Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İletişimde Aktifsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün kapris yapmaya açık olabilirsin. Ve aşk da bu durumdan etkilenebilir. Hislerini ve stresini çözemediğin sürece aşkta güzel gelişmeler beklemek hayal olabilir. Önce kendini dinlemen gerekecek.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz.

Para konusunda sıkıntı yaşamamana rağmenkonusunda garip bir tekrara düştüğünü düşünebilirsin. Yaptığın şeylere bir müddet ara vermek farklı fırsatları görmene yardımcı olabilir. Stres ve kaygıyla elindekileri negatife çevirmemelisin.

Stres ve kaygı başkaları hakkındaki düşüncelerini de etkileyip seni daha kötü bir ruh haline sokabilir bugün. Stresten uzaklaşmak ve kendi davranışlarını fark etmek için biraz yalnız kalman iyi olabilir. Kendini dinlemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşların bazı konularda senin yardımına ihtiyaç duyabilir. Senden yardım isteyecek arkadaşlarına elini uzatmak için tereddüt etmeyeceksin o yüzden. Elinden gelen her şekilde onların sıkıntılarını çözmek seni rahatlatabilir bugün.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Görüşleri sizinkinden çok farklı olan biriyle tartışarak zamanınızı boşa harcamayın. Onlar fikir yelpazesinin bir ucunda, siz diğerindesiniz. Bu yüzden bu gerçeği kabul edin ve fikirlerinizin onlarınkinden daha iyi görünmesi için daha çok çalışın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların sana duyduğu güveni hissediyorsun. Bu sayede iletişim de aktif bir gün geçireceksin. Planlarında olmayan görüşmeler, senin için günün seyrini bir anda değiştirebilir. Evliliğinde geçirdiğin kötü günlerin ardından, barışmam dediğin eşinle arandaki bütün sorunların geride kaldığına tanıklık edeceksin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşanabilir. Ödemelerinizin tahsili, yenigörüşmeleri için ideal bir gündesiniz. Tüm ihtimaller üzerinde durmalı, olumsuz sürprizler olması durumunda kendinizi riske atmayacağınız bir plan dahilinde kalmalısınız. Yerinde kararlar bugünü kurtarabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Sevdikleriniz ya da çocuklarla ilgili konularda daha düşünceli olabilirsiniz. Kendinize de zaman ayırmaya bakmalısınız.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünün sizin için asıl konusu huzur olabilir. Ne dilediğinize dikkat etmeniz gerekecek çünkü enerjisel kapılar sizler için çok açık olacak.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zaman planlamanıza dikkat etmeniz gerekebilir. Her zaman tarihi ve saati takip etmiyorsunuz. Ancak önemli bir görüşmeniz ya da randevunuz olabilir. Ya da bir proje ya da hedef için özel bir bitiş tarihi olabilir. Bütün sorumluluklarınızın kaydını tuttuğunuzdan emin olun. Böylelikle hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayattan gerçekten ne istediğinize dair netlik bulabilirsiniz. Gün, arzularınızın ve büyümenizin birbiriyle nasıl örtüşebileceğini ve istediğiniz bir şeyin peşinden koşmanın sizi daha fazla öz farkındalığa götürebileceğini görmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca lafını ettiğiniz şeyi uygulamak için iyi bir zaman, bu nedenle mesajınızın gerçek olduğundan emin olun!

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz. Size anlatılan her şeyi gözünüzde fazla büyütecek ve ciddiye alacaksınız. Dostlarınızın iyi niyetle söylediği sözlerden farklı anlamlar çıkarmanıza hiç gerek yok.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, çocuk, hobi konularıyla ilgilenebilirsiniz ve bu konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Fakat aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararlar size sorumluluk yükleyebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yardımsever duygularınız atakta. Bugün, partnerinizin etkisinde kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>