediğiniz bir dönemdesiniz. Karamsar olmaya müsaitsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kardeşlerinle aranda oluşabilecek gerginlik rekabete dönüşebilir. Yakın çevrende ise görüş ayrılıklarıyla yaşanabilecek çatışmalarda sükûnet içinde olmaya çalışmalısın. Gün içinde yeni bir konu üzerinde eğitim alma veya bilgili olduğun bir konuda uzmanlaşma fırsatı yakalayabilirsin. Yolculuklarında dikkatli olmanda fayda var.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 35' 27" R
Ay
Aslan
05° 35' 14" R
Merkür
Koç
27° 48' 32"
Venüs
Boğa
17° 44' 39"
Mars
Koç
10° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 08"
Satürn
Balık
17° 40' 03"
Uranüs
Boğa
23° 07' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 53"
Lilith
Başak
24° 50' 45"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>