Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Dinliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, romantik bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Birine daha derin sözler vermeyi düşünebilirsiniz. Belki de özel bir kişi kalbinizi çoktan kazandı. Bu duygulardan etkilenmekten korkmayın. Ruhunuzun size verdiği tutkulu mesajlara kulak vermenin zamanı geldi! İçgüdüleriniz sizi doğru yönde yönlendirecek ve mutluluğunuz artacak.

Sizin insanlarla kolay geçinebilen doğanız bugün pozisyonunu pekiştirmek isteyen inatçı güçler tarafından zorlanabilir. Bu agresif enerjiyi durdursanız iyi olur, bu enerjiyi havada kalmış bazı işleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Diğer insanlar kendi pozisyonları boyun eğmez kişiler olabilirler, ancak siz her ortama uyum sağlayabilen esnek doğanızla bu işin üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Üzgün ve huzursuz olmayın. Akışına bırakın.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Kendini o çılgın ruh hallerinden birinde bulabilirsin; bir şey içmemiş olsan da kafayı bulmuş gibi hissedebilirsin! Her zamankinden daha enerjik ve heyecanlı olmana sebep olan canlı ve hareketli bir enerji havaya hakim. Zihinsel enerjin de hareketli ve bu sebeple kendini stabil hissedemiyorsun ama bu gayet normal. Sen en iyi bu şekilde işliyorsun. Fakat bu halde araba kullanma!Bugün muhitinizde pek çok ufak tefek işi halletmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir. Trafik korkunç olabilir, aradığınızı bulamayabilirsiniz ve danışmak istediğiniz kişilere ulaşamayabilirsiniz. Tüm bunlar sizin kontrolünüz dışındaki şeyler o yüzden yapacak başka bir şey bulmanız en iyisi olacaktır. Bugün evde kalmak ve ilginizi çeken ve işinize yarayabilecek konularda araştırma yapmak için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ilişkilerinde talep ettiğin şey ile ilgili bir şeyi çözmen gerekiyor. Kendini muhtaç durumdaki insan pozisyonuna koymaya devam ettiğin sürece, bağlılık korkunu aşamayacaksın. Tüm hayatın boyunca ürkek ya da sıkılgan olmaya veya Don Juan'ı oynamaya devam edemezsin. Bu meseleyi bir düşün.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve aşk hayatında uzlaşma ve anlaşma sağlama adına adımlar atmak, orta noktayı bulmak adına çabalamak önemli olacaktır. İlişkilerde dürüstlük ve açıklık daha önemli olabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınla ilgili ufak tefek gerilimler yaşamana neden olacak sorunlar karşına çıkıyor. Sağlık sorunlarınla uğraştığın bir dönemden geçiyor olabilirsin. Kendine dair düşündüğün şeyler artarken, bunaldığını ve bulunduğun ortamı değiştirmek isteyeceksin. Tesadüf eseri bir arkadaşınla karşılaşabilir, koyu bir muhabbet gerçekleştirebilirsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışırken zihniniz dalgın olabilir. Kendinizi işe veremediğiniz hata yapma riskiniz yüksek. Önemli işleriniz için dikkatinizi toplayamıyorsunuz bu süreyi daha hafif işler için kullanabilirsiniz. 

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın karşıt burcunuzda olması eşinizle ilgili konularda farkındalık yaşayabileceğinizi anlatıyor. Bazı konuların üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. İlişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde kendinizi duygularınızın içinde kaybolmuş hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecektir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade etmek ve karar almak için ilerleyen günleri seçmelisiniz. Bugünleri dinlenme fırsatı olarak değerlendirmenizde fayda var.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir gün olabilir. Tek yapmanız gereken biraz daha sabırlı davranmak olabilir. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyeceğiniz bir gün olabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin çarpıştığı bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz. 

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanların sizden farklı şekilde düşünmelerini doğal karşılamalısınız. Zaten değişken olan fikirlerinizi zorla kabul ettirmeye çalışmayın. Kendi görüşlerinizi kullanarak uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. İhmal ettiğiniz ailenizin gönlünü almalısınız.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, partneriniz ile birlikte bazı kararlara varacaksınız. Canınızı sıkan şeyleri ve kişileri hayatınızdan uzaklaştırın. Günün sonunda beklenmedik bir miktarda gelir elde edebilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 51' 53" R
Ay
Başak
10° 05' 53"
Merkür
Koç
17° 30' 29"
Venüs
Koç
17° 37' 44"
Mars
Balık
21° 20' 29"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 03"
Satürn
Balık
15° 33' 35"
Uranüs
Boğa
21° 44' 21"
Neptün
Balık
28° 33' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 05"
Lilith
Başak
22° 08' 04"
True Node
Koç
15° 36' 42"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>