Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kişisel Bakımında Hassasın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisinin sekreteri vazifesi görmek ve arayan insanların bıraktığı mesajları tutmak hoşunuza gitmiyor. Ancak bugün başka birisinin yokluğu ya da başka bir projeye katılması nedeniyle bu görevi üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Gelen tüm mesajları dikkatli bir şekilde not alın; zira zamana duyarlı ve önemli olabilirler. Bu mesajları sanki size gönderilmiş gibi titizlikle kaydetmeye özen gösterin.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün her türlü iletişimde daha özenli olmalı, kendinizi daha iyi ifade etmeye özen göstermelisiniz. Gün içinde akıl ve sezgiler, mantık ve hisler çatışabilir. Bir kafa karışıklığı, dalgınlık veya unutkanlık öne çıkabilir. Sanatsal, yaratıcı çalışmalar için destekleyici; geleceğe yönelik tasarılar yapmak adına uygun bir gün.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız bir Terazi burcuysan, sosyal medyadan tanıştığın bir kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsin. Olumsuz düşüncelerini seninle paylaşan kişilerden uzaklaşmak istiyorsun. Kişisel bakımın için harcama yapmaktan çekinmiyorsun. Yeni bakım ürünlerini araştırırken arkadaşlarının da fikrini alabilirsin.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre aile üyelerinizle duygusal tartışmalar yaşayabilirsiniz. Her şeyin sizin istediğiniz gibi olmasını beklemek ve istemek yanlış bir davranış olacaktır. Karşınızdaki kişilerin düşüncelerine saygı duymalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Duygularınızı daha kolay anlatabileceğiniz olanaklar var.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amacınıza uymayan ve nezaketini koruyamayan kişilere karşı tavrınızı net tutmanızda sakınca yok, burada asıl denge kişiye muhamelede.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dramatik bir değişiklik umuyordunuz ancak bunun yerine daha yavaş, daha güvenilir bir dönüşüm elde ettiniz. Süreç, özellikle uzun sürecekse zaman alıcı olabilir, bu yüzden şimdilik buna güvenin.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarına yakınlaşarak gerçek dostlarınızla birlikte olacaksınız. 

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın merkezinde sevdikleriniz, aşkınız, çocuklarınız olabilir, onlar için çalışabilir, hizmet etme duygularıyla dolu olabilirsiniz. Tutkularınız, tutkuyla bağlı olduğunuz şeyler öne çıkarken, zevk aldığınız aktivitelere ayrıcalık tanıyabilirsiniz. Güçlenen egonuz yaratıcılığınızı ortaya koymanıza imkan sağlayabilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. İş yerinizde harika bir gün geçireceksiniz. Geçmişinizde yaşadığınız bazı olumsuz olaylar aklınıza gelecek ve moraliniz bozulacak.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse olan duygularınızı açmanız için uygun bir dönem değil. Yaza doğru özlemini çektiğiniz aşkınız hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkacak. Fikirleriniz bir tenis topu gibi oradan oraya gidiyor. Çevrenizdeki her şey değişiyor. Bu kaostan kurtulmanız için biraz huzura ihtiyacınız var. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeyler de sizi strese sokuyor. Strese girmemek için içinizden geleni söyleyin. Parasal kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, ani harcamalar yapmamalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 39" R
Ay
Oğlak
23° 11' 31"
Merkür
Koç
16° 50' 13"
Venüs
Boğa
00° 48' 43"
Mars
Balık
29° 36' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 18"
Satürn
Balık
16° 33' 43"
Uranüs
Boğa
22° 20' 18"
Neptün
Balık
28° 54' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 01"
Lilith
Başak
23° 19' 15"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>