Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda yenilikler seninle olabilir. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsin. Sevdiğin biri varsa ilişkiniz derinleşebilir, iletişimle daha iyi şeylere odaklanabilirsiniz.

Büyük istekler içerisinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. konu çalışma olunca kıvrak zekanızla olayları hemen kavrayabiliyorsunuz. Bugünhayatınızda beklenmedik bir olayı hemen kendi lehinize çevireceksiniz. Konuşmanızdaki konuya hakimlik, ikna yeteneğinizin üstünlüğü kimsaye bir şey bırakmıyor.

Bugün elindeki şeylere göre hareket etmek sana çok iyi gelecek. Maddi açıdan daha rahat düşünebileceksin. Kendi emeklerine ve kazancına güvenerek hareket etmek seni memnun edecek.

Bugün kendi sağlığın için biraz dinlenmeye çekilebilirsin. Haftanın yorgunluğunu atmak önemli olabilir. Kendini fiziksel olarak çok yormamak daha mantıklı gelecek sana. Biraz dinlenebilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız kalıp enerji ve zaman harcamaya daha yatkın olsa da bu konuda özenli olman gerekebilir. Harekete geçip bir şekilde ilerlemek, kararsız kalmaktan iyidir. Hayatında daha çok kontrol sahibi olma konusunda motivasyonunu artırabilirsin bugün.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün Ay Akrep ve ikinci güneş evinizde yolculuğuna devam ederken maddi ve finansal konuların gündeme geldiğini fark edeceksiniz. Önümüzdeki günlerde kendinizi bütçe hesaplamalarının içinde bulabilirsiniz. Özellikle dolunayın etkisiyle maddi anlamda beklemediğiniz kayıplarla karşılaşabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte hallettiğini düşündüğün konular tekrar gündemine gelebilir. Sabrın konusunda sınavlardan geçebileceğin bir gün yaşayabilirsin. Soğukkanlılık ve sabır en büyük silahın olacak. Ara verdiğin ve unuttuğun duygusal hayatında, heyecanlanmana sebep olabilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutin olarak gerçekleştirmeniz gereken sorumluluklarınızı erteleyerek kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz. Uzun süredir ertelediğiniz ne varsa onları yapmak için plan yapabilir ve hafta sonunu kendi hayalleriniz ve istekleriniz doğrultusunda planlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde ortaklı işler, parasal konular daha çok dikkatinizi çekebilir. Güven bulmak pek kolay olmayabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ani egosal çıkışlar yapabilir, hatta yaptığınız çıkışlara kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Bugün söz vermekten ve sorumluluk almaktan kaçının.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapılacaklar listeniz zihninizde biraz yoğun olabilir. Pratik bir sonuca ulaşmak için ortak bir çabada bulunurken, tüm grubun nabzını tutuyor gibi görünseniz de dikkatiniz sonunda bu durumun içindeki kendi rolünüze yönlendirilebilir. Ritminizin dışına çıkmak, genellikle gerilim gibi sizi rahatsız eden şeylere zorlayabilirken, sınırlarınızı bilmek aslında başkalarına daha etkili bir şekilde yardım etmenize yardımcı olabilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk size eğlence şeklinde geliyor... Bazılarınızarkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir, iddialı tavırlar içinde olabilir. Doğru kararlar almak sizin elinizde. İnatçı yapınız olumsuzluk getirebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi alanda yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi engelleyen koşulları değiştirmek yönünde sorumluluk almanız gerekiyor. Çözüm odaklı olmanızda fayda var.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini sanarak hata ediyorsunuz. Sinirleriniz oldukça duyarlı.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>