Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dinamiksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Kalbinizde biri var ve muhtemelen belirli bir ilişkinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerektiğini hissediyorsunuz. Bu aşkın peşinden düşüncesizce ve aceleci bir şekilde koşmak yerine, daha fazla planlama yapmalısınız. Uzun vadeli bir bakış açısıyla durumu inceleyin ve ilişkinin şu anda nasıl ilerlediğine bakarak, istediğinizin bu olup olmadığına karar verin. Avantajlı bir duruma geçebilirsiniz.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Birisinin sekreteri vazifesi görmek ve arayan insanların bıraktığı mesajları tutmak hoşunuza gitmiyor. Ancak bugün başka birisinin yokluğu ya da başka bir projeye katılması nedeniyle bu görevi üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Gelen tüm mesajları dikkatli bir şekilde not alın; zira zamana duyarlı ve önemli olabilirler. Bu mesajları sanki size gönderilmiş gibi titizlikle kaydetmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınıza bakıyor, işleri nasıl kontrol edebileceğinizi ve olaylara nasıl çeki düzen verebileceğinizi anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kötü haber şu ki, her şeyi kontrol etmeniz mümkün olmayacak; zira gelecek ay meydana gelecek olan olaylar herkesi diken üstünde tutacak türden. Yapmanız gereken asıl şey, kendinizle ilgilenmek ve daha güçlü bir güven duygusu geliştirmek. Böylelikle ortaya çıkan her türlü değişiklikle nezaket ve güleryüzlülükle başa çıkabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde ruh halinize ve isteklerinize göre hareket edebilir, finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Günün ilerleyen saatleriyle iletişim trafiğiniz artıyor. Yakın çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde yakınlık artabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erken saatlerde ve dinamik başlıyorsun. Karantinayı aleyhine çevirerek izlemek istediğin filmleri sıraya dizebilirsin. Son dönemlerde aldığın kiloları kafana biraz takarken spor yapmaya ve diyete başlamaya karar verebilirsin. Çocukları olan bir Terazi burcuysan gününü onlarla eğlenerek geçirmek isteyeceksin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal gelgitler yaşayabilirsiniz. İçinizde tutmanız sizleri dibe çekiyor olabilir. Paylaşmaya çalışmalısınız. Mutluluk paylaşarak artar, hüzün ise paylaşarak azalır. Seçim sizin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer maddi konular üzerinde düşünüyorsanız, biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konularında yeni fikirler sizi keyif veren bir faza götürebilir. Partnerinizden özür dilemek içinizden geçerse bunu yapın zira sezgisel olarak gelişeceğiniz günlerdesiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki realist bu sığ gerçekten ne kadar nefret ederse etsin, görünüşün önemli olduğu herkesçe bilinir. Bu nedenle, bugün kendinizi bir şeyin sizin için ne kadar çekici olduğuna göre seçimler yaparken bulursanız, kendinizi suçlu hissetmeyin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak.Takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirdiğini siz de biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı  tarafa kabul ettireceksiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi yalnız ve düşünceli hissedebilirsiniz. Gelecekteki planlarınızı gerçekleştirebilmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız. Beslenme programınızda bazı değişiklikler yapın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir davette yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Sağlık konusunda ihtiyatlı davranmanız gerekiyor. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 17" R
Ay
Balık
13° 25' 58"
Merkür
Koç
18° 36' 11"
Venüs
Boğa
05° 13' 35"
Mars
Koç
02° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 34"
Satürn
Balık
16° 52' 17"
Uranüs
Boğa
22° 32' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 03"
Lilith
Başak
23° 43' 06"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>