Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphecisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2021, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün konuşmanızla başkalarını etkileme fırsatınız olabilir. Kendi fikrinizin gerekli olduğu bir toplantıda bulabilirsiniz. Görüşlerinizi paylaşmaktan, kendinizi cesaretle ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyin. Sözlerinizle başkalarını etkileme yeteneğine sahipsiniz ve bu doğal yeteneğinizi ortaya koymak isteyebilirsin. Öyleyse adım atın ve aklınızda olanları söyleyin!

Bugünün ileride kargaşa dolu olması muhtemel, canım. İşinizde, buister kariyer ister çalışma olsun, bir takım hayal kırıklıklarıyla karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Aynı yerde kalmak için olabildiğince hızlı koşmanız gerekecek. Tabi, iddialı hedeflerinizi biraz rahatlatabilirsiniz, ama bu sizi mutsuz edecek. Şimdilik koşarak kendi kendinizi rahatlatın. Yarın tekrar ilerleyebileceksiniz.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

12 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz düşük olabilir. Bardağın dolu tarafından bakmaya, gelecek hedeflerinize odaklanmaya ve ideallerinizden vazgeçmemeye özen gösterin. Aile ilişkilerinde, ev halkıyla iletişim krizlerine dikkat.

12 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlardaki koşuşturmalardan kendine fazla vakit ayıramadın. Alışkanlıklarını bozmak istemesen de yaşam alanını daha ferah bir hale getirmek için yeni dekorasyon fikirleri içerisine girebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin kendisiyle ilgili yapacağı konuşma seni şüpheye düşürebilir.

12 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmıyorsunuz ve sağlığınız uyarı veriyor olabilir. Çevrenize karşı duyarlısınız fakat aynı özveriyi kendinize uygulamıyorsunuz. Öncelikle siz iyi olacaksınız ki çevrenize yardımcı duyarlı davranışlar sergileyebilesiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

12 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ve enerjinizi yaşam alanınızı iyileştirmeye akıtırsanız o huzuru derinden hissedecek ve mutluluğunuza mutluluk katacaksınız.

12 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızın muhakeme yeteneğinizi etkilemesine izin vermeyin, özellikle de size uymayan büyük fikirler ve idealler söz konusu olduğunda.  Romantizmle ilgili kavramlar söz konusu olduğunda bu daha da önemlidir.

12 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili kesin tavırlarınız mevcut. Çevresel koşullarınızı yeniden irdelemekten korkmuyorsunuz. Bugün geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına fazla izin vermemelisiniz. Daha da gücünüz artıyor. 

12 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var. Bu sayede her şeyin üstesinden geliyorsunuz.

12 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her dakikadan büyük bir zevk alıyorsunuz. İş yerindeki konumunuzu garantiye almalısınız ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Geçirdiğiniz zor zamanlardan sonra, artık rahatlama dönemine girdiniz.

12 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

12 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 20" R
Ay
Oğlak
24° 59' 02"
Merkür
Koç
16° 53' 09"
Venüs
Boğa
00° 58' 28"
Mars
Balık
29° 42' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 09"
Satürn
Balık
16° 34' 25"
Uranüs
Boğa
22° 20' 46"
Neptün
Balık
28° 54' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 28"
Lilith
Başak
23° 20' 08"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>