Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insana size karşı bir takım olumsuz davranışlar sergiliyor ve ona bu konuda tepkinizi göstermekten kaçınıyorsunuz. Sağlıklı düşünmeli ve gerektiği şekilde davranmalısınız.

Kendinizi yorgun ve bitkin hissetseniz de elinizdeki işleri bitirmek durumundasınız. Biraz daha dişinizi sıkarsanız işini hale yola koyulacak sizde rahat bir nefes alacaksınız.

Parasal konularda rahat olduğunuz bir gündesiniz. Bugün yapmak istediğiniz harcamaları rahatlıkla yapabilecek geleceğe yönelik hiç bir kaygı hissetmeyeceksiniz.

Ailenizle ve sevdiğinizle aranızdaki problemler ve günlük yaşantının getirdiği problemler sizi çok yordu. Kafanızı dinlemeye ve sorunlardan , insanlardan uzak durmaya çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Kısa bir tatil belki iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden daha deneyimli olduğuna çok inandığınız bir arkadaşınızla ilgili birtakım hayal kırıklıklarınız olacak. Bununla ilgili yönleneceğiniz yeni değerlendirmelerde, haksızlık ettirebilecek duygusallıklardan kaçınmalısınız. Koşullarınızdan bazılarını asla değiştiremeyeceğinize inanıyorsunuz. Ama mevcut koşullarınız da bu kadar bunalım takılmanızı gerektirmiyor.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında sizlerin burcunda ilerliyor. Kendinize önem vereceğiniz bir gün içerisindesiniz. Sizi mutlu eden ya da etmeyen şeyleri ayıklama vaktinin geldiğini görebilirsiniz. Ay-Kiron arasında meydana gelen karşıtlık sebebiyle ilişkinizde yaralar almaya açıksınız. Hem siz hem partneriniz kalp kırabilir. Venüs Boğa burcuna giriş yapıyor. 9 Haziran'a kadar eşinizle veya sizinle ilgili ummadığınız bir para elinize geçebilir. Miras konusu varsa lehinize gelişmeler yaşayabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaların farklı algılanabilir!Sevgi gezegeni Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugün konuşmalarına çok dikkat etmelisin. Emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Maddi konularda imkânlarını değerlendirirken aceleci olmamanı tavsiye ederim. Sürekli hareket halinde olmanın sana güç kazandırdığını fark edeceksin. Sana ilham veren konularhayatında gelişip yükselmene sebep olacak. İlişki konusunda istediğini bulamamak seni yormuş olabilir ama hayatından memnunsun. Evliliğini yeni sonlandırmış bir Terazi burcuysan, yeni bir düzen kurmadan önce biraz uzaklaşmak isteyeceksin. Spor aktivitelerine kendi vermen sağlığın için faydalı olacak.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dediğim dedik olmak yerine, dengeleri sağlamayı tercih etmelisiniz. Partnerinizle ve yakın çevreyle olan ilişkilerinizde ben sen gibi ayrımcılık içeren tavırlarda bulunmanız pişman olacağınız ayrılıklara yol açabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmanız gereken zamanlar var. Zekâ gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir mutluluk ve bütünlük hissedebilirsiniz. Maddi konularda evrenin desteğini alacak, sezgisel ve manevi konularda da büyüyeceksiniz.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi; birkaç gündür süregelen seni bağlayıcı koşullar, suskun kalmana neden olmuş olsa da bugün kontrolü ele almaya başlayabilirsin. Önümüzdeki günlerde ilişki vebirliklerinden yana maddi manevi anlamda şansın açık olabilir. Sürüncemede olan alacaklarını tahsil edebilir, ortak gelirlerden pay alabilirsin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah yorgun ve halsiz hissederken, öğlene doğru hareket enerjisi bulabilirsiniz. Gün boyu bilinçaltı aktif, eksik işlerle meşgul olacaksınız. Akşam gerginlik ve öfke umulmadık biçimde açığa çıkabilir.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs?ün Boğa burcuna geçişiyle para ve kazanç alanınız rahatlar. Partnerinizin kalıcı desteği size ödemelerle ilgili rahat bir nefes aldırır. Cinsel hayatınız için keyifli bir dönem. Sigorta, vergi borcu ödemek ve kredi çekmek için uygun bir zaman. Ortaklık tekliflerine açıksınız.

15 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

15 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 14' 06" R
Ay
Kova
06° 41' 39"
Merkür
Koç
17° 13' 58"
Venüs
Boğa
02° 01' 37"
Mars
Koç
00° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 06"
Satürn
Balık
16° 38' 55"
Uranüs
Boğa
22° 23' 41"
Neptün
Balık
28° 55' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 21"
Lilith
Başak
23° 25' 49"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>