Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dengeleri Kuruyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Sıcak kalpli bir insansınız ve bugün başkalarıyla olan arkadaşlıklarınız kesinlikle aklınızda olacak. Yeteneklerine hayran olduğunuz meslektaşlarınızla özel bir öğle yemeği planlayabilirsiniz. Ya da bir süredir görmediğiniz bazı eski arkadaşlarınızla takılabilir ve onlarla öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bugün başkalarının size getirdiği pozitif enerjiye dikkat edin. Bazen başkaları üzerinde ne kadar olumlu bir etkiye sahip olduğunuzu fark etmiyorsunuz.

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Bugün bir şeyler sizin için inişli çıkışlı. Çözmeye çalıştığınız finansal konuları etkileyen iletişim problemleri veya bilgisayarla ilgili teknik sorunlardan kaynaklı bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun, üstesinden geleceksiniz. Sizin için tamamen yeni olan bir projeye katılmanız istenirse, şaşırmayın. İlk başta biraz endişeli olabilirsiniz fakat sorun yok. Gidin ve teklifi kabul edin!

İçinde depolanmış büyük miktarda yaratıcı enerji var. Kendine söz verdiğin gibi, bir kısmını çıkarmaya başladın mı? Bu yaratıcı döngü önümüzdeki aya dek sürecek. Bu vakti değerlendirmelisin. Beyninin öteki kısmını değişim için kullanmalısın. Skeç çalış, fırçalarla boyalarla uğraş, kurmaca öykü yaz. Yeter ki bir şeyler üret. Her ne formda olursa olsun, küçük bir yaratı eylemi, beyninde önemli kapılar açacaktır.Bugün hayatınıza bakıyor, işleri nasıl kontrol edebileceğinizi ve olaylara nasıl çeki düzen verebileceğinizi anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Kötü haber şu ki, her şeyi kontrol etmeniz mümkün olmayacak; zira gelecek ay meydana gelecek olan olaylar herkesi diken üstünde tutacak türden. Yapmanız gereken asıl şey, kendinizle ilgilenmek ve daha güçlü bir güven duygusu geliştirmek. Böylelikle ortaya çıkan her türlü değişiklikle nezaket ve güleryüzlülükle başa çıkabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmak istemeyebilirsiniz, tabii eğer dünyanızda meydana gelecek boks maçında ön sırada yer almak istemiyorsanız. Doğrusunu isterseniz, etrafınızda saldırganlık had safhada olacak gibi görünüyor; bu durum sizden de kaynaklanabilir çevrenizden de. Eğer kendinizi bir konuda kızgın hissederseniz, Allah aşkınıza, açıkça dile getirin. Bununla birlikte, bu aralar belli meseleler söz konusu olduğunda fazla ileriye gitmemeye de dikkat edin.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevreniz, sosyal ortamlar ve arkadaşlar ön planda olabilir. Sosyal ortamlar sizi ruhsal anlamda daha çok desteklerken ev içinde olmak, ev halkıyla iletişim nispeten daha gerilimli veya sıkıcı olabilir. Yaşamınızla ilgili bir konuda kararsızlığınızı bitirebilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlıkların arasındaki dengeyi hiç bozmuyor, hepsine zaman ayırmaya çalışıyorsun. Yalnız bir Terazi burcuysan, karşına yeni biri çıkabilir. İlgi alanlarında değişiklik yapmak isteğin, yeni hobi alanlarını araştırırken bulabilirsin kendini. Sağlığına daha çok özen göstermen gerektiğini fark edeceksin.

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızda aşırıya gidebilirsiniz. Evet bakım sizler için önemli ama aynı üründen birkaç tane fazla almanız sizleri zor durumda bırakabilir. Şartları değerlendirmeye çalışın.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınla ilgili alternatif arayışlara girebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Başkalarınızdan alacağınız desteklerle işlerinizde kararlılık gösterebilirsiniz. Duygusal yoğunluk yaşayacağınız zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde şansı yakalayacağınız bir gündesiniz. Zaaflarınızı açık etmeden önce partnerinize ya da sırrınızı verdiğiniz kişiye güvenebileceğinizden emin olun.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızı baz alarak harekete geçme zamanı. Bugün doğaçlama yapmaktan çekinmeyin, tahmin ettiğinizden daha iyi durumdasınız.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi gereksiz irdeliyorsunuz.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmazmısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor. Ona da zaman ayırın.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi iyileştirebilmek için elde ettiğiniz her fırsatı değerlendirin. İçinizdeki sıkıntıları çözmekte zorlanıyorsanız, güvendiğiniz bir arkadaşınızdan destek isteyin.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimlerinizarkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>