Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Küslükler ön planda! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün evde yaşadığınız bir sorunun cevabını bulmaya çalışıyor olabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle bazı çatışmalar yaşanmış olabilir. Onu çok sevmenize rağmen, bu sorunların çözülüp çözülmeyeceğini merak ediyorsunuz. Kendinize odaklanmaya çalışın ve biraz meditasyon yapın. Yatıştırıcı bir müzik ile zihninizdeki gürültüyü engelleyin. Biraz derin nefes alın ve kalbiniz ne diyor bir dinleyin.

Bugün başkalarıyla ekip kurmak için iyi bir gün. Belki başka biriyle işbirliği yaparsanız işinizde daha verimli olabilirsiniz. Sizinle aynı mizah anlayışına sahip birini arayın. Belki tarzı sizinkine benzeyen biriyle ortaklık kurabilirsiniz. Bu şekilde, işinizle ilgili olarak dost canlısı bir arkadaştan keyif alabilirsiniz. Tüm bunlardan sonra çok daha eğleneceksiniz!

Bugün, işinizle veya kişisel olarak bir çok telefon alabilirsiniz. Mailler sürüsüyle gelebilir ve bir çok insan da ilginizi çekmeye çalışabilir. Egonuzun bu olaylardan sonra yükselmesi muhtemel. Bu konuda utanmayın ve kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin bazen pohpohlanmaya ihtiyacı olur. Rahat olun ve bu ilginin tadını çıkarın!

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.Önünde olan değişimler hakkında korkma. Yeterince uyum sağlayamadığını düşünsen bile, fark edebildiğinden çok daha adapte olabilme yeteneğin var senin. Değişim olmadan, hayat çok sönük ve cansız olurdu. Eski aynı şeylerden sıkılıp memnuniyetsiz hissetmen çok uzun sürmezdi. Değişimi bir macera olarak görmeye çalış ve büyük mutluluklar ve hayatındaki başarılar için bir kaçış kapısı olarak düşün. Çok yönlülüğüne her zamankinden çok daha fazla güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Günün başında oluşan Ay tutulması sonrasında saat 00:38-12:18 arası Ay boşluğa giriyor. 12:18'de ise Kova burcuna geçiyor. Ay tutulması ise 00:38'de Oğlak burcunda oluşuyor. Bu tutulma, aile hayatınızda stresli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Aile içindeki karşıt fikirler bir noktada karar almanıza engel olabilir. Agresif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ailedeki bir sağlık probleminde de destek olmanız gerekebilir. Evinizin içinde riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Tutulma yazısına erişmek için tıklayınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küslükler ön planda!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Etrafındaki olumsuzluklara rağmen modunu hiç düşürmediğin bir gün seni bekliyor. Önemli bir görüşme için telefondan gelecek habere kitlenmiş olabilirsin. Bir şeyler ya yoluna girecek ya da ipler kopacak. Eğer evli bir Terazi burcuysan ertelediğin sorunlar bugün karşına çıkabilir. Her iki tarafında birbirini suçladığı bir konuşma sonuca varmayacaktır mutlaka. Önemli işlerini ertelemekten yana değilsin ancak kendinde çalışma gücünü de bulamayabilirsin. Aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili belirli yönler belirlemek durumunda kalabilirsiniz. Taşınmak ya da yer değişimi gibi durumlar sizleri düşündürebilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir, fazla etkisinde kalmamaya özen gösterin. Aile içindeki konularda sıkışmalar yaşanabilir. Bitmemiş işlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli uğraşlar içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde çıkabilecek tartışmalara dikkatli olmalısınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da beklediğiniz şehir dışı misafirleriniz gelebilir. Güleryüzünüz dostlarınızın bakış açısını olumlu etkileyecek.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gece yarısı bir Ay tutulması meydana geliyor ve bu tutulmayla birlikte ev ve aile hayatınızla ilgili konu ve gelişmeler gündeme gelebilir ve duygusal baskı yaratabilir. Sakin ve serinkanlı davranmayı ihmal etmeyin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kafanızdaki sisin çözüldüğü gün olacak. Nerede durduğunuzu biliyorsunuz ve bu nedenle eski borçlarınızı tahsil edebiliyor ve tüm işlerinizi düzene sokabiliyorsunuz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması bir yıldır devam eden ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Annenizle olan ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Ortak mal varlığı ile ilgili konular gündeminize aniden oturabilir. Ev almak ve satmak bu dönemin en ciddi konuları arasında yer alacaktır.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İki arada bir derede kalıp, sorumluluklarınız arttığında kendinizi çok karışık hissetmeye başlıyorsunuz. Sanki hiçbir şeye yetemeyecekmişsiniz gibi bir duyguya kapılıyorsunuz. Korkulara gerek yok. Yakın çevreniz yanınızda olacak ve size her konuda destek verecekler.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; dün yaşanan aile veodaklı koşturmanın ardından sabah saatlerinde canın evden çıkmak istemeyebilir. Ancak öğleden sonra kendini şımartmak isteyebilir, romantik ilişkilere odaklanabilirsin. Sevdiklerinle uyuşamadığın, geçmişten beri çözemediğin sorunlar tekrar gün yüzüne çıkabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 24" R
Ay
Balık
16° 26' 46"
Merkür
Koç
18° 43' 58"
Venüs
Boğa
05° 28' 59"
Mars
Koç
02° 31' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 53' 21"
Uranüs
Boğa
22° 33' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 45"
Lilith
Başak
23° 44' 29"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>