Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kafan Karışık Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün, bir süredir konuşamadığınız insanlara ulaşmak için iyi bir zaman olabilir. Son zamanlarda ailenizle konuşmadıysanız, onları arayın. Ya da kardeşleriniz ile görüşmek için biraz vakit ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlantı kurup birbirinizden haber alısanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz. Onlarla pozitif enerjinizi paylaşabilme fırsatını geri tepmeyin!

Bugün işteki durumunuzu iyileştirmek için yapmanız gereken her şeyi düşünüyor olabilirsiniz. Taleplerinizi açıkça belirtmiş olsanız bile, hiç kimse çok fazla ilgi gösteriyor gibi görünmüyor. Yanlış insanlarla konuşuyor olmanız mümkün mü? Bu, yarış içinde olduğunuz bir mücadele ortamından çıkıp kendi patronunuz olmanız için bir bahane olabilir. Çok yaratıcısınız ve sağlamfikirleriniz var. Neden ikisini birleştirip birleştiremeyeceğinize bakmıyorsunuz?

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Oldukça güçlü hissediyorsun; hem fiziksel hem zihinsel. Hatta gelecek için yeni hedefler ve projeler planlamaya başlamışsın bile. Yurtdışına bir seyahat gerçekleştirme gibi bir planın olabilir. Yeni ilgi alanları da seni eğitimini yükseltmek konusunda bazı planlara yöneltiyor. Genel olarak, bugünün enerjisi ufukları genişletmekle ilgili. Kim tutar seni!İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içindeki planlarınızda karışıklık ve dağınıklıklar olabilir. Fikirleriniz sık sık değişebilir. Heves ve heyecan öne çıkabilir. Sürpriz bir haber, sürpriz bir mesaj alabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınla ilgili problemler yakanı bırakmıyor. Partnerin ile arandaki anlaşmazlıklar, soyut mesafelere neden olabilir. Tavrını yeniden değerlendirmek üzerine düşünmek isteyeceksin. Stresin etkisini cildinde hissederken yeni bakım ürünlerini araştırmaya karar verebilir, internetteki yorumların arasında kaybolabilirsin. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınızın sesi sizleri geçmişe götürebilir. Hüzünleri kenara bırakmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Kendinize haksızlık yapmayı bırakmalısınız.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Geçmişe yönelik durumların arasında kalabilirsiniz. Zaman zaman güven aradığınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ev ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Olaylar karşısında kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmeyin.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda radikal kararlar alarak yolunuza devam etme ihtiyacı yaşayabilirsiniz. Gemileri yakmadan önce düşünerek karar vermenizde fayda var.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski benliğiniz arzulamanız gereken son şey bile değil. Geleceğe bakma ve ilerideki günlere odaklanma zamanı!

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenize oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz birine rastlayabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızdaki ilişki harika bir şekilde ilerliyor. Geleceğiniz için çok mantıklı planlar yapıyorsunuz ve harekete geçmek için hazırsınız.  Bugün yaşayacağınız bir olay yüzünden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 38" R
Ay
Oğlak
22° 01' 29"
Merkür
Koç
16° 48' 21"
Venüs
Boğa
00° 42' 21"
Mars
Balık
29° 32' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 33' 16"
Uranüs
Boğa
22° 20' 01"
Neptün
Balık
28° 54' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 43"
Lilith
Başak
23° 18' 41"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:16

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>