Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hareketlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Yapmanız gereken zihin çalışmaları varsa, yarına kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Muhtemelen en güçlü olan sosyal tarafınız olacak. İşleri yoluna koyma, organize etme ve odaklanma yeteneğiniz hep ön plandaydı ancak bugün bunun yerini, insanlarla bir araya gelme aşkınıza uyacak bir enerji almış durumda. Bu tür faaliyetlerin sizi yenilemesine ve gevşemenize yardımcı olmasına izin verin. Sizin için (bir Terazi olarak) gülmek, terapi gibi. Bugün bu fırsatı elinizden geldiğince yaratmaya çalışın.

Bugün birileriyle ortak olmak için iyi bir zaman olabilir. İş yerinizde, görevlerinizi başkasıyla paylaşmanın yararlı olduğunu görebilirsiniz. Belki onlara yardım edebilirsiniz, onlar da size yardım edebilir. Başka bir kişinin bakış açısıyla bakıyor olmaktan fayda göreceksiniz. Bu nedenle, projelerinizde işbirliği yapmaktan ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin! Bunu yaparsanız işinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

İdareli olabilme yetin bugün ön plana çıkıyor. Evrenden gelen fazladan destekle, gününün bir kısmını alışverişe ayır. Gerekyeri gerek evin olsun, ucuz ürünleri bir kilometre öteden fark edebileceksin. Harika indirim ve fırsatlarla karşılaşırsan da şaşırma. Kuponlarını ve alışveriş listeni kap, ve günün tutumlu enerjisinden faydalan.Çözüm bulmakta oldukça iyisiniz. Bugün analitik yetenekleriniz test edilebilir. Belki çalışanlarınız bir tür küçük bir kriz nedeniyle kapınızı çalacaktır. Çabuk harekete geçmeniz ve soruna pratik bir şekilde yaklaşmanız gerekebilir. Ya da belki eşiniz evde bir cihazla sıkıntı yaşayacaktır. Sizin de eve gidip sorunu tanımlamak için o odaklanma becerilerinizden faydalanarak bu aleti tamir etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına karşı son derece hassassınız ve sizden daha şanssız olanlara şevkat besleyeceksiniz. Bugün, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için son derece uygun bir gün. Muhteşemşefkat yeteneğinizi yaşadığınız topluluktaki kişilere gösterin ya da yeteneklerinizden en iyi biçimdefaydalanabilecek kişilere onları sergileyin.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Finansal konularda hızlı değişimler olabilir. Harcamalar yapabilir, finansal konularda küçük şanslar yakalayabilirsiniz. Duygusal destekler ve duygusal paylaşımlar motivasyonunuzu arttırıyor.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerinde çözülemeyen bir miras konusu varsa çözüme kavuşabilir. Evli bir terazi burcuysan, eşinle birlikte rutinlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde sağlığına karşı özensiz davrandığını fark ederek sıkı bir spor planı oluşturabilirsin. Evindeki beyaz eşyalarda karşına çıkacak problemler maddi olarak cebini yakabilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Monotonluktan sıkılmış olabilirsiniz. Farklı bir şeyler denemek istiyorsanız yeni bir spora ilginizi verebilirsiniz. Böylece hem enerjinizi doğru kullanacak hem de dış görünüşünüz için de iyi bir yatırım yapmış olacaksınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sizi geren ve endişelendiren kişilerden uzak durmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Akşam daha farklı konular dikkatinizi çekebilir.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla alakalı verimli atılımlar yapacağınız bir süreçtesiniz. Aşkta şanslı olacak, kendinizi aşkla büyüteceksiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyadaki en iyi şeyler görünmezdir ancak önemli olduğu yerde yani kalbinizde hissedilir. Bu nedenle karar verirken kalbinizi dinlemeniz daha doğru olacaktır.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecektekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Kolay olmadığınI biliyorsunuz. 

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiğiniz insan ile olan ilişkilerinizde cömert olabilirsiniz. Bunun karşılığını olumsuz tutumlar ile alırsanız ters tepkiler gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatlamaya çalışın. Şu sıralar yediklerinize dikkat edin.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, onu aramanız iyi bir fikir olabilir. İş yerinizde elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Günün ilerleyen saatlerinde odaklanma sorunu yaşarsanız, meditasyon yapmayı deneyin.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda ‘hayır’ demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında almak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 58' 38" R
Ay
Akrep
25° 34' 51"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
25° 21' 38"
Mars
Balık
26° 11' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 36"
Satürn
Balık
16° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 45' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 53"
Lilith
Başak
22° 49' 48"
True Node
Koç
15° 34' 29"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>