Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hesaplarını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 50%

Bazen insanlar üzerinde güçlü bir etkiniz oluyor. Bugün birinin hayatını olumlu yönde değiştirmeye yardım edebilirsiniz. Sevdiğiniz biri ya da bir arkadaşınız şu anda bazı problemler yaşıyor olabilir. Onun bu ikilemine bir çözüm bulabilirsiniz. Ya da belki de sadece duygusal destek verebilirsiniz ve bu pozitif enerji de ona ihtiyaç duyduğu ek gücü sağlayabilir. Mucizeler yaratma yeteneğine sahipsiniz, bu nedenle bırakın yol gösterici bir ışık olarak parlayın!

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Ukala bir moddasın! Her zaman kıvrak bir dilin olmuştur fakat şu anda işler biraz keskinliğe doğru gidiyor. Hak etmediği halde birinin canını yakabilirsin. Hayatında olup biten şeyler ise seni stresli kılıyor. Ama bu masum kişilerden acını çıkarabileceğin anlamına gelmez!Bugün başkalarına karşı son derece hassassınız ve sizden daha şanssız olanlara şevkat besleyeceksiniz. Bugün, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için son derece uygun bir gün. Muhteşemşefkat yeteneğinizi yaşadığınız topluluktaki kişilere gösterin ya da yeteneklerinizden en iyi biçimdefaydalanabilecek kişilere onları sergileyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla ilgili sorumluluklar, fedakarlıklar ön planda olabilir. Çocuk sahibi olma gündemleri oluşabilir. Aşk ilişkilerinde duygular konuşulabilir. Güçlü duygular hissedebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatında dalgalanmalı günleri geride bıraktın. Şu anki birlikteliğinin bozulmaması için her türlü fedakârlığı yapıyorsun. Bu tavrın yüzünden yakın çevrenden sıkça uyarı alabilirsin. Finansal konular ön plana çıkarken, aile içerisinde ve harcamaların konusunda belli başlı düzenlemelere gitmek isteyebilirsin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda özgürlük isteyebilirsiniz. Özel alanınıza müdahale olmasa bile kendinizi sıkışmış hissederek yalnız kalmayı seçebilirsiniz. Hislerinizde adil olmalı ve karşınızdaki insanın manevi bir yorgunluk yaşamasına mahal vermemelisiniz. 

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha rahat risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Çocuklarla vakit geçirmek size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde karar alabilir, bazı konuları daha kolay idrak edebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinde etik anlayışı benimseyerek başarılı bir şekilde ilerleseniz de özel hayatınızdaki iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir amaca olan tutkulu bağlılığınız düşmanlarınızın gözünü korkutuyor. Bu işte sizden iyisi yok bu nedenle özgüvensiz davranmamalısınız.

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında aşk ve sevdiklerinizle ilişkiler duygusal hassasiyetleri beraberinde getirebilir, ısrarcı ve baskıcı olmamaya gayret etmelisiniz. Egolar gün yüzüne çıkarken kontrolü sağlamanız gerekebilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde bazı gerilimler yaşamanız mümkündür. Bu gerilimin kaynağı bastırılmış dargınlıklar ve içe atılması gerekiyormuş gibi görünen küskünlükler olabilir. Nedeni ilk önce kendi içinizde arayın.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ilişkide inişler ve çıkışlar olabilir, önemli olan tek şey böylesi durumlarda verdiğimiz tepkilerdir. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durun. Sağlığınıza daha çok önem vermeye özen gösterin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi zorluyor. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu kadar sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışa bırakmayı deneyin. İş konularında yorgunsunuz. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak yargı hataları yapabilir ve yanlış yargılara varılmasına sebep olabilirsiniz. Gene de her şeye rağmen başarı size kendiliğinden gelebilir.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 53' 18" R
Ay
Başak
22° 28' 03"
Merkür
Koç
17° 02' 06"
Venüs
Koç
18° 55' 20"
Mars
Balık
22° 09' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 26"
Satürn
Balık
15° 39' 46"
Uranüs
Boğa
21° 47' 48"
Neptün
Balık
28° 35' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
20° 05' 45"
Lilith
Başak
22° 15' 03"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 20/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>