Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlüsün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğin kişi ile çok keyifli bir gün geçireceksin. Amacınız özel bir buluşma olmasa da gün içerisinde aranızdaki iletişim sizi çok daha keyifli ve derin muhabbetler etmeye itebilir. Bugün sevdiğin kişiye vakit ayırmalısın.

Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor. Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor.

Maddi konularda esnek olmak ve her an bir değişim yaşayacak gibi kendini hazırlamak, kaygılarının azalmasını sağlayacak. Bugün kendin için daha esnek bir bütçe çıkarabilir ve daha rahat edebilirsin.

Yediklerine dikkat ettikçe kendini daha iyi hissedeceksin bugün. Tükettiğin her gıdanın etkisini göreceksin. Ayrıca seçimini belirli bir diyete göre ayarlamak, yemekler konusundaki seçme gerginliğini de bitirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapmak istediğin şeylerde kendine öncülük etmen gerekecek. Başkalarını aktivitelerine dahil etmek zorlanabilir. İlk olarak senin bir şeyleri denemeni bekleyebilirler. Kendine güvenerek adım atmalısın bugün.

18 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün hafta sonu olmasına rağmen kariyer veanlamındaki konulara bir kez daha göz atmak isteyeceksiniz. Muhtemelen profesyonel olarak ilerlemek ve gelirinizi artırmak için dahiyane yollar üzerinde beyin fırtınası yapmaya çalışıyorsunuz. Bazıları uygulanabilir, bazıları değil olmak üzere bir dizi farklı seçenek kendini gösterebilir. Onları harekete geçirmek kolay olmayabilir, ama denemeye devam edin. Yeni bir şey denerken daima engeller çıkar. Mücadeleden vazgeçmeyin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanla ilişkin bugün mükemmel. Birlikte hafta sonu geçirmenin heyecanı üzerindeyken, ani şekilde geçmiş hikayeler tartışmaya dönüşebilir. Samimi olmayan, işini sekteye uğratmaya çalışan kişilere karşı kendini savunman gerekecek. Ailenden göreceğin destek sayesinde içsel olarak rahatlayacak, kendini güçlü hissedeceksin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş girişimlerinizin neticelenmesi zaman alabilir ya da üzerinde farklı çalışmalar yapmanız gerekebilir. Kendinizi dış koşullardan bağımsız bir zamana göre ayarlamamalısınız. Her zaman yapılanların dışında da gelişen durumlar olduğunu unutmayın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara ve aşk hayatınıza olumlu vurgular var. İkili ilişkilerinizi geliştirmeye bakın.

18 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mucizeler her yerde. Gök cisimleri, uzay, doğum ve hatta yaşayan her canlı bir mucize. Eğer mucizelerin sana gelmediğini düşünüyorsan, olumsuz düşünceler senin bloke ediyor demektir.

18 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Plan ve program yapmak gün içerisinde kendini daha iyi hissetmen gerekebilir. Öncelikleri daha dikkatlice belirleyip geleceğe dair beklentilerinde mantıklı ve esnek olmak seni daha az yorabilir.

18 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler yoğun görünebilir ama aslında bunun için çok iyi bir sebep var. Gün, sizi ve hayatınızdaki önemli insanları bir arada tutan tüm bağları yöneten yerlere dokunuşlar yapıyor. Bu durum zorluklar getirebilse de, bir yandan gerilimleri hafifleterek tam tersini yapmak istiyor. Önünüzdeki haftalarda daha fazla finansal kazanç ve olumlu kişisel etkileşimler bekleyebilirsiniz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları da birlikte getirecek. Arkadaşlarınız arasında, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz.

18 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

18 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, çocuk, hobi, tatil konularından dolayı harcamalarınız artabilir. Çalışma hayatınızdaki projelerle veya kararlarla finansal açıdan fırsatlar yakalayabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

18 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, ilgisini size belli edebilir. Bu durum, kafanızı da biraz karıştıracak gibi. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları beraberinde getirecek. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar ve bitişler gündeme gelebilir. Bu nedenle olaylara mümkün olduğunca temkinli ve düşünerek yaklaşmalısınız. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

18 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>